Maşallah, fesupanallah, teberakallah Allah'ım nazarlardan korusun bu kumral oğlanı, eğer nazardan korkuyorsan bu ücünü söyler ve söylettirirsen hiç bir sey olmaz canım..
20. Günden merhaba :)) ilk once kendimle alakalı bilgileri vereyim. 12 kilo vererek neredeyse önceki fiziğime kavuştum. Oğlumla emzirme işini iyice çözdük çok şükür hem bol bol sütüm var hemde ani acikmalar yaşayıp gece gündüz demeden yediğim halde kilo vermeye devam ediyorum. Eşime söz vermiştim ama sanırım bu kilo da kalamiycam. Jöle kıvamındaki karnıma dokununca kara delik gibi sonsuza kadar cokuyordu şimdi kaslarım elime gelmeye başlamış yani karnım da toplanıyor şükür :)) oğlum 20 gün boyunca neredeyse aralıksız uyudu. Dünden beri artık konuşmak istiyor laf istiyor ve ben yememek için kendimi zor tutuyorum . Tüm insanlik sabaha karşı uyurken biz genelde şarkılar söylüyoruz sevicem diye deliriyorum :))) bugün sağlık ocağı kontrolumuz de vardı hemşire pozitifligimden ötürü bana bayıldı sarilditebrik etti. Oğlum çok güzel kilo almış boyu da uzamış. Sütüm yetiyor mu evhamlarim da bitti. Kanama 20 gün sürdü bugün kesildi sanırım umarım kesilmiştir yani. Bizde durumlar böyle :))
20. Günden merhaba :)) ilk once kendimle alakalı bilgileri vereyim. 12 kilo vererek neredeyse önceki fiziğime kavuştum. Oğlumla emzirme işini iyice çözdük çok şükür hem bol bol sütüm var hemde ani acikmalar yaşayıp gece gündüz demeden yediğim halde kilo vermeye devam ediyorum. Eşime söz vermiştim ama sanırım bu kilo da kalamiycam. Jöle kıvamındaki karnıma dokununca kara delik gibi sonsuza kadar cokuyordu şimdi kaslarım elime gelmeye başlamış yani karnım da toplanıyor şükür :)) oğlum 20 gün boyunca neredeyse aralıksız uyudu. Dünden beri artık konuşmak istiyor laf istiyor ve ben yememek için kendimi zor tutuyorum . Tüm insanlik sabaha karşı uyurken biz genelde şarkılar söylüyoruz sevicem diye deliriyorum :))) bugün sağlık ocağı kontrolumuz de vardı hemşire pozitifligimden ötürü bana bayıldı sarilditebrik etti. Oğlum çok güzel kilo almış boyu da uzamış. Sütüm yetiyor mu evhamlarim da bitti. Kanama 20 gün sürdü bugün kesildi sanırım umarım kesilmiştir yani. Bizde durumlar böyle :))
Kızımda midem hiç yanmadı saçı yoktu. Oglumda da ilk defa bayramda yandı o da ac karnına limonata içtim ondan oldu sanırım. Ama doktor ultrasonda baya da saclı dedi ben bile gördüm o derece. Bakalım nasıl dogacak meraktayım
En az 26 Haziran a kadar canım, ancak hayalım 5 temmuza kadar çalışmak öyle olursa 8 temmuzda çalışamaz alırım, 36+5 oluyorum. Çok hafta aktarmış olacağım Sen ne zaman ayrılmayı düşünüyorsun.
En az 26 Haziran a kadar canım, ancak hayalım 5 temmuza kadar çalışmak öyle olursa 8 temmuzda çalışamaz alırım, 36+5 oluyorum. Çok hafta aktarmış olacağım Sen ne zaman ayrılmayı düşünüyorsun.
Bu aksam biraz erken yatip bir süre sonra uyandim, Kızım ateşlenmiş onunla uğraştım. Karnı agriyor. bayagi uykum kaçtı. Inşallah bir problem yoktur ve yarına bisey kalmaz insallah
Yarın ise nasıl gidicem acaba
Bu saat oldu hala uyuyamadım
bende bi kendimi boyle sanıyordum . Görünce sevindim . basketbol topu kıvamında geziyorum bende gören doğum yakin galiba diyor yok diyorum göründüğü kadar yakin değil
Sancılı bir geceden sonra hayırlı sabahlar. laiyka
bebeğin iyi olacak sağlıkla çıkacaksınız inşallah.Hastaneden çıkana kadar 250-300 gram her bebek veriyor.Kucuk olduğu için üzülmen normal.Kv sütün yok aç kaldığı için ağlıyor demişti bana hastanedeyken saatlerce ağlamıştım benim yüzümden bebeğim aç kaldı diye.Olumlu tarafından bakmaya çalış bu şekilde moral bozan birileri yok yanında.Oğlusun emin ellerde.Sen neleri atlattın bunu da atlatacaksin bebeğinle inşallah Birefebirece
biz doğurana kadar senin kırkin çıkmış olacak maşaallah.Allah nazardan saklasın kem gözlerden korusun tatlı kuzunu.Nazar konusunda içini ferah tut.Sabahları ve gece uyumadan ayetel kürsi,ihlas,Felak,nas surelerini oku oğluna. lavitabellamk
bebeğim iki minnakla süper anne olacaksın sen.Bizim yapacağımız herşeyin 2 kat fazlasını yapacaksın.Allah sana güç kuvvet verecektir mutlaka.Emzirmeye eve çıkınca alışırsın belli bir rutin oluşur.Ballarini sağlıkla büyüt.Bi tanesi şimdiden sana benziyor Ozgurkus
canım dualarım seninle.Allah yardımcın olsun.Saglikla kucağına al yavrunu.Belirsizlik çok can sıkıcıdır eminim.Allah çektiğin sıkıntıları tez güzelliklere çevirsin. LaL
sağlıkla gelsin minik kuzuların riskli dönemler geçti Allahın izniyle.Annecigin de yanında.Mutlu hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Düzenli mı bu sancı önce onu kontrol et. Kaç dakikada 1 sancın oluuor ve ne kadar sürüyor. Devamlı bşr sancı doğıçum sancısı olamaz. Kesik kesik periyodik bir ağrı olacak, tekrar eden
Düzensizdi sancılar.Ama korkutacak kadar siddetliydi.Kivranirken wc ye gidip gelirken uyumuşum.Ayni şiddette devam etmedi demek ki.Sabahta yine bel ağrısı ile uyandım.Karnimdaki ve kasıktaki geçmiş.Yalanci sancı dedikleri muhtemelen.