2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tamam bak ne güzel açılmada yok artık, ama kasılma normal zaten günde bir kaçı geçmediği sürece. Canını sıkma sen

Canım sana da geçmiş olsun. Bana o ilaçlardan bahsetmediler ama gerçek doğum sancisinin ne olduğunu ince ince anlattı. Kasılmaların nedenlerinin ne olabileceğinden bahsetti. Dikkat etmemiz gereken şeyleri söyledi. Artık takdir Allah tan sağ selamet bitirelim inşallah.

Ters derken baş aşağı mi yukarı mi canım. İçin rahatlamistir. Olumlu şeyler söylemiş dr. Ben de başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum. Farklı bir görüş çıkar ki diye.Sadece progestani 200 luk günde bir kere mi alıyorsun. Rahim uzunluğun ne durumda şu an.

Dogumdan sonra ciddi anlamda kilo vermem lazim. Öncesinde yaklaşık 30 kilo vermiştim,anksiyete başlayınca kendimi iyi hissetmek adina ha bire yedim. Ama suan icin tek dileğim oğlumun dünyaya sağ salim gelmesi valla

Çatlama genetik maalesef, bazen ne yaparsan yap çatlıyorsun, çatlayan bölgeye soguk uygulama belki acısını rahatlabilir..

2.6 dedi canım. İki buçuk sınırmıs. Evet kesinlikle başka bı doktora gitmeni öneririm. Bu doktor öyle dedi canım bir kere geceleri alttan al dedi. Bebek makat geliş pozisyon da. Sezeryan görünüyor.

2.6 dedi canım. İki buçuk sınırmıs. Evet kesinlikle başka bı doktora gitmeni öneririm. Bu doktor öyle dedi canım bir kere geceleri alttan al dedi. Bebek makat geliş pozisyon da. Sezeryan görünüyor.
Canım bilmediğimden soruyorum,doğum günü gelene kadar bebek zaten pozisyon değiştirmez mi? Hep böyle mi kalacak?

Şöyle birşey var, sonuç olarak hakkıyla kazanan bir istanbul başkanı var şuanda ve meylen bunu kutlamış. Ben de tebrik ediyorum yeni başkanımızı ve burda yanlış birşey görmüyorum.
Kızlar kilo konuşulmuş ben 4 kilo aldım ama bundan sonra kilo alımlar hızlancakmış herhalde bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilo mühüm değel:)
Ben 11 almışım ya
Rekorlarla bizde canım bende 29 haftalık oldum 12 kilo almışım bile
Ben 27 hafta 11 kilo

Dogumdan sonra ciddi anlamda kilo vermem lazim. Öncesinde yaklaşık 30 kilo vermiştim,anksiyete başlayınca kendimi iyi hissetmek adina ha bire yedim. Ama suan icin tek dileğim oğlumun dünyaya sağ salim gelmesi valla
Ah o anksiyete. Benim aldığım ilaç yan etki kilo yapıyordu, 6 ayda 8 kilo aldım. Sonra ilacı bırakınca dietle vedim.

Ah o anksiyete. Benim aldığım ilaç yan etki kilo yapıyordu, 6 ayda 8 kilo aldım. Sonra ilacı bırakınca dietle vedim.
O günleri hatirlamak bile istemiyorum,o kadar sancılı bir 6 ay geçirdim ki! Gözümde yaş kalmadı,3 gün boyunca uyumadığımi bilirim. Eşimle o zaman sevgiliydik ayrilmak için çok dil döktüm adamla konuşunca iyice dibe vuruyordum. Ama sebebi de kendisiydi. Uzakta olduğu için onu sürekli düşünmek ne olacak halimiz demekten mahf oldum. 3 ay ilac kullandım sonra kendi kendime biraktim ilaci daha iyi oldum çok şükür. Şimdi çok nadiren de olsa yokluyor. Hayatımı yazdım 2 dkkda kusura bakma

Canım ben ikiz olduğu için 30. Haftada ayrılacağım biliyorsun. Bana 29+ da verecekler raporu sekreter öyle dedi
Canım Ali hocaya mı gittin. Güzel şeyler duymuşsun çok şükür gözünaydın
Bu benim için de önemli. Ama ben 32+0 diye biliyorum. Yine de daha doğrusunu bilen olursa yazsın lütfen. Tam o gün almak gerekiyor çünkü.
Bana 29+ da verilecek canım İkiz olduğu için. Yani 30. Haftada

Kızlar bu modeli çok beğendim ama emzirme için hiç kullanışlı olmaz dimiEki Görüntüle 2259908
Aynısını bugün Instagram'da gördüm hemen atladim canım ama uygun gelmedi emzirirken ama çok beğenmiştim normalde olsa alırdım pijama zevkimiz benziyor bulduklarını buraya yaz ben de bakayım

Kızlar ben 28. Haftadayım 74 kiloyum 73 le hamile kalmıştım. Drum hiç takılmıyor kiloya bebeklerde iyi çok şükür. Diyet yapıyorum ya çok almam sanırım artık

Selam kızlar bugün kontrol günümdü
26+3 bugün itibariyle,57 ile hamile kaldım şuan 66 kiloyum hayatımda ilk defa bu kiloları gördüğüm için biraz şoklardayım ama sağlık olsun
Bizim oğlan bugün baya pozlar verdi çok tatlıydı maşallah 31 cm 1050 gr hersey gayet iyidi çok şükür 4boyutlu ultrason resimlerine bakıp duruorz deli gibi

Benimde yeni olmaya başladı bi iki çatlak var devamı da gelecektir çünkü çok kaşınıyor. Bende her gün yağ sürüyorum ama fayda etmiyor demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…