2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Olur mu canım, yaşayan bilir anksiyeteyi, zangır zangır titrediğimi bilirim. Yazmak istemediğim için detaylı yazmıyorum yoksa kötü bir dönem geçirdim. Allaha şükür geçti gitti canım

Aynısını bugün Instagram'da gördüm hemen atladim canım ama uygun gelmedi emzirirken ama çok beğenmiştim normalde olsa alırdım pijama zevkimiz benziyor bulduklarını buraya yaz ben de bakayım
Canım yanii pek şeçenek yok; ben de içime sinen hem kullanışlı hem Estetik bir model bulamadım:)) asla lohusa gecelikleri benlik diil:) sende bulursan bana söyle lütfen

Evet doğru sekreter banada 30. Haftanın başlangıcı demiş ama bana verdiği tarih benim hesaplarıma göre 31. Başı oluyor. O yüzden öyle demişim. Ben mi yanlış hesaplıyorum? Benim son adet tarihşm 26 eylül. Üşünmeden hesaplayabilicek kşmse var mı:))

Son düzenleme:
Benimde en son adet tarihim 27 Eylül ama benden önce mi yumurtlaman oldu acaba?

En çok kiloyu ne zaman aldin? Benim daha doğuma 11 haftam var
8. Aydan itibaren almıştım canım 30 haftadan sonra filan bunda erken aldım biraz ama dengeliyo heralde yine 85-86 da doğar diye düşünüyorum ama hamilelik kilosu çok cabuk gidiyo doğumdan 1 hafta sonra topuk kanı için gittiğimde 10kg dan fazlası gitmiş oluyodu

eyvah benim ağzıma bisey surmemem lazim kilo almamak için artik ama acıktım şuan ne yapim yani ac mi kalayım. Sen yine iyisin canim benim kilom 3lu rakamlarda

28 gündü sanırım. Benim ki tüp bebekti. Adet döngümün bir önemi var mı, hiç sormadılar...15 kasımda da transfer yapıldı. Ama bütün usgler adet tarihine göre olmuyor mu?
Adet tarihine göre olursa tahmini doğum yapacağın gün 3 temmuz ve 29 haftalik 1 günlük hamilesin. Transfere hesaplanirsa da 5 temmuzda olmasi gerekiyor ve 28 haftalık 6 günlük hamilesin. Ama bunlardan ziyade doktorun sana söylediği tarih ve ne kadarliksin dediği

Canım 3 temmuzdu normal şartlarda öyle demişti ama ikiz olduğu için kendi hesaplarına göre 17 haziran dedi. Ben şimdiden mesaj attım doktora genede.Sorun şu bana 30. Hafta başı için 24 nisan yazmış sekreter. 1-2 gün değil, 1 haft farkediyor.

Canım ona bakarsan sen 30. Haftana zaten girdin dün. Bence düzeltmeleri için iletişime geçmelisin

Bugun doktor amniyon sıvımın alt sınırda oldugunu söyledi havuc suyu bol su içilmesi gerektiği yazıyo nette su içiyorum ama nasıl oluyo anlamadım
Havuç suyu içerek amniyon sıvısını yükselten çok var canım. Diğer topiklerde bak istersen. Armut suyu ve havuç suyu çok işe yarıyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…