Benim kocalık değişik Bi karakter yaptırmazsam bu heyecanla daha sonra beni Kanser edecek o yüzden bu acelem kafamda Bi düzen oturttum aslında en temizi bebek doğduktan sonra geniş geniş yapmak canım en mantıklısı yani bakalım nasıl olcak hayal ettiğim gibi bişey çıkarabilecek miyim,
herkese iyi haftalar bebek kremi olarak mustelanın bebek setini aldım umarım memnun kalırım. Kızımda sebamed kullanmıştım. Bebek bezinde kızımda prima beyaz seri kullanmıştım sizler ne almayı düşünüyorsunuz? Bu arada kilo alımları nasıl gidiyor ben 6 kilo aldım bebek en son 946 gramdı 2 hafta önce bakalım şimdi ne olacak Çarşamba kontrolüm var..Çok heyecanlıyım artık doğsun sağlıkla inşallah..
primayla baş etmek zor valla çok pahalı
ben sleepy denicem inşallah pişik yapmazsa onunla devam edicem
kilo durumlarını hiç sorma
13 kilo aldım ben
kızımda geçen hafta 1220 gramdı
Benimki normalde çok hareketliydi birden kesilince korktum eşim de korkma pozisyon değiştirmiştir diyor da için rahat değil hiç. Doktora sorunca buraya yazarmisin tekrar canım.
primayla baş etmek zor valla çok pahalı
ben sleepy denicem inşallah pişik yapmazsa onunla devam edicem
kilo durumlarını hiç sorma
13 kilo aldım ben
kızımda geçen hafta 1220 gramdı
Bende cumartesi kızımı gördüm 29+4 1559 gr kocaman olmuş. Çok şükür her şey yolunda gidiyor suyu fazlaydı normale dönmüş, böbreğinin biri daha önceki kontrollerde sınıra yakın çıkmıştı o da düzelmiş, doktor antibiyotiğe başlatmıştı idrar yolu enfeksiyonundan dolayı çünkü böbreğim felan çok ağrımaya başlamıştı tek kullanımlık tozlar faya etmedi.Benim böbreklerime baktı iltihap gözükmüyor dedi. Kasılmalar nasıl oluyor onu anlattı. 7 Mayıs da 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu vereceğini söyledi. Şimdilik bizde durumlar böyle
işte eş de belirliyor olayları canım, bağışıklık sistemleri çok güçsüz olduğu için öpme işlerinin olmamsı gerek hele ki rujla ne desen haklısın. bence sert ve kararlı bir şekilde onlar birşey yapmadan çocuğu öpmeyin diye uyar.
bugün doktora gideceğim kızlar, acaba 32 den önce 37 ye kadar çalışabilir raporu verir mi? yoksa 2 haftada bir mi çağıracak artık zaten bilemiyorum. dudağım uçukladıııı çok tedirgin oldum inşallah bebişe bir zararı dokunmaz. haftasonu biraz abarttım yeme işini istemeyerek :)) bakalım kaç kilo oldum.
bugün doktora gideceğim kızlar, acaba 32 den önce 37 ye kadar çalışabilir raporu verir mi? yoksa 2 haftada bir mi çağıracak artık zaten bilemiyorum. dudağım uçukladıııı çok tedirgin oldum inşallah bebişe bir zararı dokunmaz. haftasonu biraz abarttım yeme işini istemeyerek :)) bakalım kaç kilo oldum.
Raporu hiç bilmiyorum ama artık 2 haftada bir olur diye düşünüyorum benim öyle olucak.yemeğe gelince bende birkaç gündür abarttım bugün korka korka tartıya çıktım almamışım:)))
Mrb kızlar 20 gün önce gitmistim doktora birde bugun gittim 29+2 yerine 30+4 çıktim benim gibi olan varmi 10 gun ileri gecmis 7 temmuzdan 27 haziran oldu dogum tarihimiz hangisini baz alıyor doktorlar