2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Normalde kaç olması gerekiyor suyun.

Mrb kızlar 20 gün önce gitmistim doktora birde bugun gittim 29+2 yerine 30+4 çıktim benim gibi olan varmi 10 gun ileri gecmis 7 temmuzdan 27 haziran oldu dogum tarihimiz hangisini baz alıyor doktorlar
Kizlar doktoruma mesaj attm ultrasonmu sat mı baz alinir diye ikiside alinir yazmis pek aciklayici oldu

Canım sat veya ultrason ona göre doğmuyor ki bunlar.. Kafalarına göre geliyorlar
Bi 37. bi 39. Hafta gelen bebeklerim oldu, ultrasonda Bdt leri hiç değişmemişken..

Merhabalar güzel anneler.Bugun sağlık ocağı kontrolümüz vardı.Minnakimin kalp atışlarını duydum tekrardan şükür.Idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon çıkmadı.Kan tahlili 3 nisanda yapıldığı için tekrar yapılmadı.Muhtemelen hamile kaldığın kiloda doğum yaparsın dedi hemşire Hava biraz güneşliydi yürüyüşte yaptım 1 saat kadar.Bizden haberler böyle.

Hiç kilo almiyomusun yani burda kar yağışlı ve çok soğuk hava

bende sağlık ocağına gittim bugün kilo tansiyon ölçtüler kalp atışını dinledik kan verdim
ama idrar bakmıyolar sağlık ocağında bizim ne tuhaf ya her ay hastanede yaptırıyorum bende mecbur

Maşallah çok Tomris

Herkese selamlar kızlar uzun zamandır yoğunluktan giremedim bütün bebişlerin keyfi yerindedir inşallah Bugün ikinci kez şeker yükleme yaptırdım 3 saatlik çok zorlandım hamileliğin başından beri ilk kez bugün kusacağım heralde dedim neyseki sonucu normal çıktı çok şükür

Reactions: LaL
Amaann yaparız be noolcak
Eşime dedim dün başımızda damımız var sokakta kalmıcak ya çocuk yatırırız biyere
Yaa bu rahatlık nerden geldi böyle ben de aynıyım sanki beş çocuk büyüttüm. Bir çift çorap bile almadık çocuğa Neyse dediğin gibi bir yere yatırırız 23 Nisan’da çocuk mağazalarında indirim oluyor diyorlardı o bahaneyle ben de birşeylerden başlarım almaya diyorum

Raporu hiç bilmiyorum ama artık 2 haftada bir olur diye düşünüyorum benim öyle olucak.yemeğe gelince bende birkaç gündür abarttım bugün korka korka tartıya çıktım almamışım:)))
3haftada çağıracaktı yine son kez ama 32de rapor vereceği için 2haftada 1e düşürdü sanırım artık daha çok görüşeceğiz dedi :) Doğum konuşacağız yavaş yavaş dedi :) toplamda 2.3kilo almışım oleeeyy, bebişin kafası aşağıda normal doğum gözüküyor dedi. Bizim kız yüzünü göstermedi minnoş

Selmaal25 canım sordum doktora hareket işini, dediki bebeğin mizacina bağlı , bazı çocuk çok hareket eder bazısı daha sakin olur. Dedim ki ama benim kız normalde çok hareketli 3 gün hissetmedim doğru dürüst. Doktor dedi ki ben bakarken bile çok hareketli idi, o aslında hareket ediyor sen bazen hissediyorsun bazen hissetmiyorsun dedi. Korkacak birşey yok dedi.

Ne güzel canım gözün aydın çarşamba gideceğim bende inşallah güzel haberler alırım:)

Ultrasonda çıkan tdt oluyor ya 7 temmuzdu suan 27 haziran gosteriyor ve bende bu durum dogum zamanini degistiriyomu kizlar bilginiz varmi diye sizlere soruyorum canim :)
benim doktorum değiştirmişti. 6 gün öne çekti sistemdeki beklenen doğum tarihini

Sağol canım tessekkür ederim.
Benimkide az da olsa oynamaya başladı biraz o hareketli haline alışmışım. Uzun süre de hareket hissetmeyince endişelendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…