m
Canim o pırpırr hareketler benim prensesimde de oluyor sanki seğirme gibi değil mi? ya da böyle kafesteki bir kuş gibi, kafesin kapağını açınca uçacakmış gibi.
Aha bir grici daha geldi Aynı ben de öyle valla. Oda işini de doğumdan sonraya bıraktım. Beşikle, idareten bir dolap aldım, benim odaya koydum. Koca göbeğimle uğraşasım gelmedi. Her detayını ayrı hesaplayacağım çünkü
herkese iyi haftalar bebek kremi olarak mustelanın bebek setini aldım umarım memnun kalırım. Kızımda sebamed kullanmıştım. Bebek bezinde kızımda prima beyaz seri kullanmıştım sizler ne almayı düşünüyorsunuz? Bu arada kilo alımları nasıl gidiyor ben 6 kilo aldım bebek en son 946 gramdı 2 hafta önce bakalım şimdi ne olacak Çarşamba kontrolüm var..Çok heyecanlıyım artık doğsun sağlıkla inşallah..
benim eşim kimseye öptürmeyeceğim diyor gerçekten :)) çocuğu kimseye vermicekmiş bi tek ben alabilirmişim görmemişin çocuğu bu kimse kusura bakmasın diyor, o yüzden benim içim rahat canım, zaten açık sözlüdür. bütün aileyi aşılatmayı bile düşünüyoruz:))
Şansıma tüküreyim. Benim küçük zekalı kocam sürekli gülüyor bana Ya ben 3-4 aydan sonra öpmelerine razıyım. 5 günlük çocuğu rujlu dudaklarıyla somurdular resmen Yeminle yine şiştim bak
Aha bir grici daha geldi Aynı ben de öyle valla. Oda işini de doğumdan sonraya bıraktım. Beşikle, idareten bir dolap aldım, benim odaya koydum. Koca göbeğimle uğraşasım gelmedi. Her detayını ayrı hesaplayacağım çünkü
Benim kocalık değişik Bi karakter yaptırmazsam bu heyecanla daha sonra beni Kanser edecek o yüzden bu acelem kafamda Bi düzen oturttum aslında en temizi bebek doğduktan sonra geniş geniş yapmak canım en mantıklısı yani bakalım nasıl olcak hayal ettiğim gibi bişey çıkarabilecek miyim,
herkese iyi haftalar bebek kremi olarak mustelanın bebek setini aldım umarım memnun kalırım. Kızımda sebamed kullanmıştım. Bebek bezinde kızımda prima beyaz seri kullanmıştım sizler ne almayı düşünüyorsunuz? Bu arada kilo alımları nasıl gidiyor ben 6 kilo aldım bebek en son 946 gramdı 2 hafta önce bakalım şimdi ne olacak Çarşamba kontrolüm var..Çok heyecanlıyım artık doğsun sağlıkla inşallah..
İyi haftalar. Krem için kızımda da penaten kullanmıştım ikizlerde de kullanacağım. Bebek bezi prima premium care ile başlayıp düşürerek devam ederim :) +9 kilodayım, ikizler en son 800 gr civarındaydı. 8 Mayısta kontrolüm var benim de bakalım ne olacak.
ben çok yürüyünce ya da iş yapıp kendimi yorunca oluyor canım, fazla yatıncada oluyor. kalça kemiklerimiz açıldığı için çok zorlamamak lazım. geçer inşallah
Kızlar hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz. Kabin tipi valiz mi yoksa düşündüğünüz bir şey var mı başka. Ben iki üç haftaya kadar hazırlayayım diyorum. Çantaya karar veremedim
ben bebek çantası alıp bebeğin eşyalarını ona koymayı düşünüyorum canım, kendime de ufak spor valizlari oluyor ya ona sığabilirsem onu. yoksa ufak bi valizim var çekçekli ona.
Çok güvenmeyin alerjiye bi de onlar uğraşırsınız valla
Kızımda süt alerjis başta olmak üzere çoklu alerji vardı diyet ve raporlu özel bir formül mama ile besledik 6. Aydan sonra
Çok şükür iki yaşında geçti ama bende kendimden geçtim
Ağzına bişeyler sokuşturmaya çalışanlar mı dersin misafirlikte yaptığı çorba için ısrar eden mi ararsın
Amaann siz çok herşeyi inceliyosunuz eskiden alerji mi vardı biz 4 tane büyüttük ayran çorbasıyla diyenlere laf anlatmakla geçti 1,5 yılımız
Pinpirik anne olup çıkıyosun yani insanlat anlamıyor
Ne derlerse desinler canım, benim sınırlarım çizilidir, birşey yapılmayacak dersem de yapılırsa başlarına ekşir kavga bile ederim ve bu konudan taviz vermem. alerji durumunu biliyorum bi arkadaşım yaşamıştı zor tabi Allah vermesin, sadece insanları kırmak istemiyorum o yüzden güzel bir bahane. yoksa benim pek bahaneye ihtiyacım yok. söyler geçerim sıkıyorsa yapsınlar
canım belki önceden takla attığı için kuvvetli hissediyorsundur. Şimdi benim zavallınında yeri daraldıği için takla falan atamıyor eskisi kadar. Sana da bu yüzden azalma oldu gibi gelmiş olabilir mi?
Ne derlerse desinler canım, benim sınırlarım çizilidir, birşey yapılmayacak dersem de yapılırsa başlarına ekşir kavga bile ederim ve bu konudan taviz vermem. alerji durumunu biliyorum bi arkadaşım yaşamıştı zor tabi Allah vermesin, sadece insanları kırmak istemiyorum o yüzden güzel bir bahane. yoksa benim pek bahaneye ihtiyacım yok. söyler geçerim sıkıyorsa yapsınlar
Şansıma tüküreyim. Benim küçük zekalı kocam sürekli gülüyor bana Ya ben 3-4 aydan sonra öpmelerine razıyım. 5 günlük çocuğu rujlu dudaklarıyla somurdular resmen Yeminle yine şiştim bak
işte eş de belirliyor olayları canım, bağışıklık sistemleri çok güçsüz olduğu için öpme işlerinin olmamsı gerek hele ki rujla ne desen haklısın. bence sert ve kararlı bir şekilde onlar birşey yapmadan çocuğu öpmeyin diye uyar.