2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Canım benim inşallah hayırlı haberler alırsın yaptıkların işe yarar.

Benimkide aşırı fazla en derin cep ölçümünün sınırını 8 kabul ediyorlar benimki 9,6 çıkıyor. Suyun fazlalığı rahmi gerdiği için kasılma yapıyormuş. Allah sağlıkla tamamlamamızı nasip etsin.
Evet canım hafta değişiminde. Sen 27. Haftanın içindesin ama 26+6 da o haftayı doldurmuş olacaksın. Doktorlar da rapor için böyle hesaplayıp tarih veriyor.
Benim doktorum çalışacaksan rapor veriyoruz yoksa rapora gerek yok dedi. İyide çalıştığımız kurum yada sgk izne başladığımuz tarihi nerden bilecekki?

32. Haftada doktor rapor yazıyor çalışması yygundur diye onu kuruma veriyorsun.
İş yerime yani degil mi :) Bir de şeyi soracağım, bu raporlu olduğumuzda maaşımızı kim veriyor? Yine maaş hesabımıza mı yatıyor ve aynı parayı alıyor muyuz? Canım beni lütfen sürekli soru soran 4 yaşında ki kız çocuğu gibi düşün şu an

Selam kızlar .. Yoğun is donemi bitmesiyle tekrar araniza katılabildim.peki rapor verilirken son adet tarihi mi baz alınıyor yoksa bebeğim ultrasonda ölçümü yapıldığı hafta mi ? Soran bilen var mi ?

amaaan valla dicem mutfak orda dolap orda yemek orda çay orda beni yormayın, bi baklava falan alırım ikramlık, lohusa şerbeti yaparım. o kadar.

Selam kızlar .. Yoğun is donemi bitmesiyle tekrar araniza katılabildim.peki rapor verilirken son adet tarihi mi baz alınıyor yoksa bebeğim ultrasonda ölçümü yapıldığı hafta mi ? Soran bilen var mi ?
SAT'a göre hesaplanır doğum izinleri.

Örnek veriyorum 39. haftada doğum yaptınız.Kalan 1 haftada doğum izninize eklenir.

maşallah canım toparlamanıza sevindim, rabbim yaşatmasın birdaha böyle korkular inşallah.

çatlama ya yapacak birşey yok pek canım, genetik biraz en iyi kremi kullananlar bile çatladıklarını söylüyor. geçmiş olsun sen yine de sürmeye devam et.

İnsallah.fazla olmasıda sıkıntı az olmasıda Rabbim yardımcımız olsun

SAT'a göre hesaplanır doğum izinleri.

Örnek veriyorum 39. haftada doğum yaptınız.Kalan 1 haftada doğum izninize eklenir.
Bilgili kuşum benim de sorularıma cevap verebilir misin lütfen :)

32. haftadan sonra çalışabilir raporunu iş yerime mi veriyorum? Bir de şeyi soracağım, bu raporlu olduğumuzda maaşımızı kim veriyor? Yine maaş hesabımıza mı yatıyor ve aynı parayı alıyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…