2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
2.6 dedi canım. İki buçuk sınırmıs. Evet kesinlikle başka bı doktora gitmeni öneririm. Bu doktor öyle dedi canım bir kere geceleri alttan al dedi. Bebek makat geliş pozisyon da. Sezeryan görünüyor.
Benim 3.8 dedi doktor. Ama çok ilaç verdi işte günde iki kez progestan iki kez nidicard. 10 gün sonra belki azaltır ilaçları nst çektikten sonra.

İkizlerde 30. Haftada tekil gebeliklerde 32. Haftada oluyor. Ultrasona göre bebeğe daha erken doğum izni vermezlermi acaba?

ahh biz kadınlar Herşeyi istiyoruz o kelepçeye kimbilir kaç para verdi adamcağız zümrüt yüzüğüde sonra aldır kız yazık adama

İkizlerde 30. Haftada tekil gebeliklerde 32. Haftada oluyor. Ultrasona göre bebeğe daha erken doğum izni vermezlermi acaba?
Canım geçen okumuştum 28. Haftada ayırmış dru bayanı doğum iznine. Olabilir bence

Yok kuzum baskentte emel hanıma gittim. Evet çok şükür bugün daha iyiyim iyi şeyler duyunca.

Canım bilmediğimden soruyorum,doğum günü gelene kadar bebek zaten pozisyon değiştirmez mi? Hep böyle mi kalacak?
Değiştirmeye çalışıp degistiremedigi için kasılma oluyormuş zaten canım. Eğer son haftaları gorebikirsek evet belki de döner ama yüksek ihtimal sezeryan diye öngörüyorlar.

Değiştirmeye çalışıp degistiremedigi için kasılma oluyormuş zaten canım. Eğer son haftaları gorebikirsek evet belki de döner ama yüksek ihtimal sezeryan diye öngörüyorlar.
Ayyyy kuzummm benimm kurban olurum miniğe. Allahın izniyle çok sağlıklı bir şekilde gelecek hayata evladın

Yasal olarak bu tarihlerde almak gerekiyor
Erken doğum izni almak istiyorsan ya heyet ya da 10 günlük tek hekım raporu alabilirsin
Ama 32w0 da izin alıp çalışmayacaksan
Çalışacaksan çelişki olur

kizlar evde bebegi koymak için ana kucak alacaklar nasil bir sey tavsiye edersiniz? Ben bitane beğendim ama pekte emin değilim. Bu hem yanlara hemde arkaya doğru salliyor

Eklentiler

• DDD967E9-7186-4984-97F2-3F95FECC5D8E.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar doğumdan önce ipek kirpik yaptırmak istiyodum ama sürdükleri yapıştırıcıdan dolayı gusül ve normal abdesti geçirmeyeceğini düşündüm bu yüzden ondan vazgeçtim altarnatif olarak kirpik perması düşünmeye başladım daha önce yaptıran varmı acaba nasıl fikri olan var mı

Birde kirpiklerini döküyor ipek kirpik vazgeçmen iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…