- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Tamam bak ne güzel açılmada yok artık, ama kasılma normal zaten günde bir kaçı geçmediği sürece. Canını sıkma senBirde bebeğin ters olması da kasılmaları tetikleyebilir dedi. Büyük ihtimal sezeryan olucaZ biz. Bir hafta sonra ilk defa etlerim kemiklerim dinlenmiş hissediyorum. Ne çektiğimi bir Allah bilir. İnsan olumlu birşeyler duymaya ne kadar muhtaç gerçekten.
Canım sana da geçmiş olsun. Bana o ilaçlardan bahsetmediler ama gerçek doğum sancisinin ne olduğunu ince ince anlattı. Kasılmaların nedenlerinin ne olabileceğinden bahsetti. Dikkat etmemiz gereken şeyleri söyledi. Artık takdir Allah tan sağ selamet bitirelim inşallah.Canım tekrar geçmiş olsun. Benimde 2-3 akşam kasılmam ve sertleşmem vardı doktor bugün baktı şimdilik bol su ve magnezyumu 2 kere almamı sancım olursa endol fitili alıp onu aramamı söyledi. Sancım devam ederse adalat veriyormuş ama eczaneye sordum piyasada yokmuş neden yok anlamadım, nidilat vs. Hemen hemen tedavi aynı belli inşallah hiçbirine gerek kalmadan bu süreci atlatacağız. Yarın bizi bilgilendir yine. Aklımızdasın
Çok şükür bugün nefes aldığını hissediyorum. Bazen başka fikirler gerekli gerçekten. Senin de gözlerin aydın olsun :))Tamam bak ne güzel açılmada yok artık, ama kasılma normal zaten günde bir kaçı geçmediği sürece. Canını sıkma sen
https://www.lohusam.com/catherines-mom-askili-bambu-sabahlikli-lohusa-gecelik-82440. Canım linkini bıraktım. Tekli gecelik ya da sabalık halide var. Foto çekimi için de bana farklı geldi. Bunu alırsam taç falan da takmıcam ben, saçımı yaptırıcam o kadarÇok güzel bence. Askıyı indirdiğin an memeler fora :)) Bence gayette uygun. Ay nerden buldun bunu ben de alayım
Ters derken baş aşağı mi yukarı mi canım. İçin rahatlamistir. Olumlu şeyler söylemiş dr. Ben de başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum. Farklı bir görüş çıkar ki diye.Sadece progestani 200 luk günde bir kere mi alıyorsun. Rahim uzunluğun ne durumda şu an.Birde bebeğin ters olması da kasılmaları tetikleyebilir dedi. Büyük ihtimal sezeryan olucaZ biz. Bir hafta sonra ilk defa etlerim kemiklerim dinlenmiş hissediyorum. Ne çektiğimi bir Allah bilir. İnsan olumlu birşeyler duymaya ne kadar muhtaç gerçekten.
Dogumdan sonra ciddi anlamda kilo vermem lazim. Öncesinde yaklaşık 30 kilo vermiştim,anksiyete başlayınca kendimi iyi hissetmek adina ha bire yedim. Ama suan icin tek dileğim oğlumun dünyaya sağ salim gelmesi vallaMaşallah bence normal 29 haftaya 12 kilo, bir de zaten vücudun buna müsaitmiş bak sen kendini tanıyorsun, yapacak bir şey yok, kuş kadar da yeme yani sana da yazık karnındakine de
Yani ilk 8 ay emzirdim zaten, sonrasında dikkat ettim biraz. Ama zaten ikizlerde bence ilk 6 ayda vereceğiz :):) Merak etme
Çatlama genetik maalesef, bazen ne yaparsan yap çatlıyorsun, çatlayan bölgeye soguk uygulama belki acısını rahatlabilir..Kızlar benim göbeğim 16 haftadan beri inanilmaz derecede çatlamaya başladı
sorun değil ama
İnanın Resmen çatlama yırtilma seslerini duyuyorum
Çırt cırt oluyor ve canım çok acıyor bu normalmi
Benim gibi olan var mı ?
(3 aydan beri sürekli hindistan cevizi yagi ve bebek yağı sürüyorum hiç kesmedim ama hem çatliyor dehset şekilde hemde acıyor)
2.6 dedi canım. İki buçuk sınırmıs. Evet kesinlikle başka bı doktora gitmeni öneririm. Bu doktor öyle dedi canım bir kere geceleri alttan al dedi. Bebek makat geliş pozisyon da. Sezeryan görünüyor.Ters derken baş aşağı mi yukarı mi canım. İçin rahatlamistir. Olumlu şeyler söylemiş dr. Ben de başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum. Farklı bir görüş çıkar ki diye.Sadece progestani 200 luk günde bir kere mi alıyorsun. Rahim uzunluğun ne durumda şu an.
