2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Beyaz aralarda gri detaylar var canım
Çünkü pembe sevmeyen bi anası var kzımın
Aha bir grici daha geldi Aynı ben de öyle valla. Oda işini de doğumdan sonraya bıraktım. Beşikle, idareten bir dolap aldım, benim odaya koydum. Koca göbeğimle uğraşasım gelmedi. Her detayını ayrı hesaplayacağım çünkü

herkese iyi haftalar bebek kremi olarak mustelanın bebek setini aldım umarım memnun kalırım. Kızımda sebamed kullanmıştım. Bebek bezinde kızımda prima beyaz seri kullanmıştım sizler ne almayı düşünüyorsunuz? Bu arada kilo alımları nasıl gidiyor ben 6 kilo aldım bebek en son 946 gramdı 2 hafta önce bakalım şimdi ne olacak Çarşamba kontrolüm var..Çok heyecanlıyım artık doğsun sağlıkla inşallah..

Şansıma tüküreyim. Benim küçük zekalı kocam sürekli gülüyor bana Ya ben 3-4 aydan sonra öpmelerine razıyım. 5 günlük çocuğu rujlu dudaklarıyla somurdular resmen Yeminle yine şiştim bak

Benim kocalık değişik Bi karakter yaptırmazsam bu heyecanla daha sonra beni Kanser edecek o yüzden bu acelem kafamda Bi düzen oturttum aslında en temizi bebek doğduktan sonra geniş geniş yapmak canım en mantıklısı yani bakalım nasıl olcak hayal ettiğim gibi bişey çıkarabilecek miyim,

İyi haftalar. Krem için kızımda da penaten kullanmıştım ikizlerde de kullanacağım. Bebek bezi prima premium care ile başlayıp düşürerek devam ederim :) +9 kilodayım, ikizler en son 800 gr civarındaydı. 8 Mayısta kontrolüm var benim de bakalım ne olacak.

Iki gündür bebeğinin hareketleri çok güçsüz ve az normalmidir kızlar çok taktım kafaya .Burda tatil ve heryer kapalı doktor da yok .bekliyorum öylece.

Kızlar hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz. Kabin tipi valiz mi yoksa düşündüğünüz bir şey var mı başka. Ben iki üç haftaya kadar hazırlayayım diyorum. Çantaya karar veremedim
ben bebek çantası alıp bebeğin eşyalarını ona koymayı düşünüyorum canım, kendime de ufak spor valizlari oluyor ya ona sığabilirsem onu. yoksa ufak bi valizim var çekçekli ona.

Kızlar benim şeker yüklemesinde değerim fazla çıkmıştı

Doktor 10 gün boyunca tokluk kan şekerini ölç takip edelim sonra gelirsin demişti.

Sizce değerlerim nasıl?

Kizlar kanguru öneren olmustu mamadusbaby bakiyordum ben simdi bir kac kötu yorum okudum alan öneren var mi acaba grupta baska marka

Ne derlerse desinler canım, benim sınırlarım çizilidir, birşey yapılmayacak dersem de yapılırsa başlarına ekşir kavga bile ederim ve bu konudan taviz vermem. alerji durumunu biliyorum bi arkadaşım yaşamıştı zor tabi Allah vermesin, sadece insanları kırmak istemiyorum o yüzden güzel bir bahane. yoksa benim pek bahaneye ihtiyacım yok. söyler geçerim sıkıyorsa yapsınlar

Başarılar dilerim :)

Demem o ki çok saçma sapan garip şeyler yaşanıyo
Yaşanacak

Şansıma tüküreyim. Benim küçük zekalı kocam sürekli gülüyor bana Ya ben 3-4 aydan sonra öpmelerine razıyım. 5 günlük çocuğu rujlu dudaklarıyla somurdular resmen Yeminle yine şiştim bak
işte eş de belirliyor olayları canım, bağışıklık sistemleri çok güçsüz olduğu için öpme işlerinin olmamsı gerek hele ki rujla ne desen haklısın. bence sert ve kararlı bir şekilde onlar birşey yapmadan çocuğu öpmeyin diye uyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…