2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yaparsın hayatım. Ana parçaları alır, süs işini sindire sindire yaparsın

primayla baş etmek zor valla çok pahalı
ben sleepy denicem inşallah pişik yapmazsa onunla devam edicem
kilo durumlarını hiç sorma
13 kilo aldım ben
kızımda geçen hafta 1220 gramdı

Benimki normalde çok hareketliydi birden kesilince korktum eşim de korkma pozisyon değiştirmiştir diyor da için rahat değil hiç. Doktora sorunca buraya yazarmisin tekrar canım.
yazarım tabi canım 4 de gidicem bugün çıkınca yazarım sana :*

primayla baş etmek zor valla çok pahalı
ben sleepy denicem inşallah pişik yapmazsa onunla devam edicem
kilo durumlarını hiç sorma
13 kilo aldım ben
kızımda geçen hafta 1220 gramdı
Benim evladım kaç kg oldu acaba çok merak ediyorum en son 750 gr dı 1 ay olacak:))

Ayy ne tatliymis burnu agzi masallah

Şimdiden söylüyorum zaten öpemezsiniz kıyamet kopar diye ama yaşayıp göreceğiz artık :))

bugün doktora gideceğim kızlar, acaba 32 den önce 37 ye kadar çalışabilir raporu verir mi? yoksa 2 haftada bir mi çağıracak artık zaten bilemiyorum. dudağım uçukladıııı çok tedirgin oldum inşallah bebişe bir zararı dokunmaz. haftasonu biraz abarttım yeme işini istemeyerek :)) bakalım kaç kilo oldum.

Raporu hiç bilmiyorum ama artık 2 haftada bir olur diye düşünüyorum benim öyle olucak.yemeğe gelince bende birkaç gündür abarttım bugün korka korka tartıya çıktım almamışım:)))

Mrb kızlar 20 gün önce gitmistim doktora birde bugun gittim 29+2 yerine 30+4 çıktim benim gibi olan varmi 10 gun ileri gecmis 7 temmuzdan 27 haziran oldu dogum tarihimiz hangisini baz alıyor doktorlar
benim hep başından beri 2 hafta önde gidiyo kilosu iri bi bebek olucak galiba şeker çıkmadı genetiktir dedi dr bi sorun yok dedi

Canım benim doktorumun dediğine göre 32yi doldurman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…