Hareketliliğin kesin yavaşlaması ya da kesilmesi olmadığı sürece pek çok durum normaldir.
Son araştırmalar 28. Haftadan itibaren bebeğin hareketlerini annenin günde iki kez , bir kez annenin hareketsiz olduğu sabah saatlerinde ve bir kez da daha hareketli olduğu akşam saatlerinde kontrol etmesinin yerinde olacağını gösteriyor.
Bak kuzum için rahat olsun sabah bi kaç saat hareket etmeyince korkmuştum sabah akşam yokluyo zaten
Mrb kızlar 20 gün önce gitmistim doktora birde bugun gittim 29+2 yerine 30+4 çıktim benim gibi olan varmi 10 gun ileri gecmis 7 temmuzdan 27 haziran oldu dogum tarihimiz hangisini baz alıyor doktorlar
Mrb kızlar 20 gün önce gitmistim doktora birde bugun gittim 29+2 yerine 30+4 çıktim benim gibi olan varmi 10 gun ileri gecmis 7 temmuzdan 27 haziran oldu dogum tarihimiz hangisini baz alıyor doktorlar
Doğumun sezaryen mi olacak ki günü değişti canım, benim de en son gittiğimde 10 gün ileride demişti ama tahmini doğum tarihini değiştirir diyemem dedi Drum
Benim öyle canım şeker olmadığı halde iki buçuk 3 hafta civarı önde. İri bebek dediler. Ultrasonu ciddiye alıyorlar ama benim mi erken yumurtlama. Başından beri öndeydi yani.
Doğumun sezaryen mi olacak ki günü değişti canım, benim de en son gittiğimde 10 gün ileride demişti ama tahmini doğum tarihini değiştirir diyemem dedi Drum
Hayir canim dogum sekli belli degil ilk zaten ama degistirir degistrmez diye birsey de soylemedi 1500 gram suan da ve dogum sekli icin konsmaya erken sanirim hocam dedm oda evet bebegin kilosu daha net belli degl iri bebek olursa zaten sezeryan olur ddi sadece
Benim öyle canım şeker olmadığı halde iki buçuk 3 hafta civarı önde. İri bebek dediler. Ultrasonu ciddiye alıyorlar ama benim mi erken yumurtlama. Başından beri öndeydi yani.
İki hafta +- önemli değil diyorlar canım. Benim bebeğim ters duruyor erken doğum riskim var ve bebeğim de iri. O yüzden bizim büyük bir ihtimal sezeryan.
Ahahah ismine münhasır
Benimde seyyah sweetim var dün onu giydim hatta olan kalın bi o kaldı çünkü
Bizim konser monser işleri canım
Ama kastamonu eşimin ailesinin memleketi cenaze için gittim döndüm öyle
Sen ne işsin öyle :)?
Ben normalde istanbulda yaşıyorum. Akademisyenim 2 haftada bir görev yerim Kastamonu oraya git gel yaptım hep karnımdaki de seyyah olacak bence anası nereye o oraya
Hosteslerle konuştum geçen bebekleri varmış onların da onları bile hamileyken yere geciriyorlarmis. Bana her gittiğimde kırmızı hali sermedikleri kalıyor önüme öyle ilgililer
Benimki normalde çok hareketliydi birden kesilince korktum eşim de korkma pozisyon değiştirmiştir diyor da için rahat değil hiç. Doktora sorunca buraya yazarmisin tekrar canım.
Hayir canim dogum sekli belli degil ilk zaten ama degistirir degistrmez diye birsey de soylemedi 1500 gram suan da ve dogum sekli icin konsmaya erken sanirim hocam dedm oda evet bebegin kilosu daha net belli degl iri bebek olursa zaten sezeryan olur ddi sadece
Ultrasonda çıkan tdt oluyor ya 7 temmuzdu suan 27 haziran gosteriyor ve bende bu durum dogum zamanini degistiriyomu kizlar bilginiz varmi diye sizlere soruyorum canim :)
Ultrasonda çıkan tdt oluyor ya 7 temmuzdu suan 27 haziran gosteriyor ve bende bu durum dogum zamanini degistiriyomu kizlar bilginiz varmi diye sizlere soruyorum canim :)
Yok canım bebeğin haftasının ileride olması sat a göre olan tdt değiştirmez, sadece iri bebek olabilir. Bana Drum böyle açıklama yapmıştı, 2 Dr takipliyim ikiside bu düşünce de :)
Yok canım bebeğin haftasının ileride olması sat a göre olan tdt değiştirmez, sadece iri bebek olabilir. Bana Drum böyle açıklama yapmıştı, 2 Dr takipliyim ikiside bu düşünce de :)
Iste bende bunu izah etmek istedim ben sordugum zaman dogum sekli icin konusmaya erken ama iri bebek olursa sezeryan olur dedi sadece yani suan sata gore 29+2 ve 1500 gram sanirim iri olacak :)