sağol canım şükür atlattım normal dedi doktor sonuçlara. muayene ediliyoruz canım doktor şeker yüklemesi istiyor sonrası için zaten kan alma'ya gidiyoruz. ücret kısmını bilmiyorum. bizim kurumun anlaşması var hastaneyle. 15 tl katılım payı verdim sadece.
Bana direkt persentil olarak söylemişti doktorum, perinatoloğa sorarsın ama çok da korkma çünkü haftan baya ileri bana teşhisi 19. haftada koymuşlardı, 24. haftada perinatoloğa randevu almıştım 24. haftadan sonra yükselişe geçmişti.
Peki maaş hesabına mı yatıyor? Yoksa sgk dan falan mı alıyoruz. Bir de toplu mu alıyoruz yoksa aylık mı yatıyor? Bir de canım aynı maaşı mı alıyoruz yoksa kesinti oluyor mu? oluyorsa ne kadar oluyor?
Şimdi bu durum değişkenlik gösterdiği için net konuşamıyorum.Ben kurumsal bir şirkette çalışıyorum ve bizim doğum izini sürecince maaşımız aynı şekilde aydan aya hesaplarımıza yatıyor. SGK'dan doğum izini bittiğinde yatan toplu parayı bizde şirkete ödüyoruz.
İzin süresinde maaş ödemeyen de çok bildiğim kadarıyla.Bunu işyerinle konuşman daha sağlıklı olur sanki
bunu biliyorum da merak ettiğim o değil . Sat a gore 37 haftalık olunca izine mi ayrılacağım yoksa çocuk önde gittiği için sat a gore 35 çocuğa gore 37. Hafta olunca mi izine ayrılacağım konusu
Bebeğin önde gitmesi erken doğacağı anlamına gelmiyor aslında sadece ihtimali arttırıyor.
Yani bu durum bebeğin gününde iri bir bebek olabileceği anlamınıda taşıyor.
Riske etmemek adına hazırlıkları erken tamamlamak en mantıklısı sanırım.
Peki maaş hesabına mı yatıyor? Yoksa sgk dan falan mı alıyoruz. Bir de toplu mu alıyoruz yoksa aylık mı yatıyor? Bir de canım aynı maaşı mı alıyoruz yoksa kesinti oluyor mu? oluyorsa ne kadar oluyor?
Bana direkt persentil olarak söylemişti doktorum, perinatoloğa sorarsın ama çok da korkma çünkü haftan baya ileri bana teşhisi 19. haftada koymuşlardı, 24. haftada perinatoloğa randevu almıştım 24. haftadan sonra yükselişe geçmişti.
Burada insülin kullanan kızlar kilo almıcanız çok bu yandan bakın olaya:) şimdi yeni trendmiş ünlüler rahatsızlıkları olmadığı halde insülin iğnesi yapıyorlarmış kilo vermek için daha neler duyucaz:)
Canım belki de perinatolog normal diyecek.Belli olmaz bir iki gunde değişme olabiliyor suda. Sen yıne de havuc suyu armut suyu iç bol bol. Bunlar seker içerdiği için suyu arttırıyor Şekerin yoksa tatlı ye bol bol. Normal su içmenin amnıyon sıvısına etkisi yok diye biliyorum.
Merak etme, seni rahatlatmak için değil, kendi,m de yaşadığım için bu durumu rahat yazabiliyorum. Sen canını sıkma olur mu? Ama yazdığım sıvıları almaya başla, bir sonraki muayenede fark edecek göreceksin
Merak etme, seni rahatlatmak için değil, kendi,m de yaşadığım için bu durumu rahat yazabiliyorum. Sen canını sıkma olur mu? Ama yazdığım sıvıları almaya başla, bir sonraki muayenede fark edecek göreceksin
Aslına bakarsan tam tersi tam 16 haftayı doğum sonrasına bırakmış olursun bu durumda bebegin 4 aylık olana kadar maaş almış olursun.. Sadece hazırlıkların tamam olsun yeter
Hayırlı kandiller arkadaşlar bu güzel günde bebeklerimi gördüm geldim, 1400 -1200 gr olmuşlar gelişimleri şükür çok güzel, kasılmalara rağmen rahim ağzı uzunluğu gayet iyi.. Doğum anestezi doktoru ile de randevum vardı ilk bebeğin kafası kanala yerleşmiş olduğu için şimdilik epiduralli normal Doğuma karar verildi inşallah hayırlısı ile sağlıkla görürüz o günleri
Burada insülin kullanan kızlar kilo almıcanız çok bu yandan bakın olaya:) şimdi yeni trendmiş ünlüler rahatsızlıkları olmadığı halde insülin iğnesi yapıyorlarmış kilo vermek için daha neler duyucaz:)
Saol canım inş seninde gönlünce olur Doğumun, insülin kiloya engel değil bence diyet kilo aldırmayan, bende bu ay 1 kilo vermişim ama sürekli diyet halindeyim
Sorma
Ben ilk bebede 32 yi almadım. Nasılsa yaza geliyor diye. Sonrasında izin mizin kullanamadım. Direkt ücretsiz aldım.
Hepsi bebeyle biraz daha vakit geçirebilmek için..