benim 14. haftamda suyum geldi canım
1 hafta hastanede yattım serumlarla iğnelerle düşüğü engellediler
suyum çok az kalmıştı
havuç suyu içtim su içtim sürekli sıvı beslendim 10 gün sonra normale dönmüştü
hatta şuan fazla bile suyum
endişelenme benim suyum boşaldığı halde yerine tamamladı seninkide tamamlar inşallah
Evet doğru sekreter banada 30. Haftanın başlangıcı demiş ama bana verdiği tarih benim hesaplarıma göre 31. Başı oluyor. O yüzden öyle demişim. Ben mi yanlış hesaplıyorum? Benim son adet tarihşm 26 eylül. Üşünmeden hesaplayabilicek kşmse var mı:))
Canım benim 4 Ekim sat. 26 Nisa’nda heyet raporum bitiyor kılı kılına denk geliyor dedi sekreter. O zaman ben 29+1 oluyorum. Araya da haftasonu giriyor 26+4 de ayrılmış oluyorum Doğum iznine. Sekreterin söylediği buydu
Kızlar doğumdan önce ipek kirpik yaptırmak istiyodum ama sürdükleri yapıştırıcıdan dolayı gusül ve normal abdesti geçirmeyeceğini düşündüm bu yüzden ondan vazgeçtim altarnatif olarak kirpik perması düşünmeye başladım daha önce yaptıran varmı acaba nasıl fikri olan var mı
28 gündü sanırım. Benim ki tüp bebekti. Adet döngümün bir önemi var mı, hiç sormadılar...15 kasımda da transfer yapıldı. Ama bütün usgler adet tarihine göre olmuyor mu?
eyvah benim ağzıma bisey surmemem lazim kilo almamak için artik ama acıktım şuan ne yapim yani ac mi kalayım. Sen yine iyisin canim benim kilom 3lu rakamlarda
Ozgurkus
canım bendede aynı sorun oldu ben hindistan cevizi alıp onun suyunu içtim haftada birkez Toplamda iki kere ilaveten bol su içtim ve armut ,havuç yedim kosa sürde eski haline döndü
Canım 3 temmuzdu normal şartlarda öyle demişti ama ikiz olduğu için kendi hesaplarına göre 17 haziran dedi. Ben şimdiden mesaj attım doktora genede.Sorun şu bana 30. Hafta başı için 24 nisan yazmış sekreter. 1-2 gün değil, 1 haft farkediyor.
Doğru yazmış canım sekreter doldurduğun haftayı baz alıyorlar içinde olduğun haftayı değil. Sen 24 nisanda 30+0 olacaksın o hafta alırsın raporu. Benimde senden 1 gün sonra son adetim 32 haftalıkken alıcam 9 mayıs dedi banada.
Doğru yazmış canım sekreter doldurduğun haftayı baz alıyorlar içinde olduğun haftayı değil. Sen 24 nisanda 30+0 olacaksın o hafta alırsın raporu. Benimde senden 1 gün sonra son adetim 32 haftalıkken alıcam 9 mayıs dedi banada.
Ok canım izin kağıdı için burada 29+0 deyince iki arkadaş da, biran ödüm patladı bugün girdim çünkü 30. Haftanın başına:) doldurduğum hafta baz alınıyorsa sıkıntı yok tabii:)) her halukarda sekretere mesajımı attım ben, yarın sabah dönüş yaparlar bana
Tabii işin ehline sormak lazım canım.
Zannım vücut üzerinde bi tabaka bırakmadığı için gusle engel olmadığı yönünde.
Liftingde kirpiğe keratin bakım yapılıyor. Ben yaptırmadım. Başka uygulamalar için takip ettiğim güzellik uzmanlarının paylaşımlarında gördüm.
Gunaydin kızlar. Kızlar kırık disim çok çok fena agriyordu öyle ki kafami duvarlara vuracaktım eşim acile götürdü hic bisey yapmadilar agri kesici al dediler eve yolladilar. Benim dişimin dolguya ihtiyaci var. Yarin sabah (suan 12:46) dişçiye gidip dolgu yapsam mi? Bebeğe zarari olur mu?