2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın canım bence bir git dolgunun zararı olmaz bu haftalarda diye biliyorum dişçi doğru bilgiyi verir en azından

Hafta değişimi hangi gün oluyorsa o gün veya sonrası gitmek lazım yani. Ben öyle anladım.
ben kirpik kifting yaptırmıştım etkisi akşam yatana kadar sürdü:) ama gittiği yere de pek güvenememiştim, ondan mıdır bilmem ama hala bana inandırıcı gelmez o yüzden

Canım acile değil, seni takip eden doktor var mıydı ona sorsan? Yoksa eger bgn/ yarın kontrol randevusu olan varsa, o sorsun doktoruna

Gunaydın kızlar 100 gramlık şeker yüklemesine gidiyorum.
Kolay gelsin canım.

Sabah olsunda hemen gideyim diye dakika sayıyorum artık,şansıma saat 10 da açıliyor

Geçmiş olsun. İnşallah hemen iyileşirsin.

ben kirpik kifting yaptırmıştım etkisi akşam yatana kadar sürdü:) ama gittiği yere de pek güvenememiştim, ondan mıdır bilmem ama hala bana inandırıcı gelmez o yüzden

Ya sen deneyimlemişsin belki de tutmayan bir şey bilmiyorum.

Ah be yavrum benim doktorum aylardır müsade ettiği halde işgüzar lar yapmıyor. Ağrı kesiciler le idare ediyoruz hep

İkizlerde 30. Haftada tekil gebeliklerde 32. Haftada oluyor. Ultrasona göre bebeğe daha erken doğum izni vermezlermi acaba?
Peki canım ben diyelim ki doğuma kadar çalışmak istiyorum. Yok mu bunun bir çözümü Ya da en geç ne zaman izin hakkımı kullanmaya başlayabiliyorum? Bir de 32. haftada çalışmaya devam etmek için ne yapmak gerekiyor?

Havuç suyu içerek amniyon sıvısını yükselten çok var canım. Diğer topiklerde bak istersen. Armut suyu ve havuç suyu çok işe yarıyormus.
Sabah akşam birer bardak taze sıkılmış havuç suyu iç canım, düzenli olarak da armut ye her gün bol su içmeye devam et inşallah artar
Evet topiklerde bu sekılde yazıyo ama içmeme ragmen artıs olmamıs diyenlerde var.insallah baslyacagım faydasını görürüm .sagolun kızlar

İnsallah canım.suan içimi rahatlattın Allah razı olsun.su azalınca neler olur dıye bı baktım içim kararmıstı .

Ozgurkus geçmiş olsun canım havuç suyu ve armutu duydum bende şifa Allah’tan sen iç hergün bol sıvı al
Nasıl anlıyor doktorlar suyun azlığını? Rengi falan mı değişiyor hani bulanık gibi görüntü.
Sagol canım .insallah normale döner hergün 3litre su havuc suyu ve armut suyuyla insallah toparlarım.

Kontrolde baktı alt sınırda gibi ama bebek çişini yapmamısta olabılır birde 2gün sonra bakalım dedi baska ultrasonla ve en alt sınır 5miş benım 6 bugun sonucumu degerlendırıcek bakalım ne diyecek.

32. Haftada doktor rapor yazıyor çalışması yygundur diye onu kuruma veriyorsun.

[Merhabalar anneler;

Çalışan anneler için doğum izni konusundaki bilgilerimi paylaşayım istedim.

Çalışan anne adayları isterlerse 32+0'da (31+6 günü doldurduktan sonra) doğum iznine ayrılabilirler.

32. Haftada ÇALIŞABİLİR raporu alıp 37+0'a(36+6 günü doldurduktan sonra) kadar çalışabilirsiniz.37. haftada ÇALIŞAMAZ raporu alınır.

32. haftada ÇALIŞABİLİR raporu aldıktan sonra istirahat raporu kullanamıyorsunuz.İstirahat alırsanız otomatik olarak doğum iznine ayrılmış sayılırsınız.

İkiz Gebeler dilerlerse 30. haftada doğum iznine ayrılabilirler.

Umarım açıklayıcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…