2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhabalar Anneler

Bebekleri doğan anneler hepinizin gözü aydın.Erken doğdukları için kilolarının düşük olması çok normal.Anne yüreği dayanmaz tabi.Benim oğlum 39+3'de 2670 doğmuştu ve bunun herhangi bir sebebini bulamamışlardı.Sonrasında sütüm de gelmediği için sarılık oldu 2500'ün altına bile düşmüştü.O günlerde ne kadar üzüldüğümü hatırlıyorum .Anneliğimin ilk günlerini,haftalarını çevredekilerinde etkisiyle yetersizlik duygusuyla yaşayamadım. Ahh şimdi ne kadar kızıyorum kendime.Bu sefer hiç kimsenin en çokta kendimin beni üzmesine izin vermeyeceğim İnşallah.İlk defa anne olacak arkadaşlarıma tavsiyem her şeyin geçeceğini unutmayın.Bir bakacaksınız hepsi kocaman olmuşlar.Anne ne kadar mutluysa bebekte o kadar mutlu oluyor.

Ben normal doğumu bekliyorum.Yarın 37+0 Çalışamaz raporumu alacağım.Ve heyecanla kızımın gelmesini bekleyeceğim.Emin olun hepimiz bilinçli ve önceliği çocukları olan anneleriz.Çocuklarımız bu sebepten ötürü bile hayata 1-0 önde başlamış olacak.Ve unutmayın eksiğiyle fazlasıyla hepimiz evlatlarımız için en iyisini istiyoruz.Ve hayatta onu sizden daha iyi tanıyıp sevecek başka kimse olmayacak.

İçimden bunları neden yazmak geldi bilmiyorum ama sanırım yaşadıklarımdan öğrendiklerimi anlatmak istedim.Herkese hayırlı,sağlıklı kolay doğumlar dilerim.

Anaa kadına bak, lohusanın Hürrem'i yemin ediyorum. Sen meğer doğuştan anneymişsin de haberin yokmuş balım Ben de büyüyünce senin gibi olacağım İkinizi de öperim

Yavrucum bunlar doğuştan dudak dolgulu olmuş ya Valla kurtuldun masraftan. Yesinler bu prensesleri. Bahtları güzel olsun

Çok minik newbornların içinde yüzüyor birde hergün kilo kaybı olunca içim parçalanıyor. Biraz kilolu olsa sorun değil ama zaten 2380 doğdu şimdi 2100leri görünce perişan oluyorum
Bol bol sütün yarasın diye dua ettim sana Günümüz aynı olunca seninle, seni ayrı bir takip ediyordum hep. Küçüğüme her damla süt yarasın inşallah

Maşallah güzelliklere
Canım benim Allah yardımcın oldun. İnşallah bebeğin artık kilo almaya başlar verdiğin her damla süt şifa olur.
@Meylen "bu da bizim oğlumuz maaamut"
Oyyy yerim seni maşallah grubun ilk gözağrısı

Sabahtan beri 1 bardak su, 1 sandviç yedim kahvaltıdasa 2 yumurta kırdım hemen. Çocuğu gözümün önünden ayıramıyorum. Emdiğini gazla çıkarır oldu
Inşallah en kısa zamanda toparlanır kuzucuk rabbim yardimcin olsun tek başına zor oluyordur illaki ama anneler herşeyin üstesinden gelir ❤

Ben de güç bitmez de, benim koca korkmaya başladı artık. Devre arasındayız :)
Ya bizde de nezamandır olmuyordu sezeryan tarihine kadar beklemesi lazım dedi doktor diye korktuk dün gece olan oldu:)))) sonra kasığıma bir ağrı girdi oldum korkudan:)))) Allahdan 5 dkka falan sürdü:)))

Annemiz iyilesmis guzel enerjisiyle donmus insallahbugun agrilarin daha da hafifler canim
Ya aslında ağrılarım hafifledi, enerjim arttı ama ağrı kesicileri de hafiflettiler, o yüzden gazım çıkana kadar şuan işkence resmen. Dünkü sarhoş eden ağrı kesiciden de vermiyorlar, bgn hastahaneye kızgınım

Bugün Birefebirece paylaşmıştı benim göbeğimde aynı onunki gibi bastırınca puf puf volkanik çukur oluyor. Diabet çıkmasının en güzel yani 68 ile doğuma girdim 63,5 çıktım bugün, 62 ile hamile kalmıştım. yarın 3. Doktor kontrolümüz bakalım ne diyecek bize. Sizlerdende zamanında güzel haberler inş.

Dipnot; epidural efsane bişey, 6cmden sonra baktılar bu bebiş doğuyor bende epidural yaptılar ardından kalk zil tak oyna. Bitek ıkınma anında bayağı sancım oldu ondada doktor iyi ıkınayım diye ağrı pompasına bastırmadı, normalde bebeği iterken ekstra ağrı kesici tusuna basarsan ıkınmada da ağrı olmuyormjş

Allah razı olsun canım benim .kontrolden cıktım Allahın izniyle 20haziranda doğum dedi

Evet 20hazirana kadar idare eder insallah su.20haziran doğum dedi .insallah sizlerde saglıkla kavusursunuz ve tüm bekleyenler

Kızlar bu çantayı beğendim ama hiç bir bilgim yok bilgi sahibi olan çevresinde kullanan var mı acaba ona göre alayım

Eklentiler

• AA371AFF-2A05-43D0-80E3-6823F73E899D.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…