3haftada çağıracaktı yine son kez ama 32de rapor vereceği için 2haftada 1e düşürdü sanırım artık daha çok görüşeceğiz dedi :) Doğum konuşacağız yavaş yavaş dedi :) toplamda 2.3kilo almışım oleeeyy, bebişin kafası aşağıda normal doğum gözüküyor dedi. Bizim kız yüzünü göstermedi minnoş
Ne güzel ikiside normal Doğuma uygun pozisyondaymış benim kızın başı yukarıda ama Doğum esnasında çeviririz dedi dr inş kendiliğinden döner gerek kalmaz müdahaleye.. mesaneye baskı cidden çok yıpratıcı birde şeker dolayısıyla çok tuvalet ihtiyacı oluyor sürekli uykular bölünüyor
Ne güzel ikiside normal Doğuma uygun pozisyondaymış benim kızın başı yukarıda ama Doğum esnasında çeviririz dedi dr inş kendiliğinden döner gerek kalmaz müdahaleye.. mesaneye baskı cidden çok yıpratıcı birde şeker dolayısıyla çok tuvalet ihtiyacı oluyor sürekli uykular bölünüyor
Ben sırf bu yüzden psikolojik olarak su içmeyi azalttığımı farkettim, bir haftadır sağ bacağıma kramp girmeye başladı susuzluk tetikliyor tuvalet sıkıntısına rağmen mecbur bol su tüketmeliyiz
bende sağlık ocağına gittim bugün kilo tansiyon ölçtüler kalp atışını dinledik kan verdim
ama idrar bakmıyolar sağlık ocağında bizim ne tuhaf ya her ay hastanede yaptırıyorum bende mecbur
10 lu hastane çıkışı 1 adet
5 li hastane seti 2 adet
Müslim battaniye
2 takım pijama takımı bebek için
Çorap
Kilotlu çorap bile aldım kızıma
Ağız mendili
Bebek bezi
Küvet kova maşrapa
Biberon
Emzik
Elektrikli göğüs pompası
Anne bebek çntası
Kendime gecelik ve sabahlık
Pijama takımı
Lohusa takımı kızımla kendime
Göğüs pedi
Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım bir sürü işimi hallettim zaten beşik ve bebek arabamı geçen hafta almıştım. Bir tek bebek krem şampuan falan onlar kaldı yani
Sağol canım tessekkür ederim.
Benimkide az da olsa oynamaya başladı biraz o hareketli haline alışmışım. Uzun süre de hareket hissetmeyince endişelendim.
kızlar becerikli annem bana bunları yapmış çoook beğendim ve çok sevindim ikisini de severek kullanacağıma eminim , sizinle de paylaşmak istedim. Şu sepet gibi olan aynı zamanda açılıp minder gibi olabiliyor onu baya büyük yapmış ama bence kullanışlı