2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

ayy süpermiş ben şimdi hastaneye ne kadar bayılcam bilmiyorum:)

İnsallah canım .6 diye bi deger var ama senin kactı? Bi bilgin varmı .insallah banada iyi gelirler
Bana direkt persentil olarak söylemişti doktorum, perinatoloğa sorarsın ama çok da korkma çünkü haftan baya ileri bana teşhisi 19. haftada koymuşlardı, 24. haftada perinatoloğa randevu almıştım 24. haftadan sonra yükselişe geçmişti.

Severim tabi niye sevmiyimki

Şimdi bu durum değişkenlik gösterdiği için net konuşamıyorum.Ben kurumsal bir şirkette çalışıyorum ve bizim doğum izini sürecince maaşımız aynı şekilde aydan aya hesaplarımıza yatıyor. SGK'dan doğum izini bittiğinde yatan toplu parayı bizde şirkete ödüyoruz.

İzin süresinde maaş ödemeyen de çok bildiğim kadarıyla.Bunu işyerinle konuşman daha sağlıklı olur sanki

kotu .. Ya çocuk sat 36 normalde 38. Haftada doğarsa çalışırken mi doğacak .. Bu is sıkıntılı olacak gibi
Bebeğin önde gitmesi erken doğacağı anlamına gelmiyor aslında sadece ihtimali arttırıyor.
Yani bu durum bebeğin gününde iri bir bebek olabileceği anlamınıda taşıyor.
Riske etmemek adına hazırlıkları erken tamamlamak en mantıklısı sanırım.

İçimi ferahlatıyosun.insallah sıkıntı olmaz sorarım canım sagol

Burada insülin kullanan kızlar kilo almıcanız çok bu yandan bakın olaya:) şimdi yeni trendmiş ünlüler rahatsızlıkları olmadığı halde insülin iğnesi yapıyorlarmış kilo vermek için daha neler duyucaz:)

Canım belki de perinatolog normal diyecek.Belli olmaz bir iki gunde değişme olabiliyor suda. Sen yıne de havuc suyu armut suyu iç bol bol. Bunlar seker içerdiği için suyu arttırıyor Şekerin yoksa tatlı ye bol bol. Normal su içmenin amnıyon sıvısına etkisi yok diye biliyorum.

Merak etme, seni rahatlatmak için değil, kendi,m de yaşadığım için bu durumu rahat yazabiliyorum. Sen canını sıkma olur mu? Ama yazdığım sıvıları almaya başla, bir sonraki muayenede fark edecek göreceksin

Cok tesekkur ederim .edecektir insallah baslayacagım bugun canım.

kotu .. Ya çocuk sat 36 normalde 38. Haftada doğarsa çalışırken mi doğacak .. Bu is sıkıntılı olacak gibi
Aslına bakarsan tam tersi tam 16 haftayı doğum sonrasına bırakmış olursun bu durumda bebegin 4 aylık olana kadar maaş almış olursun.. Sadece hazırlıkların tamam olsun yeter

Canım gözünaydın süper normal Doğuma karar verilmesi. Benimkilerde pozisyon değiştirmez inşallah da hayırlısıyla normal Doğum yaparım sağlıkla
Yok daha neler ne yapacaklarını şaşırdılar

Saol canım inş seninde gönlünce olur Doğumun, insülin kiloya engel değil bence diyet kilo aldırmayan, bende bu ay 1 kilo vermişim ama sürekli diyet halindeyim

Kızlarrrrrr ne izinmiş:) karara bağlayamadınız mı halen:)) buarada meylen hala banlı herhalde.dedim ben yedin bile banı diye:))

Sorma
Ben ilk bebede 32 yi almadım. Nasılsa yaza geliyor diye. Sonrasında izin mizin kullanamadım. Direkt ücretsiz aldım.
Hepsi bebeyle biraz daha vakit geçirebilmek için..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…