Rekorlarla bizde canım27+6 yım bugün
14 kilo aldım bile şimdiden
Ben zaten kilolu bir insanım bide 12 kilo aldım bugün tam 29 haftalık olduk. Benim kilo almamam için kuş kadar yemem lazım hamile kalmadan önce de böyleydi. Benim kilom bebekliktenTabi ki sağlıklı beslenelim hepimiz, kimsenin metabolizması aynı değil, kilolu olanlar çok kilo alanlar üzülmesin diye yazdım :) Ben kızımda 27 kilo aldım, 1 yıl sonra doğum öncesi kiloma düştüm. Zor değil yani, sağlıkla ilgili bir sorun yoksa :):)
Canım ürünler geldi nehir 2020Bana yazarmısın kalitesini gelince
Çok sağol
Ben şimdi 37 yaşımda bu kilolar hediye kalırsa diye korkuyorum:) dikkat ederek mi vermiştin canımTabi ki sağlıklı beslenelim hepimiz, kimsenin metabolizması aynı değil, kilolu olanlar çok kilo alanlar üzülmesin diye yazdım :) Ben kızımda 27 kilo aldım, 1 yıl sonra doğum öncesi kiloma düştüm. Zor değil yani, sağlıkla ilgili bir sorun yoksa :):)
Galiba aranizda en şanslısı benim. Kendi ailem dışında kimse gelmicek,gelenlerle olsa bile 1-2 ay sonra gelirler. Bizde lokum çikolata harici ikram yapilmaz ha bide soguk içecek. Yemekti ikramlikti verilmez anne zaten doğum yapmış yıpranmış. Kayınvalide gelme gibi ihtimali var ama ne zaman bilmiyorum galiba doğumdan 1 ay sonra falan gelsin diyecem oda en fazla 2 hafta kalır oda ingiltereden geleceği icin yoksa bu kadar uzun kalmazdiBizim zilin sesi kapalı zatenİlk oğlumda kapatmıştık öylece kaldı.Oglum uyurken kimse basmasa kv basıyordu.Valla en iyisini yaparsın.Öyle bir imkan olsa bende almam 40 gün kimseyi.Zaten ameliyatlı olucam.Bebege zor bakıyor insan.Kimselere hizmet edemem.Ilk bir hafta annem kalacak yanımda.Kv arada uğrar.Mahalledeki densizler dışında çat kapı gelen olmaz.Kv ye de söyleyeceğim ilk 15 gün seni arayan olursa da benim evime kabul etme dicem.Kv nin arkadaşları falan da geliyor Sıkıntılı durumlar...
Şikayet degil,sistem kendisi banliyorBen anlamadım bu siteyi gerçekten neden her şeye bamlanıyorsunuz ? Herkes fikrini söylemekte özgür sonuçta
Şimdi okumaya başladım yazılanları baktım harbiden şikayet etmişler manyak bu insanlar yaa !!!
Ben de onu anlamıyorum, sistem içeriği nasıl anlıyor hemen? Belli kelimeler mi var, onu mu buluyor acabaŞikayet degil,sistem kendisi banliyor
Çok güzel bence. Askıyı indirdiğin an memeler fora :)) Bence gayette uygun. Ay nerden buldun bunu ben de alayımKızlar bu modeli çok beğendim ama emzirme için hiç kullanışlı olmaz dimiEki Görüntüle 2259908
Canım bugün o prof a gittim. Rahim açıklığı kapanmis. Bebek 1750 gram olmuş. Kasılmalar bebek büyüklüğünden oluyor muhtemelen dedi. Rahim seklimde biraz kalp gibiymis . Haftada bir gün çok daralirsan dışarı çıkabilirsin dedi. Onun dışında yemek yapmak için falan ayakta kalma çayını al otur dedi. Doğum Allah'tan biz bilemeyiz ama bugün dogsa bile gelişimi çok iyi hiç üzülme dedi. Gerçek doğum ağrısı belden başlar karna yayılır öyle olmadığı sürece korkma dedi. Progestan i tek doz 200 Luk ama alttan devam et dedi. Doğumu da burda yapmaya karar verdim. Doktorum çok iyiydi ama hastane yetersiz diye değiştirdik.
Bu benim için de önemli. Ama ben 32+0 diye biliyorum. Yine de daha doğrusunu bilen olursa yazsın lütfen. Tam o gün almak gerekiyor çünkü.Kızlar doğum izni 31+0damı yazılıyır 32+0damı? Benim doktor çalışacaksan rapor veriyoruz yoksa gerek yok dedi. Kafam karıştı işyeri ne zaman 8 haftalık doğum iznine çıkacağımızı nerden bilsinki
Cok kez banlanmıs biri olarak sunu soyleyebilirim. Eğer karsılıklı bir konusma varsa ve taraflardan ikisi de banlanmıssa genelde şikayet oluyor. Ama tek taraflı bir banlanma varsa sistem banlıyor.Belkş bazı kelimeler kullanınca otomatik olarak puan veriyordur bilemiyorum. Örneğin vakti zamanında burada banlandım. Kimin şikayet ettiğini adım gibi biliyorum. Cunku o da polemik nedeniyle banlanıyor. Hem sikayet edip hem de polemiğe girdiği için. Meylen sistem banlamıs bence cunku onun dısında banlım kimse yokBen de onu anlamıyorum, sistem içeriği nasıl anlıyor hemen? Belli kelimeler mi var, onu mu buluyor acaba
Bellirli kelimeler yasak olarak girmiştir sisteme o şekilde olabilirBen de onu anlamıyorum, sistem içeriği nasıl anlıyor hemen? Belli kelimeler mi var, onu mu buluyor acaba
O da olabilir. Belki her topicte sadece bakınan ve bu işle görevli bir profil vardır. Soyle oluyor bir de mesela sen birini karsılıklı polemiğe girip şikayet ettin ikiniz de banlanıyorsunuz.Ben de köstebek teorisini anlamıyorum.
Hiçbir şey yazmadan uygunsuz mesaj kelime vs. mi arayan var buralarda?
Evdeyim canım. İlaclarimi alıyorum. Dinleniyorum. Kasilmalarim bitti gibi ama şimdi de kasık ağrım başladı hafiften. Bakalım uzanıyorum öyle şimdilik.
Maşallah bence normal 29 haftaya 12 kilo, bir de zaten vücudun buna müsaitmiş bak sen kendini tanıyorsun, yapacak bir şey yok, kuş kadar da yeme yani sana da yazık karnındakine deBen zaten kilolu bir insanım bide 12 kilo aldım bugün tam 29 haftalık olduk. Benim kilo almamam için kuş kadar yemem lazım hamile kalmadan önce de böyleydi. Benim kilom bebeklikten
Yani ilk 8 ay emzirdim zaten, sonrasında dikkat ettim biraz. Ama zaten ikizlerde bence ilk 6 ayda vereceğiz :):) Merak etmeBen şimdi 37 yaşımda bu kilolar hediye kalırsa diye korkuyorum:) dikkat ederek mi vermiştin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?