- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Günaydın canım bence bir git dolgunun zararı olmaz bu haftalarda diye biliyorum dişçi doğru bilgiyi verir en azındanGunaydin kızlar. Kızlar kırık disim çok çok fena agriyordu öyle ki kafami duvarlara vuracaktım eşim acile götürdü hic bisey yapmadilar agri kesici al dediler eve yolladilar. Benim dişimin dolguya ihtiyaci var. Yarin sabah (suan 12:46) dişçiye gidip dolgu yapsam mi? Bebeğe zarari olur mu?
Sabah olsunda hemen gideyim diye dakika sayıyorum artık,şansıma saat 10 da açıliyorGünaydın canım bence bir git dolgunun zararı olmaz bu haftalarda diye biliyorum dişçi doğru bilgiyi verir en azından
Çok geçmiş olsun canımSabah olsunda hemen gideyim diye dakika sayıyorum artık,şansıma saat 10 da açıliyor
Ok canım izin kağıdı için burada 29+0 deyince iki arkadaş da, biran ödüm patladı bugün girdim çünkü 30. Haftanın başına:) doldurduğum hafta baz alınıyorsa sıkıntı yok tabii:)) her halukarda
Ok canım izin kağıdı için burada 29+0 deyince iki arkadaş da, biran ödüm patladı bugün girdim çünkü 30. Haftanın başına:) doldurduğum hafta baz alınıyorsa sıkıntı yok tabii:)) her halukarda sekretere mesajımı attım ben, yarın sabah dönüş yaparlar bana
ben kirpik kifting yaptırmıştım etkisi akşam yatana kadar sürdü:) ama gittiği yere de pek güvenememiştim, ondan mıdır bilmem ama hala bana inandırıcı gelmez o yüzdenHafta değişimi hangi gün oluyorsa o gün veya sonrası gitmek lazım yani.Ben öyle anladım.
Canım acile değil, seni takip eden doktor var mıydı ona sorsan? Yoksa eger bgn/ yarın kontrol randevusu olan varsa, o sorsun doktorunaGunaydin kızlar. Kızlar kırık disim çok çok fena agriyordu öyle ki kafami duvarlara vuracaktım eşim acile götürdü hic bisey yapmadilar agri kesici al dediler eve yolladilar. Benim dişimin dolguya ihtiyaci var. Yarin sabah (suan 12:46) dişçiye gidip dolgu yapsam mi? Bebeğe zarari olur mu?
3.gündü canımHehe haklısın canım, belli bir noktaya odaklanınca heyecan devreye girmiş:))) yoksa hakkaten çok yakın tarihlermiş:)) 5. Gün embriyosu muydu senin de
Kolay gelsin canım.Gunaydın kızlar 100 gramlık şeker yüklemesine gidiyorum.
Sabah olsunda hemen gideyim diye dakika sayıyorum artık,şansıma saat 10 da açıliyor
ben kirpik kifting yaptırmıştım etkisi akşam yatana kadar sürdü:) ama gittiği yere de pek güvenememiştim, ondan mıdır bilmem ama hala bana inandırıcı gelmez o yüzden
Ah be yavrum benim doktorum aylardır müsade ettiği halde işgüzar lar yapmıyor. Ağrı kesiciler le idare ediyoruz hepGunaydin kızlar. Kızlar kırık disim çok çok fena agriyordu öyle ki kafami duvarlara vuracaktım eşim acile götürdü hic bisey yapmadilar agri kesici al dediler eve yolladilar. Benim dişimin dolguya ihtiyaci var. Yarin sabah (suan 12:46) dişçiye gidip dolgu yapsam mi? Bebeğe zarari olur mu?
Peki canım ben diyelim ki doğuma kadar çalışmak istiyorum. Yok mu bunun bir çözümüİkizlerde 30. Haftada tekil gebeliklerde 32. Haftada oluyor. Ultrasona göre bebeğe daha erken doğum izni vermezlermi acaba?
Ben joie marka aldım canım. Baya da güzel yorumlar var. Bak istersen sendekizlar evde bebegi koymak için ana kucak alacaklar nasil bir sey tavsiye edersiniz? Ben bitane beğendim ama pekte emin değilim. Bu hem yanlara hemde arkaya doğru salliyor
Havuç suyu içerek amniyon sıvısını yükselten çok var canım. Diğer topiklerde bak istersen. Armut suyu ve havuç suyu çok işe yarıyormus.
Evet topiklerde bu sekılde yazıyo ama içmeme ragmen artıs olmamıs diyenlerde var.insallah baslyacagım faydasını görürüm .sagolun kızlarSabah akşam birer bardak taze sıkılmış havuç suyu iç canım, düzenli olarak da armut ye her gün bol su içmeye devam et inşallah artar
İnsallah canım.suan içimi rahatlattın Allah razı olsun.su azalınca neler olur dıye bı baktım içim kararmıstı .benim 14. haftamda suyum geldi canım
1 hafta hastanede yattım serumlarla iğnelerle düşüğü engellediler
suyum çok az kalmıştı
havuç suyu içtim su içtim sürekli sıvı beslendim 10 gün sonra normale dönmüştü
hatta şuan fazla bile suyum
endişelenme benim suyum boşaldığı halde yerine tamamladı seninkide tamamlar inşallah
Ozgurkus geçmiş olsun canım havuç suyu ve armutu duydum bende şifa Allah’tan sen iç hergün bol sıvı al
Sagol canım .insallah normale döner hergün 3litre su havuc suyu ve armut suyuyla insallah toparlarım.Nasıl anlıyor doktorlar suyun azlığını? Rengi falan mı değişiyor hani bulanık gibi görüntü.
Hindistan cevizini duymamıstım.bende senin gibi yapayım tesekkürler canım.Ozgurkus canım bendede aynı sorun oldu ben hindistan cevizi alıp onun suyunu içtim haftada birkez Toplamda iki kere ilaveten bol su içtim ve armut ,havuç yedim kosa sürde eski haline döndü
Şeker çıkmadı .evet kızlarda dedi içecegim insallah normale döner.bayagı düşük cunkuSuyun azalması durumu için herkes havuç suyu Hindistan cevizi suyu diyor canım. Şeker problemin yoksa bı kaç hafta da düzelir inşallah canını sıkma.
32. Haftada doktor rapor yazıyor çalışması yygundur diye onu kuruma veriyorsun.Peki canım ben diyelim ki doğuma kadar çalışmak istiyorum. Yok mu bunun bir çözümüYa da en geç ne zaman izin hakkımı kullanmaya başlayabiliyorum? Bir de 32. haftada çalışmaya devam etmek için ne yapmak gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?