2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar kilo konuşulmuş ben 4 kilo aldım ama bundan sonra kilo alımlar hızlancakmış herhalde bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilo mühüm değel:)

Ben zaten kilolu bir insanım bide 12 kilo aldım bugün tam 29 haftalık olduk. Benim kilo almamam için kuş kadar yemem lazım hamile kalmadan önce de böyleydi. Benim kilom bebeklikten

Bana yazarmısın kalitesini gelince
Çok sağol
Canım ürünler geldi nehir 2020
3lü lahusa takımın kalitesi gayet güzel beğendim
Ama

Bitanede gecelik sipariş etmiştim kaliteside güzel ama o kışlık çıkti
Haziranda temmuzda giymem mümkün değil
Bayağı bi kalın

Geceliği geri göndericem galiba

Onun dışinda bi sorun yok

Ben şimdi 37 yaşımda bu kilolar hediye kalırsa diye korkuyorum:) dikkat ederek mi vermiştin canım

Galiba aranizda en şanslısı benim. Kendi ailem dışında kimse gelmicek,gelenlerle olsa bile 1-2 ay sonra gelirler. Bizde lokum çikolata harici ikram yapilmaz ha bide soguk içecek. Yemekti ikramlikti verilmez anne zaten doğum yapmış yıpranmış. Kayınvalide gelme gibi ihtimali var ama ne zaman bilmiyorum galiba doğumdan 1 ay sonra falan gelsin diyecem oda en fazla 2 hafta kalır oda ingiltereden geleceği icin yoksa bu kadar uzun kalmazdi

Ben anlamadım bu siteyi gerçekten neden her şeye bamlanıyorsunuz ? Herkes fikrini söylemekte özgür sonuçta
Şimdi okumaya başladım yazılanları baktım harbiden şikayet etmişler manyak bu insanlar yaa !!!
Şikayet degil,sistem kendisi banliyor

Bu arada Birefebirece Karasya kızlar şu an nasılsınız?İnşaallah herşey yolundadır.
Canım bugün o prof a gittim. Rahim açıklığı kapanmis. Bebek 1750 gram olmuş. Kasılmalar bebek büyüklüğünden oluyor muhtemelen dedi. Rahim seklimde biraz kalp gibiymis . Haftada bir gün çok daralirsan dışarı çıkabilirsin dedi. Onun dışında yemek yapmak için falan ayakta kalma çayını al otur dedi. Doğum Allah'tan biz bilemeyiz ama bugün dogsa bile gelişimi çok iyi hiç üzülme dedi. Gerçek doğum ağrısı belden başlar karna yayılır öyle olmadığı sürece korkma dedi. Progestan i tek doz 200 Luk ama alttan devam et dedi. Doğumu da burda yapmaya karar verdim. Doktorum çok iyiydi ama hastane yetersiz diye değiştirdik.

Bu benim için de önemli. Ama ben 32+0 diye biliyorum. Yine de daha doğrusunu bilen olursa yazsın lütfen. Tam o gün almak gerekiyor çünkü.

Kızlar benim göbeğim 16 haftadan beri inanilmaz derecede çatlamaya başladı
sorun değil ama
İnanın Resmen çatlama yırtilma seslerini duyuyorum
Çırt cırt oluyor ve canım çok acıyor bu normalmi
Benim gibi olan var mı ?

(3 aydan beri sürekli hindistan cevizi yagi ve bebek yağı sürüyorum hiç kesmedim ama hem çatliyor dehset şekilde hemde acıyor )

Ben de onu anlamıyorum, sistem içeriği nasıl anlıyor hemen? Belli kelimeler mi var, onu mu buluyor acaba
Cok kez banlanmıs biri olarak sunu soyleyebilirim. Eğer karsılıklı bir konusma varsa ve taraflardan ikisi de banlanmıssa genelde şikayet oluyor. Ama tek taraflı bir banlanma varsa sistem banlıyor.Belkş bazı kelimeler kullanınca otomatik olarak puan veriyordur bilemiyorum. Örneğin vakti zamanında burada banlandım. Kimin şikayet ettiğini adım gibi biliyorum. Cunku o da polemik nedeniyle banlanıyor. Hem sikayet edip hem de polemiğe girdiği için. Meylen sistem banlamıs bence cunku onun dısında banlım kimse yok

Ben de köstebek teorisini anlamıyorum.
Hiçbir şey yazmadan uygunsuz mesaj kelime vs. mi arayan var buralarda?
O da olabilir. Belki her topicte sadece bakınan ve bu işle görevli bir profil vardır. Soyle oluyor bir de mesela sen birini karsılıklı polemiğe girip şikayet ettin ikiniz de banlanıyorsunuz.

Birde bebeğin ters olması da kasılmaları tetikleyebilir dedi. Büyük ihtimal sezeryan olucaZ biz. Bir hafta sonra ilk defa etlerim kemiklerim dinlenmiş hissediyorum. Ne çektiğimi bir Allah bilir. İnsan olumlu birşeyler duymaya ne kadar muhtaç gerçekten.

Ben zaten kilolu bir insanım bide 12 kilo aldım bugün tam 29 haftalık olduk. Benim kilo almamam için kuş kadar yemem lazım hamile kalmadan önce de böyleydi. Benim kilom bebeklikten
Maşallah bence normal 29 haftaya 12 kilo, bir de zaten vücudun buna müsaitmiş bak sen kendini tanıyorsun, yapacak bir şey yok, kuş kadar da yeme yani sana da yazık karnındakine de
Ben şimdi 37 yaşımda bu kilolar hediye kalırsa diye korkuyorum:) dikkat ederek mi vermiştin canım
Yani ilk 8 ay emzirdim zaten, sonrasında dikkat ettim biraz. Ama zaten ikizlerde bence ilk 6 ayda vereceğiz :):) Merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…