2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Oy bal kuzular iyi olmana çok sevindim bitirdin valla maşallah size
Mervecim merak ettiğim bişey var ikiz anası olarak isme nasıl karar verdiniz şu melisa şu mila diye
Canim melisa daha eski bir isim diye, bi tik daha iri olani melisa yaptik ama atiyorum ilk cikan melisa, 2. Mila olsun gibilerden yapanlar da var

Sabahtan beri 1 bardak su, 1 sandviç yedim kahvaltıdasa 2 yumurta kırdım hemen. Çocuğu gözümün önünden ayıramıyorum. Emdiğini gazla çıkarır oldu
Canimm biraz sakin ol. Bana hastanedeki doktorlar o kadar çok soylediki kuveze girer şu olur bu olur diye. Sonrasında da sarilikla korkuttular yok yüksek yok bı daha tahlil falan diye . Hatta telefonda doktorla tartıştım yeniden tahlile çağırınca. Dedim ki hocam o kan tahlilinden sonra tam 24 saat hiç uyumadım çünkü çocuğum normal değildi surekli bayilmis gibiydi emzirmeye bile çok zor uyandırdım yeniden tahlil vermek istemiyorum ben sakinim ve bu sarılığın normal olduğunu düşünüyorum kardeslerjmde de böyleydi sonra kendiliğinden geçti dedim. Israrla tahlile çağırdı benim cekincelerimi hiç önemsemeden. Bende dedim ki tahlil sonucuna göre bişey olup olmadığını bende anlarim sizin doktor olmanızın ayrıcalığı nerde? Ve goturmedim ve emdikce iyice azaldı Allah'a bin şükür.bebegin kilo verecek sonra da hepsini geri alacak. 3.100 doğdu benim oğlum ona rağmen yenidoganlarin içinde kayboluyordu bende gördüğümde ağlamak istiyordum. Ne hissettiğini anlıyorum ama sütün içinde bebeğin uykusu ve sıhhati içinde sakin ve mutlu olmanın çok önemli olduğu u düşünüyorum canım. Sen yapabilirsin tüm kalbimle inanıyorum

1) Kizlar midem ates gbi yandi benim son zamaarda hep ama hurafelere inanmadigim icin saca hic baglamadim. Ikisini de direk sacli gorunce sok oldum o yuzden. Yorum sizin genede:)
2) demin manyak bir gaz sancisiyla uyandim. Aglamaktan ve acidan demin emziremedim bile hatta. Ilk gun gazinizi cikartabilmeniz cok onemli. Azcik enerji toplayinca yuruyus yapin birkac kez. O gaz cikmali:)
3) ikizler icin emzirmek cok zor, suan iki hemsire var, onlar ugrasiyolar, ben sadece bebekleri izliyorum daha, eve gidince ikisini ayni anda emzirmek cok zor olacak.
L lovelypregnamom hastahane zaten guzel, ameliyathaneyi gorunce soka gireceksin, uzay ussu falan. hemsireler vs. cok ilgili ama birsey yapilmasini istiyorsan anca 5-10 dakkaya yapiliyor.
4) sezeryan agrisi agri kesicilerle hafifliyor baya ama idrarinizi cok doldurmamaya bakin, wc ye gitmek zorlasiyor baskidan
5) 3 saatte bir emzirme isi saka gbi dedirtiyor daha ilk gunden. Hayirlisiyla alisicaz diyelim. Dun butun gun bebisler odada benim yanimdaydi, sadece 1-2 saat gittiler. Resmen ozluyorsunuz
5) sorunuz varsa alim:)

Aynen canım ya
Dunden beri aglama modundayım
Kendime gelemedim
3.4 tane parol ictim
Neden boyle oldum bilmiyorum kotu bisey olucak diye aklim cikiyor

Hamilelik iyiymiş cocugun doğcani algilayinca çok tuaf oldum
CAnım umarim sakinlesmissindir herseyi akisina birak guzel olacak sonu bebisinide saglijla yanina alacaksin hemen Allahin izniyle

Annemiz iyilesmis guzel enerjisiyle donmus insallahbugun agrilarin daha da hafifler canim

Kuzum kritik dönemler geride kaldı bundan sonra gelebilirler her an. Sağlıkla doğsunlar. Yaz bize kontrolden sonra. Allah kolaylık versin.
Çok geçmiş olsun canım. Kızın nasıl şimdi. Anne olup da çalışmak çok zor.
Lalcim annen geldi, kritik dönemler de geçti şükür. Artık gelebilirler. çok uğraştın, çok sabrettin, haber et bize.
Maşallah kuzuna, bütün anneler aynı döngüden geçiyor, aynı kaygıları yaşıyor öncelikle yalnız değilsin kızımda günlerce duş alamamıştım Canım mama kullanmaktan çekinme, kuzunun sarılığı artmasın. Allah kolaylık versin.
@Meylen "bu da bizim oğlumuz maaamut"
Maşallah sana, Allah seni esirgesin kuzu

Aynen canım ya
Dunden beri aglama modundayım
Kendime gelemedim
3.4 tane parol ictim
Neden boyle oldum bilmiyorum kotu bisey olucak diye aklim cikiyor

Hamilelik iyiymiş cocugun doğcani algilayinca çok tuaf oldum
Aaaa niye kötü birşey olsun aksine çok güzel olucak bebişe kavuşucan aklına deli deli şeyler getirme

Mide yanmasıyla ilgisi yok bnce bnmkide saclı dogdu ,dogumun son gunu midem yandı
Sus kız var işde:))))senin miden sağlamdır anlamamısındır hem saçlı derken nekadar saçlı enselere kadar mı 3/5 tüy mü sacdan saçada fark var hem

Aynen benimde öyle oldu ekliyom ekliyom yok eklemiyor:)) 3 kere basıyorum sepette atsın diye falan sonra bi bakıyorum 3 er adet falan olmuş sepette saçma sapan bişi ya

Bende bugun 35 hafta bitti 27 haziranda ben sezeryan olacagim acaba erkenmi oldu diye vicdan yapiyordum kilomuzda 2450 dedi sizde durum nasil
benim dr erkek bebeklerin akciğerlerinin biraz daha yavaş geliştiğini oyuzden mümkünse 37i bitirelim dedi. 38de alacak ama kız bebekler daha dayanıklı oluyormuş. Kizmiydi ermeniydi senin bebeğin?
Şimdi ultrasondan çıktım zar zor kadından ögrendim kilosunu 3211 gr olmuş iki gözümün çiçeği. Kızlar çok degil mi 36+5 icin? Daha 3 haftasi var dana gibi olur doğana kadar
Canım 36+1 3500 gr çıktı ama ben sezeryan olacağım.icin rahatım. Inş normal doğum yaparsın ama 4 kg olsa bile rahat doğum yapan var. Eğer anatomik olarak uygunsan korkma neden olmasın.

O omuzlarindaki tuyler sonra dokuluyo mu
Ya bizim ilk yiğen baya baya tüylüydü öyle böyle değil omuzlar sırtı kolları yüzü saçı hemşire sütünden sür dökülsün dedi anlamda sürdü ama yok dökülmedi büyüdükçe sadece bebekkenki kadar belli olmuyor onlarda yayılıyo heralde:) ama yinede öyle kendisi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…