Evet canım hafta değişiminde. Sen 27. Haftanın içindesin ama 26+6 da o haftayı doldurmuş olacaksın. Doktorlar da rapor için böyle hesaplayıp tarih veriyor.
Sagol canım .insallah normale döner hergün 3litre su havuc suyu ve armut suyuyla insallah toparlarım.
Kontrolde baktı alt sınırda gibi ama bebek çişini yapmamısta olabılır birde 2gün sonra bakalım dedi baska ultrasonla ve en alt sınır 5miş benım 6 bugun sonucumu degerlendırıcek bakalım ne diyecek.
Sagol canım .insallah normale döner hergün 3litre su havuc suyu ve armut suyuyla insallah toparlarım.
Kontrolde baktı alt sınırda gibi ama bebek çişini yapmamısta olabılır birde 2gün sonra bakalım dedi baska ultrasonla ve en alt sınır 5miş benım 6 bugun sonucumu degerlendırıcek bakalım ne diyecek.
Benimkide aşırı fazla en derin cep ölçümünün sınırını 8 kabul ediyorlar benimki 9,6 çıkıyor. Suyun fazlalığı rahmi gerdiği için kasılma yapıyormuş. Allah sağlıkla tamamlamamızı nasip etsin.
Evet canım hafta değişiminde. Sen 27. Haftanın içindesin ama 26+6 da o haftayı doldurmuş olacaksın. Doktorlar da rapor için böyle hesaplayıp tarih veriyor.
İş yerime yani degil mi :) Bir de şeyi soracağım, bu raporlu olduğumuzda maaşımızı kim veriyor? Yine maaş hesabımıza mı yatıyor ve aynı parayı alıyor muyuz? Canım beni lütfen sürekli soru soran 4 yaşında ki kız çocuğu gibi düşün şu an
Selam kızlar .. Yoğun is donemi bitmesiyle tekrar araniza katılabildim.peki rapor verilirken son adet tarihi mi baz alınıyor yoksa bebeğim ultrasonda ölçümü yapıldığı hafta mi ? Soran bilen var mi ?
Selam kızlar .. Yoğun is donemi bitmesiyle tekrar araniza katılabildim.peki rapor verilirken son adet tarihi mi baz alınıyor yoksa bebeğim ultrasonda ölçümü yapıldığı hafta mi ? Soran bilen var mi ?
Ben memleketteyim akraba dolu etraf maalesef.Ve sıfır düşünce sıfır incelik.İlk günden başlarlar eve gelmeye(mahalledeki eşimin akrabaları).Arayıp gelmek isteyenleri ilk 15 gün kabul etmeyi düşünmüyorum.Habersiz çıkıp gelenleri gelenleri de kovamıyoruz maalesef.Şimdiden strese girdim doğum sonrasını düşünmekten.
Aynen canım
Öncesinde iki kere 5.gün emriyo transferi oldum birinde 3 emriyo konmuştu hatta ama negatif olmuştu
Nemekki nasip 3.gün emriyosu kuzumaymış
Canım bugün o prof a gittim. Rahim açıklığı kapanmis. Bebek 1750 gram olmuş. Kasılmalar bebek büyüklüğünden oluyor muhtemelen dedi. Rahim seklimde biraz kalp gibiymis . Haftada bir gün çok daralirsan dışarı çıkabilirsin dedi. Onun dışında yemek yapmak için falan ayakta kalma çayını al otur dedi. Doğum Allah'tan biz bilemeyiz ama bugün dogsa bile gelişimi çok iyi hiç üzülme dedi. Gerçek doğum ağrısı belden başlar karna yayılır öyle olmadığı sürece korkma dedi. Progestan i tek doz 200 Luk ama alttan devam et dedi. Doğumu da burda yapmaya karar verdim. Doktorum çok iyiydi ama hastane yetersiz diye değiştirdik.
Kızlar benim göbeğim 16 haftadan beri inanilmaz derecede çatlamaya başladı
sorun değil ama
İnanın Resmen çatlama yırtilma seslerini duyuyorum
Çırt cırt oluyor ve canım çok acıyor bu normalmi
Benim gibi olan var mı ?
(3 aydan beri sürekli hindistan cevizi yagi ve bebek yağı sürüyorum hiç kesmedim ama hem çatliyor dehset şekilde hemde acıyor )
çatlama ya yapacak birşey yok pek canım, genetik biraz en iyi kremi kullananlar bile çatladıklarını söylüyor. geçmiş olsun sen yine de sürmeye devam et.
Benimkide aşırı fazla en derin cep ölçümünün sınırını 8 kabul ediyorlar benimki 9,6 çıkıyor. Suyun fazlalığı rahmi gerdiği için kasılma yapıyormuş. Allah sağlıkla tamamlamamızı nasip etsin.
Benim doktorum çalışacaksan rapor veriyoruz yoksa rapora gerek yok dedi. İyide çalıştığımız kurum yada sgk izne başladığımuz tarihi nerden bilecekki?
Bilgili kuşum benim de sorularıma cevap verebilir misin lütfen :)
32. haftadan sonra çalışabilir raporunu iş yerime mi veriyorum? Bir de şeyi soracağım, bu raporlu olduğumuzda maaşımızı kim veriyor? Yine maaş hesabımıza mı yatıyor ve aynı parayı alıyor muyuz?