2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Harikasın canım 30 haftaya 2 kilo çok çok iyi

Benim iki gündür mesaneme acayip bir baskı var. Bebekler bir vuruyor resmen canım acıyor. Bazende çıkıverecekler gibi oluyor
Canım bebeklerden biri başını yaslamış olabilir, benim oğlan kafayı Doğum kanalına yerleştirmiş bende tekme fln sanıyordum ama kafa atıyormuş

Canım bebeklerden biri başını yaslamış olabilir, benim oğlan kafayı Doğum kanalına yerleştirmiş bende tekme fln sanıyordum ama kafa atıyormuş
Benimkilerin ikisi de baş geliş duruyor ya ondan sanırım ya dediğin gibi başıyla baskı yapıyor galiba. Gece yerimden zıplatıyorlar beni resmen

Reactions: LaL
Benimkilerin ikisi de baş geliş duruyor ya ondan sanırım ya dediğin gibi başıyla baskı yapıyor galiba. Gece yerimden zıplatıyorlar beni resmen
Ne güzel ikiside normal Doğuma uygun pozisyondaymış benim kızın başı yukarıda ama Doğum esnasında çeviririz dedi dr inş kendiliğinden döner gerek kalmaz müdahaleye.. mesaneye baskı cidden çok yıpratıcı birde şeker dolayısıyla çok tuvalet ihtiyacı oluyor sürekli uykular bölünüyor

Evet canım pozisyon değiştirmezlerse normal olur inşallah. Gerçekten sanki her an çişimi yapacağım çok değişik bir his. Gece gündüz tuvalette geçiyor

Reactions: LaL
Evet canım pozisyon değiştirmezlerse normal olur inşallah. Gerçekten sanki her an çişimi yapacağım çok değişik bir his. Gece gündüz tuvalette geçiyor
Ben sırf bu yüzden psikolojik olarak su içmeyi azalttığımı farkettim, bir haftadır sağ bacağıma kramp girmeye başladı susuzluk tetikliyor tuvalet sıkıntısına rağmen mecbur bol su tüketmeliyiz

benim hep başından beri 2 hafta önde gidiyo kilosu iri bi bebek olucak galiba şeker çıkmadı genetiktir dedi dr bi sorun yok dedi
Doğum tarihin hiç değişmez . Bebek önden gitmesi farketmiyor . Doktorum ilk verdiği tarih neyse o . Özellikle sormuştum doktoruma

bende sağlık ocağına gittim bugün kilo tansiyon ölçtüler kalp atışını dinledik kan verdim
ama idrar bakmıyolar sağlık ocağında bizim ne tuhaf ya her ay hastanede yaptırıyorum bende mecbur

Neden ki canım acaba.Kan idrar hepsine bakıyorlar.

Canım kıyafet olarak neler aldın ?
10 lu hastane çıkışı 1 adet
5 li hastane seti 2 adet
Müslim battaniye
2 takım pijama takımı bebek için
Çorap
Kilotlu çorap bile aldım kızıma
Ağız mendili
Bebek bezi
Küvet kova maşrapa
Biberon
Emzik
Elektrikli göğüs pompası
Anne bebek çntası
Kendime gecelik ve sabahlık
Pijama takımı
Lohusa takımı kızımla kendime
Göğüs pedi
Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım bir sürü işimi hallettim zaten beşik ve bebek arabamı geçen hafta almıştım. Bir tek bebek krem şampuan falan onlar kaldı yani

kızlar becerikli annem bana bunları yapmış çoook beğendim ve çok sevindim ikisini de severek kullanacağıma eminim , sizinle de paylaşmak istedim. Şu sepet gibi olan aynı zamanda açılıp minder gibi olabiliyor onu baya büyük yapmış ama bence kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…