2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Iste bende bunu izah etmek istedim ben sordugum zaman dogum sekli icin konusmaya erken ama iri bebek olursa sezeryan olur dedi sadece yani suan sata gore 29+2 ve 1500 gram sanirim iri olacak :)
Evet canım seninki de iri. Benim de sat a göre 29.0 da 1750 Gr çıkmıştı.

Mrb kızlar 20 gün önce gitmistim doktora birde bugun gittim 29+2 yerine 30+4 çıktim benim gibi olan varmi 10 gun ileri gecmis 7 temmuzdan 27 haziran oldu dogum tarihimiz hangisini baz alıyor doktorlar
Benim ilk oğlumda öyleydi hakikaten sancıyla 10 gün erken geldi. Ama belki de tesadüftür bilemiyorum. Bunda da hep öyle gidiyoruz. Doktorum 40 haftayı kesinlikle görmez diyor hatta bana 15 hazirandan sonra gün verecek mecbur sezeryan olacağı için

Benim ilk oldugu icin sanirim dogum sekli soylemedi aslinda normal dogum cok istemekle beraber cokda korkuyorum

Iste bende bunu izah etmek istedim ben sordugum zaman dogum sekli icin konusmaya erken ama iri bebek olursa sezeryan olur dedi sadece yani suan sata gore 29+2 ve 1500 gram sanirim iri olacak :)
Canım 30 haftaya göre normal kilosu kiloya göre dogum tarihi değişmez adete göre hesaplaniyo

akıntısı olan yada daha önceden olupta çoğalan varmı ?
benim bu sabah herzamankinden fazla geldi sanki
lanet enfeksiyon yine mi tekrarladı acaba ya

Mrb kızlar 20 gün önce gitmistim doktora birde bugun gittim 29+2 yerine 30+4 çıktim benim gibi olan varmi 10 gun ileri gecmis 7 temmuzdan 27 haziran oldu dogum tarihimiz hangisini baz alıyor doktorlar
Benim bildiğim 7 temmuzu baz alır ama zaman geçtikçe doktor tarih tahmini yapabilir

Bende cumartesi kızımı gördüm 29+4 1559 gr kocaman olmuş. Çok şükür her şey yolunda gidiyor suyu fazlaydı normale dönmüş, böbreğinin biri daha önceki kontrollerde sınıra yakın çıkmıştı o da düzelmiş, doktor antibiyotiğe başlatmıştı idrar yolu enfeksiyonundan dolayı çünkü böbreğim felan çok ağrımaya başlamıştı tek kullanımlık tozlar faya etmedi.Benim böbreklerime baktı iltihap gözükmüyor dedi. Kasılmalar nasıl oluyor onu anlattı. 7 Mayıs da 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu vereceğini söyledi. Şimdilik bizde durumlar böyle

Ohhhh ne güzel haberler almışsın öyle.. Bebiş çok tatlı duruyor maşşallah

Benim gidişte dönüşte anlamadılar valla yine :)
Öyle gidiyom geliyom
Ama şey geldi aklıma bebekler ağlıyoya çok inişte kalkışta bizimkilere suyun içinde bişey olmuyodur dimi :/

Maşallah maşallahh

Benim eşşek döndü kıçını şöyle bi yüzünü göremedik

Eki Görüntüle 2261165
Ilk kez nst ye girdim bugun kizlar siz hic girdinizmi sanci nerden anlasiliyor varmi burda sanci
Sancın yok, merak etme :)
Çok güzel görtünüyor, güzel günlerde kullanınnn
Maşallah ne kadar güzel bir bebek Gözün aydın :) Darısı bizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…