2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar hakkatwn kilo durumlarınız nasıl ben toplamda 7 kilo aldım doktorum çok iyi ama bundan sonra haftada yarım kilo alman gerek artık dedi toplamda 13 14 kilo almam yeterli olacakmış

Amin amin allah bana sabır versin gerçekten.
Ama öyle devam ederse eşim devreye girer .

Muhakkak çok seven bebekler vardır. Hayranım öyle anakucağı ve bebek arabasını seven bebeklere.. Benim araba chicco little way. Hiç yıpranmadı diyebilirim. Benimkiler huzuru sadece kolumda bulan tipler çıktı..

Oh kafan rahat olur bırak gelmesin canım. Benim gorumcem de haziranda doğum yapacak aramızda bi ay var ama benimki ona karışamıyor ya yine başıma gelecek keşke benimki orda kalsaydı. Dert etme kendine sevin bence:)

Kızlar hakkatwn kilo durumlarınız nasıl ben toplamda 7 kilo aldım doktorum çok iyi ama bundan sonra haftada yarım kilo alman gerek artık dedi toplamda 13 14 kilo almam yeterli olacakmış
Ben şimdiden toplam 10 kilo aldım allahım sonumu hayretsin:) doktorum kilo konusunda hiç bisey demiyor. Haftada 1 kilo alıyorum son zamanlarda .herkes hiç belli olmuyor diyor ama ben çok farkediyorum.

Canım benim eşim pırlanta su yolu bileklik aldı doğum hediyesi olarak, ben hem çok zarif hem de çok kullanışlı buluyorum. Günlük yaşantımda da kullanırım hem. Eğer böyle bir şeyin yoksa ve günlük de kullanmak istiyorsan tavsiye ederim. Ben diğer takilarimi günlük kullanamadigim için kenarda duruyor, ozel bı gün olsa da kullaniyim diye bekliyorum oylece ama bu öyle degil

Emin ol canım gelmemesi daha iyi.Lohusa halinde psikolojini bozar.Ben dün annemi tembihledim bu doğumda seni istiyorum yanımda hastanede ve evde diye.Ilk oğlumda lohusa depresyonuna soktu beni kv.Kabus gibiydi.

Canım biraz kroca olabilir ama hevesim vardı
Nabıyım
kalın bi altın kelepçe aldırdım kendime hastanede takması için annemde sağolsun onun takımı boyunluğunu aldı onu takıcak

herkesin zevki farklı tabiki ama zümrüt bi yüzüğüm olsunda isterdim
şimdi onu farkettim

9 kilo aldım canım, sen iyisin gayet 7 kilo çok ideal..

Bana yazarmısın kalitesini gelince
Çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…