2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
@Meylen "bu da bizim oğlumuz maaamut"
Maşallah, fesupanallah, teberakallah Allah'ım nazarlardan korusun bu kumral oğlanı, eğer nazardan korkuyorsan bu ücünü söyler ve söylettirirsen hiç bir sey olmaz canım..

Harikasınız canım benim.

sen bize mutluluksun canım Allah oğlunla ailenle hep güzel günler göstersin sana ❤ ❤ ❤

buradan haberleşiriz inşallah kuzu öyleyse :)

ben 1 temmuzda ayrılmayı düşünüyorum kuzum. zaten 8 temmuz son ne olacağı belli olmaz 1 hafta da bana kalsın :)

Çok geçmiş olsun canım iş için rapor alsaydın bugüne? Yada yillik izin

Eki Görüntüle 2277908
This is Poğaça Ayak :):)
Göbek bağımsızlığını ilan etti :):)
Göğüsler ayrı bir cumhuriyet :):)
bende bi kendimi boyle sanıyordum . Görünce sevindim . basketbol topu kıvamında geziyorum bende gören doğum yakin galiba diyor yok diyorum göründüğü kadar yakin değil

Sancılı bir geceden sonra hayırlı sabahlar.
laiyka bebeğin iyi olacak sağlıkla çıkacaksınız inşallah.Hastaneden çıkana kadar 250-300 gram her bebek veriyor.Kucuk olduğu için üzülmen normal.Kv sütün yok aç kaldığı için ağlıyor demişti bana hastanedeyken saatlerce ağlamıştım benim yüzümden bebeğim aç kaldı diye.Olumlu tarafından bakmaya çalış bu şekilde moral bozan birileri yok yanında.Oğlusun emin ellerde.Sen neleri atlattın bunu da atlatacaksin bebeğinle inşallah
Birefebirece biz doğurana kadar senin kırkin çıkmış olacak maşaallah.Allah nazardan saklasın kem gözlerden korusun tatlı kuzunu.Nazar konusunda içini ferah tut.Sabahları ve gece uyumadan ayetel kürsi,ihlas,Felak,nas surelerini oku oğluna.
lavitabellamk bebeğim iki minnakla süper anne olacaksın sen.Bizim yapacağımız herşeyin 2 kat fazlasını yapacaksın.Allah sana güç kuvvet verecektir mutlaka.Emzirmeye eve çıkınca alışırsın belli bir rutin oluşur.Ballarini sağlıkla büyüt.Bi tanesi şimdiden sana benziyor
Ozgurkus canım dualarım seninle.Allah yardımcın olsun.Saglikla kucağına al yavrunu.Belirsizlik çok can sıkıcıdır eminim.Allah çektiğin sıkıntıları tez güzelliklere çevirsin.
LaL sağlıkla gelsin minik kuzuların riskli dönemler geçti Allahın izniyle.Annecigin de yanında.Mutlu hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Düzenli mı bu sancı önce onu kontrol et. Kaç dakikada 1 sancın oluuor ve ne kadar sürüyor. Devamlı bşr sancı doğıçum sancısı olamaz. Kesik kesik periyodik bir ağrı olacak, tekrar eden

Düzensizdi sancılar.Ama korkutacak kadar siddetliydi.Kivranirken wc ye gidip gelirken uyumuşum.Ayni şiddette devam etmedi demek ki.Sabahta yine bel ağrısı ile uyandım.Karnimdaki ve kasıktaki geçmiş.Yalanci sancı dedikleri muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…