- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
Kızlar hakkatwn kilo durumlarınız nasıl ben toplamda 7 kilo aldım doktorum çok iyi ama bundan sonra haftada yarım kilo alman gerek artık dedi toplamda 13 14 kilo almam yeterli olacakmış
Hafta bir kilo muBen şimdiden toplam 10 kilo aldım allahım sonumu hayretsin:) doktorum kilo konusunda hiç bisey demiyor. Haftada 1 kilo alıyorum son zamanlarda .herkes hiç belli olmuyor diyor ama ben çok farkediyorum.
Canım tamamen kesme,0 karbonhidrat bebeğin kas gelişimini engelliyormuş. Bizde şeker olduğu halde sabah 2 öğlen 1 akşam 1 tam buğday ekmeğimiz var. Yada ekmek yerine geçen seyler. İşte 3 kaşık bulgur yersen ekmek yeme, yada 1 kase çorba.kızlar bu arada ben şekeri ve zararlı karbonhidratları ( ekmek hamur işi makarna pilav vs.) hayatımdan çıkarttım böyle inanılmaz hafif hissediyorum. inşallah yarın şeker yüklemesinde de şeker çıkmaz.
seninkiler anacı çıkmış kuzu haklısın bebekten bebeğe de çok değişiyor.Muhakkak çok seven bebekler vardır. Hayranım öyle anakucağı ve bebek arabasını seven bebeklere.. Benim araba chicco little way. Hiç yıpranmadı diyebilirim. Benimkiler huzuru sadece kolumda bulan tipler çıktı..
Bende beyaz ekmek hiç yemiyorum mesela tam buğday ekmeği ve günde sadece 4 dilim yiyorum. Makarna pilav haftada bir akşam oda olursa denk gelirse yiyorum. Mesela gece kalktığımda açlığıma sadece 2 tane salata yiyip yatıyorum o an yatıştırıyor açlığımı zaten sonra da uyuyorum. Gün içinde ara öğünlerim muz ceviz elma kuru kayısı ve mutlaka 1 tane soda şeklinde ayarladım kendimi ve inan hiç açlığım yok gayet yetiyor bana. Biraz dikkat edip ayarını bulursanız inan hiç zorlanıyorum.9 kilo aldım canım, sen iyisin gayet 7 kilo çok ideal..
Valla şimdiden sıkıntı çekiyorumHafta bir kilo muçok fazla değil mi cnm sıkıntı çekme sonra valla
Off süper 3 buçuk kilo alman3.5 aldım canım
bende gelirler gitmezler diye çok korkuyorum, bana annem yeter diye düşünüyorum yani 2 kişinin birden evde olmasının bana ne faydası var geleceklerse de sırayla gelsinler yani. bi de hemen bebiş olur olmaz gidilmemeli bence bi anne toparlasın bebiş toparlasın öyle ziyarete gelsin gelecek olan. Allahtan çok akrabamız yok :))Emin ol canım gelmemesi daha iyi.Lohusa halinde psikolojini bozar.Ben dün annemi tembihledim bu doğumda seni istiyorum yanımda hastanede ve evde diye.Ilk oğlumda lohusa depresyonuna soktu beni kv.Kabus gibiydi.
Off dikkat bence sonra vermesi zor olur27+6 yım bugün
14 kilo aldım bile şimdiden
Hmm doktorun Yemen ve yememen gerekenleri söylemedi mi sana yardımcı olmak içinValla şimdiden sıkıntı çekiyorum
Çok yemek de yemiyorum aslında çünkü hemen şişiyorum. Iki öğün yiyorum artık aralarda meyve yoğurt türü yiyorum nasıl alıyorum bende şaştım.
4 hafta da bi doktora gidiyorum 4 kilo almış oluyorum son iki aydır.
Canım benim eşim pırlanta su yolu bileklik aldı doğum hediyesi olarak, ben hem çok zarif hem de çok kullanışlı buluyorum. Günlük yaşantımda da kullanırım hem. Eğer böyle bir şeyin yoksa ve günlük de kullanmak istiyorsan tavsiye ederim. Ben diğer takilarimi günlük kullanamadigim için kenarda duruyor, ozel bı gün olsa da kullaniyim diye bekliyorum oylece ama bu öyle degil
Çok teşekkür ederim fikirler içinCanım biraz kroca olabilir ama hevesim vardı
Nabıyım
kalın bi altın kelepçe aldırdım kendime hastanede takması için annemde sağolsun onun takımı boyunluğunu aldı onu takıcak
herkesin zevki farklı tabiki ama zümrüt bi yüzüğüm olsunda isterdim
şimdi onu farkettim
bende gelirler gitmezler diye çok korkuyorum, bana annem yeter diye düşünüyorum yani 2 kişinin birden evde olmasının bana ne faydası var geleceklerse de sırayla gelsinler yani. bi de hemen bebiş olur olmaz gidilmemeli bence bi anne toparlasın bebiş toparlasın öyle ziyarete gelsin gelecek olan. Allahtan çok akrabamız yok :))
canım ben düşük tehlikesi atlattımOff dikkat bence sonra vermesi zor olur
Aynen öyle cocuklari mikroplardan korumak diye dusünurken bagisiklik sistemini yoketmek oluyor aslinda bu kadar mikropsuz hayat...Valla ben o kadar hassas davranacağımı sanmıyorum. Biraz da mikroba alışmasından yanayım. Evim bahçeli benim. 2. aydan itibaren denize sokup, çimlerin üzerinde yatırmayı düşünüyorum. Zaten bir de kedim var evde. İnan ablamın oğlu 5 aylık emeklerken, ayakkabımın altını yalarken yakaladıkŞimdi turp gibi maşallah
canım benim bebişte 1220 gram doktorum kilosu fazla diyoBen 7 kilo vermiştim ilk beş ay.Bu ay 2 kilosunu almışım.(En az kilo alan ben miyim acaba)Kalan 3 ayda da 5 kg alsam hamile kaldığım kiloda doğum yaparım sanırım. Bebisim 1260 gr gelişimi iyi maşaallah.Insallah 5-6 kilodan fazla almam.
Aynen öyle cocuklari mikroplardan korumak diye dusünurken bagisiklik sistemini yoketmek oluyor aslinda bu kadar mikropsuz hayat...
Bu gözler damacana suyla bebek yıkayan anneleri gördü ...
Saglik calisani bir arkadasim var onunarkadasinin cocugu kanser olmus ege uni prof bu cocuk hic toprakta oynamamis mikrop almamis o yüzden boyle bir rahatsizliga yenik düstü demis annesi perisan tabi o da cocugunu mikroptan korumak iicin boyle bir yol izlemis ..
Hersey kararında guzel :) saglikla dogsun ve büyüsün bebisler
canım benim bebişte 1220 gram doktorum kilosu fazla diyo
sana öyle bişey dedi mi doktorun
açlık tokluk şekerine baktır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?