2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

ay nasıl güzel poz vermişş
biz daha yüzünü göremedik hanfendinin
hep sırtı dönük

Ağza bak
Maşallah subanallah canım

Kizlar doktoruma mesaj attm ultrasonmu sat mı baz alinir diye ikiside alinir yazmis pek aciklayici oldu
Canım benim bildiğim kadarıyla adet tarihin netse ultrasonu baz alamazsın
3 haftaya kadar ilerden gitmesi zaten normal karşılanıyor o yüzden sat garanti
Bilmeyenler emin olmayanlar geç döllenme erken döllenme olanlar ki onda çok uçuk farklar çıkıyo onlar ultrasonu baz alır

Kızlar usg ve sat a göre beklenen doğum tarihi konuşulmuş bunlar için henüz çok erken ve size söylenen ortalama bir rakam, kendinizi buna şartlamayın bence. Hepimizin en geç 35. haftada hastane çantaları hazır olsun. Her gebelik ve her bebek kendine özgü, o yüzden kıyaslama yapılmamalı bence.

Polikistik over var bende canim o yuzden duzenli adet zamanim yok son 30 eylulde adet gormstm ama

Polikistik over var bende canim o yuzden duzenli adet zamanim yok son 30 eylulde adet gormstm ama
Tamam 30undan eminsin ama canım
Benim adet düzenim şaşmaz mesela 6 gün sabit önde çıkıyor bebek ama onu dikkate almıyor doktor tabiki senin doktorunun da yönlendirmesi önemli
Zaten geleceği zamanı kendi seçicek inşallah sağlıkla gelsin de

Canım ben pişik kremi evomera aldım gelmesi daha elime. Bez olarak ilk etapta sleepy alacağım iyi gelirse devam ederim olmazsa da Molfiks alacağım. Islak mendil sleepy yenidoğan aldım indirimdeyken. 1,8 kilo almıştım şeker diyetiyle en don gittiğimde 500 gr vermişim. Bakalım haftaya be çıkacak kilom bebekler alıyor sonuçta biz almasakta

Evet eminim canim amin saglikli olsunlarda onemli olan o

Benim evladım kaç kg oldu acaba çok merak ediyorum en son 750 gr dı 1 ay olacak:))
Ayy beni 2 haftada 1 çağırıyordu şimdi haftada 1e düşürdü. Valla gebelik sorunsuz olsun bende ayda 1 gitmeye razıyım. Suyum 7,8den 9,6ya çıkmış kuzum havuzun içinde hergün pozisyon değiştiriyor.

of kızlar bu dis agrisi beni olduruyor. Her sabah bas agrisiyla uyanıyorum. Sivi hic bir sekilde içemiyorum. Yemekleri dogru düzgün çiğneyemiyorum gerçekten cildirmama ramak kaldi

Allah yardımcın olsun canım inşallah zamanında sağlıkla dünyaya gelir hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…