Canım bilmediğimden soruyorum,doğum günü gelene kadar bebek zaten pozisyon değiştirmez mi? Hep böyle mi kalacak?2.6 dedi canım. İki buçuk sınırmıs. Evet kesinlikle başka bı doktora gitmeni öneririm. Bu doktor öyle dedi canım bir kere geceleri alttan al dedi. Bebek makat geliş pozisyon da. Sezeryan görünüyor.
Şöyle birşey var, sonuç olarak hakkıyla kazanan bir istanbul başkanı var şuanda ve meylen bunu kutlamış. Ben de tebrik ediyorum yeni başkanımızı ve burda yanlış birşey görmüyorum.
Ben 11 almışım yaKızlar kilo konuşulmuş ben 4 kilo aldım ama bundan sonra kilo alımlar hızlancakmış herhalde bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilo mühüm değel:)
Ben 27 hafta 11 kiloRekorlarla bizde canımbende 29 haftalık oldum 12 kilo almışım bile
Ben 11 almışım ya
Ben 27 hafta 11 kilo
Ah o anksiyete. Benim aldığım ilaç yan etki kilo yapıyordu, 6 ayda 8 kilo aldım. Sonra ilacı bırakınca dietle vedim.Dogumdan sonra ciddi anlamda kilo vermem lazim. Öncesinde yaklaşık 30 kilo vermiştim,anksiyete başlayınca kendimi iyi hissetmek adina ha bire yedim. Ama suan icin tek dileğim oğlumun dünyaya sağ salim gelmesi valla
O günleri hatirlamak bile istemiyorum,o kadar sancılı bir 6 ay geçirdim ki! Gözümde yaş kalmadı,3 gün boyunca uyumadığımi bilirim. Eşimle o zaman sevgiliydik ayrilmak için çok dil döktüm adamla konuşunca iyice dibe vuruyordum. Ama sebebi de kendisiydi. Uzakta olduğu için onu sürekli düşünmek ne olacak halimiz demekten mahf oldum. 3 ay ilac kullandım sonra kendi kendime biraktim ilaci daha iyi oldum çok şükür. Şimdi çok nadiren de olsa yokluyor.Ah o anksiyete. Benim aldığım ilaç yan etki kilo yapıyordu, 6 ayda 8 kilo aldım. Sonra ilacı bırakınca dietle vedim.
Canım ben ikiz olduğu için 30. Haftada ayrılacağım biliyorsun. Bana 29+ da verecekler raporu sekreter öyle dediKızlar doğum izni 31+0damı yazılıyır 32+0damı? Benim doktor çalışacaksan rapor veriyoruz yoksa gerek yok dedi. Kafam karıştı işyeri ne zaman 8 haftalık doğum iznine çıkacağımızı nerden bilsinki
Canım Ali hocaya mı gittin. Güzel şeyler duymuşsun çok şükür gözünaydınCanım bugün o prof a gittim. Rahim açıklığı kapanmis. Bebek 1750 gram olmuş. Kasılmalar bebek büyüklüğünden oluyor muhtemelen dedi. Rahim seklimde biraz kalp gibiymis . Haftada bir gün çok daralirsan dışarı çıkabilirsin dedi. Onun dışında yemek yapmak için falan ayakta kalma çayını al otur dedi. Doğum Allah'tan biz bilemeyiz ama bugün dogsa bile gelişimi çok iyi hiç üzülme dedi. Gerçek doğum ağrısı belden başlar karna yayılır öyle olmadığı sürece korkma dedi. Progestan i tek doz 200 Luk ama alttan devam et dedi. Doğumu da burda yapmaya karar verdim. Doktorum çok iyiydi ama hastane yetersiz diye değiştirdik.
Bana 29+ da verilecek canım İkiz olduğu için. Yani 30. HaftadaBu benim için de önemli. Ama ben 32+0 diye biliyorum. Yine de daha doğrusunu bilen olursa yazsın lütfen. Tam o gün almak gerekiyor çünkü.
Aynısını bugün Instagram'da gördüm hemen atladim canım ama uygun gelmedi emzirirken ama çok beğenmiştim normalde olsa alırdımKızlar bu modeli çok beğendim ama emzirme için hiç kullanışlı olmaz dimiEki Görüntüle 2259908
Benimde yeni olmaya başladı bi iki çatlak var devamı da gelecektir çünkü çok kaşınıyor. Bende her gün yağ sürüyorum ama fayda etmiyor demekki.Kızlar benim göbeğim 16 haftadan beri inanilmaz derecede çatlamaya başladı
sorun değil ama
İnanın Resmen çatlama yırtilma seslerini duyuyorum
Çırt cırt oluyor ve canım çok acıyor bu normalmi
Benim gibi olan var mı ?
(3 aydan beri sürekli hindistan cevizi yagi ve bebek yağı sürüyorum hiç kesmedim ama hem çatliyor dehset şekilde hemde acıyor)
Ben 28w5d 10 kg aldım27+6 yım bugün
14 kilo aldım bile şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?