2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bugun doktor amniyon sıvımın alt sınırda oldugunu söyledi havuc suyu bol su içilmesi gerektiği yazıyo nette su içiyorum ama nasıl oluyo anlamadım
Sabah akşam birer bardak taze sıkılmış havuç suyu iç canım, düzenli olarak da armut ye her gün bol su içmeye devam et inşallah artar

Bugun doktor amniyon sıvımın alt sınırda oldugunu söyledi havuc suyu bol su içilmesi gerektiği yazıyo nette su içiyorum ama nasıl oluyo anlamadım
benim 14. haftamda suyum geldi canım
1 hafta hastanede yattım serumlarla iğnelerle düşüğü engellediler
suyum çok az kalmıştı
havuç suyu içtim su içtim sürekli sıvı beslendim 10 gün sonra normale dönmüştü
hatta şuan fazla bile suyum
endişelenme benim suyum boşaldığı halde yerine tamamladı seninkide tamamlar inşallah

Canım benim 4 Ekim sat. 26 Nisa’nda heyet raporum bitiyor kılı kılına denk geliyor dedi sekreter. O zaman ben 29+1 oluyorum. Araya da haftasonu giriyor 26+4 de ayrılmış oluyorum Doğum iznine. Sekreterin söylediği buydu

Kirpik laminasyonu da düşünebilirsin. Eğitimini almış estetisyenler yapıyor. Kirpik lifting botoks da deniyor.

Ozgurkus geçmiş olsun canım havuç suyu ve armutu duydum bende şifa Allah’tan sen iç hergün bol sıvı al

Doğru yazmış canım sekreter doldurduğun haftayı baz alıyorlar içinde olduğun haftayı değil. Sen 24 nisanda 30+0 olacaksın o hafta alırsın raporu. Benimde senden 1 gün sonra son adetim 32 haftalıkken alıcam 9 mayıs dedi banada.

Suyun azalması durumu için herkes havuç suyu Hindistan cevizi suyu diyor canım. Şeker problemin yoksa bı kaç hafta da düzelir inşallah canını sıkma.

Ok canım izin kağıdı için burada 29+0 deyince iki arkadaş da, biran ödüm patladı bugün girdim çünkü 30. Haftanın başına:) doldurduğum hafta baz alınıyorsa sıkıntı yok tabii:)) her halukarda sekretere mesajımı attım ben, yarın sabah dönüş yaparlar bana

Peki tam olarak nasıl abdest konusunda risk var mı acaba

Tabii işin ehline sormak lazım canım.
Zannım vücut üzerinde bi tabaka bırakmadığı için gusle engel olmadığı yönünde.
Liftingde kirpiğe keratin bakım yapılıyor. Ben yaptırmadım. Başka uygulamalar için takip ettiğim güzellik uzmanlarının paylaşımlarında gördüm.

Hafta değişimi hangi gün oluyorsa o gün veya sonrası gitmek lazım yani. Ben öyle anladım.

Gunaydin kızlar. Kızlar kırık disim çok çok fena agriyordu öyle ki kafami duvarlara vuracaktım eşim acile götürdü hic bisey yapmadilar agri kesici al dediler eve yolladilar. Benim dişimin dolguya ihtiyaci var. Yarin sabah (suan 12:46) dişçiye gidip dolgu yapsam mi? Bebeğe zarari olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…