2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
tesekkur ederim

Canım 32 de çalışabilir alırsan 37 de çalışamaz alman lazım. 32 de çalışmayacaksan zaten mecburen çalışamaz raporunu alman lazım. Sgk ya bu şekilde başvuru olacak

bunu biliyorum da merak ettiğim o değil . Sat a gore 37 haftalık olunca izine mi ayrılacağım yoksa çocuk önde gittiği için sat a gore 35 çocuğa gore 37. Hafta olunca mi izine ayrılacağım konusu
SAT'a göre 37.haftada Çalışamaz raporu alıp doğum izini alabilirsiniz.İsterse bebeğiniz 4 hafta önde olsun yasal süreci etkilemez.

32. haftada Çalışabilir raporu alınca işyerine ulaştırmak gerekiyor.Çünkü Sgk'nın sistemine giriliyor bunlar.

Doğum izini süresince maaşımızı devlet karşılıyor

kızlar 100 gram şeker yüklemesi sonuçlarım

açlık : 76
1. saat : 147
2.saat : 109
3.saat : 46

son değer çok düşük geldi ne diyorsunuz ???

canım öncelikle geçmiş olsun sen de şeker yüklemesini atlattın:) benimki nasip olursa pzt günü yapılacak, bunun için gidildiğinde sadece şekere mi bakılıyor yoksa muayene de ediliyo muyuz? yoksa muayene bizim isteğimize bırakılıp ek ücrete mi tabi oluyor?

Hayırlı kandiller arkadaşlar bu güzel günde bebeklerimi gördüm geldim, 1400 -1200 gr olmuşlar gelişimleri şükür çok güzel, kasılmalara rağmen rahim ağzı uzunluğu gayet iyi.. Doğum anestezi doktoru ile de randevum vardı ilk bebeğin kafası kanala yerleşmiş olduğu için şimdilik epiduralli normal Doğuma karar verildi inşallah hayırlısı ile sağlıkla görürüz o günleri

sağol canım şükür atlattım normal dedi doktor sonuçlara. muayene ediliyoruz canım doktor şeker yüklemesi istiyor sonrası için zaten kan alma'ya gidiyoruz. ücret kısmını bilmiyorum. bizim kurumun anlaşması var hastaneyle. 15 tl katılım payı verdim sadece.

Amin canım perinatologa yönlendirdi bakalım ne diyecek .
İlk kızımda bende de vardı aynı sıkıntı, doğuma kadar perinatoloji takibindeydim. sıvı %11 ile başladık %38 e çıktıktan sonra takip etmedik:) Bol bol havuç suyu hindistan cevizi suyu ve zemze4m suyu iç. Bana bu 3'lüden birisi çok iyi gelmişti :) Merak etme yakın zamanda toparlar yavrun
Süperrrr. Aminnn, zamanında sağlıkla gelsinler. Sana da yavru kuşlara da maşallahh.

Senın zararına olur erken alırsan raporu.
Evet 8 haftadan 10gün azalmış olacak ama doğum iznin süremi beklersem ücretsiz izni kesmek için 2 hafta kadar beklicem. 15inden 15ine ya. Kurum senden para istiyor erken kesersen sigortanı yatırdıkları için. Bende 10gün önce başlatırsam doğum iznimi tam 15ine denk geliyor

32. haftada Çalışabilir raporu alınca işyerine ulaştırmak gerekiyor.Çünkü Sgk'nın sistemine giriliyor bunlar.

Doğum izini süresince maaşımızı devlet karşılıyor
Peki maaş hesabına mı yatıyor? Yoksa sgk dan falan mı alıyoruz. Bir de toplu mu alıyoruz yoksa aylık mı yatıyor? Bir de canım aynı maaşı mı alıyoruz yoksa kesinti oluyor mu? oluyorsa ne kadar oluyor?

İtiraf et sen de beni seviyorsun

İnş canım teşekkürler

İnsallah canım .6 diye bi deger var ama senin kactı? Bi bilgin varmı .insallah banada iyi gelirler

Canım acile değil, seni takip eden doktor var mıydı ona sorsan? Yoksa eger bgn/ yarın kontrol randevusu olan varsa, o sorsun doktoruna
Doğum doktorum demi? Daha açılmadı orasi ama belki arar sorarim birazdan. Tekrar aynisini yasarsam çok fena olur. Şimdi cok cok ince bir sızı var
Kolay gelsin canım.

Geçmiş olsun. İnşallah hemen iyileşirsin.

Ya sen deneyimlemişsin belki de tutmayan bir şey bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim sagol
Ah be yavrum benim doktorum aylardır müsade ettiği halde işgüzar lar yapmıyor. Ağrı kesiciler le idare ediyoruz hep
Canım agri kesici izin veriyorlar mi ki? Benim acildeki doktor agri kesici al dedi eve gelince bitane aldim ama etkisini gösterdi mi bilmiyorum bile. Çok geçmiş olsun
canım ya uyuşturucu ilaç vurulmadan dolgu yaptıraksın o da çok zor olmaz mı 3. tremester de olduğumuz için birçok müdahaleyi yapamıyorlar diye biliyorum. o uyuşturucu iğne zararlıymış.
O uyucturucu ignenin çeşitleri var. Bide diyorlar ki böyle kalmasi daha sakincali enfeksiyon kapip bebeğe de zarar verebilir
benimde dolgusu sürekli düşen bir dişim var. Dün gittim anestezi yapip buyüterek doldurmam gerek dedi müsade etmedim yapılacak zamanı geçtiği için. Allah şifa versin canım
Çok teşekkür ederim allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…