2.6 dedi canım. İki buçuk sınırmıs. Evet kesinlikle başka bı doktora gitmeni öneririm. Bu doktor öyle dedi canım bir kere geceleri alttan al dedi. Bebek makat geliş pozisyon da. Sezeryan görünüyor.
Canım biraz kroca olabilir ama hevesim vardı
Nabıyım
kalın bi altın kelepçe aldırdım kendime hastanede takması için annemde sağolsun onun takımı boyunluğunu aldı onu takıcak
herkesin zevki farklı tabiki ama zümrüt bi yüzüğüm olsunda isterdim
şimdi onu farkettim
Değiştirmeye çalışıp degistiremedigi için kasılma oluyormuş zaten canım. Eğer son haftaları gorebikirsek evet belki de döner ama yüksek ihtimal sezeryan diye öngörüyorlar.
Değiştirmeye çalışıp degistiremedigi için kasılma oluyormuş zaten canım. Eğer son haftaları gorebikirsek evet belki de döner ama yüksek ihtimal sezeryan diye öngörüyorlar.
Yasal olarak bu tarihlerde almak gerekiyor
Erken doğum izni almak istiyorsan ya heyet ya da 10 günlük tek hekım raporu alabilirsin
Ama 32w0 da izin alıp çalışmayacaksan
Çalışacaksan çelişki olur
kizlar evde bebegi koymak için ana kucak alacaklar nasil bir sey tavsiye edersiniz? Ben bitane beğendim ama pekte emin değilim. Bu hem yanlara hemde arkaya doğru salliyor
Kızlar doğumdan önce ipek kirpik yaptırmak istiyodum ama sürdükleri yapıştırıcıdan dolayı gusül ve normal abdesti geçirmeyeceğini düşündüm bu yüzden ondan vazgeçtim altarnatif olarak kirpik perması düşünmeye başladım daha önce yaptıran varmı acaba nasıl fikri olan var mı
Kızlar doğumdan önce ipek kirpik yaptırmak istiyodum ama sürdükleri yapıştırıcıdan dolayı gusül ve normal abdesti geçirmeyeceğini düşündüm bu yüzden ondan vazgeçtim altarnatif olarak kirpik perması düşünmeye başladım daha önce yaptıran varmı acaba nasıl fikri olan var mı