2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kuzum zaten zararlı karbonhidratları kestim. şeker pirinç pilavı falan. öğlen mesela paça çorbası içtim pirzola yedim yanında da salata :)

Ama bugun iştahım tavan kesin bundan sonra bol bol alırım.bebişler anneler saglıklı olsunda.doktorada cok aldırıs etme bari :)
Bencede bundan sonra alıcaz asıl kilolaları
Misal ben 10 günde 2 kilo almışım dr un yüzünde güller açtı
Hoca bana taktı ya :))

+9 kilodayım 25+1 deyim. Mutluyum ve sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum. Her hamilelik biricik ve aynı şartları, duyguları bir daha yaşayamayacağız, dolayısıyla önemli olan mutlu olmak
kuzum ben de +9 :) yine d eçok almamaya gayret ediyorum. başlarda ipin ucunu kaçırdım da biraz :)

kuzum ben de +9 :) yine d eçok almamaya gayret ediyorum. başlarda ipin ucunu kaçırdım da biraz :)
Tabi ki sağlıklı beslenelim hepimiz, kimsenin metabolizması aynı değil, kilolu olanlar çok kilo alanlar üzülmesin diye yazdım :) Ben kızımda 27 kilo aldım, 1 yıl sonra doğum öncesi kiloma düştüm. Zor değil yani, sağlıkla ilgili bir sorun yoksa :):)

Canım herkesinn zevkli farklı tabii ama ben minyon ve üstüse şeyleri seviyorum. Elması çok estetik bulmuyorum. Bende zümrüt yüzük var. Kolyesini de alabilirsin, takım istemiyorsan başka kombinlerle birleştirebilirsin şahmeran gbi.

Ben Zilin sesini kapatmayı düşünüyorum canım
Kırkına kadar Gelen olursa almıcam eve
Çünkü tek bakicam bebeğime
ikram hizmet bişey yapamam kimseye

Zaten 2 aylıkken mevlüt yapıcam kim istiyosa ozaman gelsin tek tek uğrasamam

tebrik ediyorum canım seni, ben de 40 dolana kadar misafir ağırlamak istemiyorum. Eşimi de tembihledim kv ye söyle akrabalara 40ı çıktıktan sonra gelin desin dedim. kimsenin keyfini çekemem valla, bakalım biz hangi psikolojide olcaz, bebek nasıl olcak, zaten havalar da sıcak olur vs. 40 gün görmeseler çatlamazlar heralde ama benim arkamdan sallarlar o kesin

Bizim zilin sesi kapalı zaten İlk oğlumda kapatmıştık öylece kaldı.Oglum uyurken kimse basmasa kv basıyordu.Valla en iyisini yaparsın.Öyle bir imkan olsa bende almam 40 gün kimseyi.Zaten ameliyatlı olucam.Bebege zor bakıyor insan.Kimselere hizmet edemem.Ilk bir hafta annem kalacak yanımda.Kv arada uğrar.Mahalledeki densizler dışında çat kapı gelen olmaz.Kv ye de söyleyeceğim ilk 15 gün seni arayan olursa da benim evime kabul etme dicem.Kv nin arkadaşları falan da geliyor Sıkıntılı durumlar...

Orası öyle canım benim doğru söylüyorsun önemli olan sağlık sen en iyisini bilirsin zaten annesi olarak

0QUOTE="burcuymn, post: 59641935, member: 900702"]
Benim makinamında 90 derece bebek programı ama ben katat vetrmrdim, çekmiyormu kıyafetler, ufacık çıkcaklar diyee korkuyorum
[/QUOTE]
Benim makinede alerji plus baby derecesi 60 cıkıyor ekranda ama istersen 90 ayarlayabiliyorsun.Cekme kumastan kumasa fark ediyor ceken de olmustur ama geneli cekmedi.

Kızlar doğum izni 31+0damı yazılıyır 32+0damı? Benim doktor çalışacaksan rapor veriyoruz yoksa gerek yok dedi. Kafam karıştı işyeri ne zaman 8 haftalık doğum iznine çıkacağımızı nerden bilsinki

30. Hafta bitiminde canım 31+0. Ben hemen o gün doktorumu doğum izni raporu için arayacağım. Onlarda doğuracağım hastahaneye fakslıcaklar. Ben o haftaiçi gidip, hastahanede muayene olup sgkya başvurumu hastahane yapacak. Ama o kontrol ücretli mi ben de onu bilmiyorum

Peki %100 pamuk olan giysiler 60-90 derecede nasıl dayanıyor arkadaşım? Benim bazen %100 gömleklerim 40 derecede bile çekiyor, hatta kurutmaya bile atamıyorum. Anlayamadım.
Ben hep en az 60da yıkadım ceken cok nadir olmustur ki farkedilir boyutta değil.Renklilerin rengi atabilir ona bir sey diyemiyorum.Bebek kıyafetleri genelde yuzde yuz pamuk oluyor zaten ben de o sekılde almaya dikkat ediyorum bizimkiler cekmedi.Genelde acık renk aldıgım için renkte de sorun yasamadım. Makinenin alerji plus baby ayarı var. Orada otomatik olarak derece 60 cıkıyor zaten istersen 90 a ayarlayabiliyorsun.Belki deterjanı devrini vs. Ona göre ayarlıyordur. Kendi beyazlarımızı da pamuklu ayarda 90 da yıkıyorum çekme olmuyor.

Canım mikrop olması için bebeğin bir şey yapmasına gerek yok ki.Her yer mikrop zaten. En azından ilk alınan kıyafetler yıkanmalı bence yuksek ayarda. Cunku dıkılırken nasıl Sartlar da dikiliyor nerelerde yerlere surunuyor belli değil.Satıs sırasında da oyle hepsı askıda elinde mantar olan mı degdı ne olan degdı belli degıl.Hatta belki baska biri aldı cocuguna gıydırdı denedi iade etti. O yuzden ben yuksek ayar tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…