maşallah yaa
Benim ki, ben onu güzel şeylerde kullanmak istiyorum, lütfen bizi bu kadar haşır neşir etme diyor. Oyuncak olsun istemiyormuş pokluCanıımmçok yapamadım ya göbüşten, 1 dk. anca yapabilmişimdir, bundan sonrası kocalığa emanet
Güzel şeyler yapabilecek gücün varsa o da masaj etkisi gösteriyor bebişimBenim ki, ben onu güzel şeylerde kullanmak istiyorum, lütfen bizi bu kadar haşır neşir etme diyor. Oyuncak olsun istemiyormuş poklu
Anaa kadına bak, lohusanın Hürrem'i yemin ediyorum. Sen meğer doğuştan anneymişsin de haberin yokmuş balım20. Günden merhaba :)) ilk once kendimle alakalı bilgileri vereyim. 12 kilo vererek neredeyse önceki fiziğime kavuştum. Oğlumla emzirme işini iyice çözdük çok şükür hem bol bol sütüm var hemde ani acikmalar yaşayıp gece gündüz demeden yediğim halde kilo vermeye devam ediyorum. Eşime söz vermiştim ama sanırım bu kilo da kalamiycam. Jöle kıvamındaki karnıma dokununca kara delik gibi sonsuza kadar cokuyordu şimdi kaslarım elime gelmeye başlamış yani karnım da toplanıyor şükür :)) oğlum 20 gün boyunca neredeyse aralıksız uyudu. Dünden beri artık konuşmak istiyor laf istiyor ve ben yememek için kendimi zor tutuyorum . Tüm insanlik sabaha karşı uyurken biz genelde şarkılar söylüyoruz sevicem diye deliriyorum :))) bugün sağlık ocağı kontrolumuz de vardı hemşire pozitifligimden ötürü bana bayıldı sarilditebrik etti. Oğlum çok güzel kilo almış boyu da uzamış. Sütüm yetiyor mu evhamlarim da bitti. Kanama 20 gün sürdü bugün kesildi sanırım umarım kesilmiştir yani. Bizde durumlar böyle :))
Yavrucum bunlar doğuştan dudak dolgulu olmuş yaKiZlar heebieinize ayri ayri tesekkur ederim.Tek tek daha okuyamadim bile kusura bakmayin. Valla bi evvelsi gece korkudan panik atak gecirirken, suan mutluluktan ucuyorum. Genel anestezi oldum ki bence asiri rahatti. Agri kesiciler kafa yapiyolar cok, onu da sevdim. Cok uykum var, onu sevmedim Bebisler bugun 4 kez emdiler suana kadar. cok guzel bir duygu hepiniz sirayla yasayacaksiniz bu mucizeyi. Bebeklerde de hic sorun cikmadi, artik riskli haftalari atlattik yani korkmayin❤❤❤ Allah hepinize mucizelerini saglikla kucaginiza almak nasip etsin insallahhh haa bebisler full sacki meyle cim
Eki Görüntüle 2277877
Bol bol sütün yarasın diye dua ettim sanaÇok minik newbornların içinde yüzüyor birde hergün kilo kaybı olunca içim parçalanıyor. Biraz kilolu olsa sorun değil ama zaten 2380 doğdu şimdi 2100leri görünce perişan oluyorum
Ben de güç bitmez de, benim koca korkmaya başladı artık. Devre arasındayız :)Güzel şeyler yapabilecek gücün varsa o da masaj etkisi gösteriyor bebişim
Şaşırttın beni başakcımBen de güç bitmez de, benim koca korkmaya başladı artık. Devre arasındayız :)
Maşallah maşallah nasıl da tatlı masum masum uyuyor allah nazarlardan saklasın
Maşallah güzelliklereKiZlar heebieinize ayri ayri tesekkur ederim.Tek tek daha okuyamadim bile kusura bakmayin. Valla bi evvelsi gece korkudan panik atak gecirirken, suan mutluluktan ucuyorum. Genel anestezi oldum ki bence asiri rahatti. Agri kesiciler kafa yapiyolar cok, onu da sevdim. Cok uykum var, onu sevmedim Bebisler bugun 4 kez emdiler suana kadar. cok guzel bir duygu hepiniz sirayla yasayacaksiniz bu mucizeyi. Bebeklerde de hic sorun cikmadi, artik riskli haftalari atlattik yani korkmayin❤❤❤ Allah hepinize mucizelerini saglikla kucaginiza almak nasip etsin insallahhh haa bebisler full sacki meyle cim
Eki Görüntüle 2277877
Canım benim Allah yardımcın oldun. İnşallah bebeğin artık kilo almaya başlar verdiğin her damla süt şifa olur.Kızlar selam. Hiç okuyamıyorum 10sn özel mesajlara bakıp çıkıyorım. Bugğn 3. Günümüz biraz daha kilo vererek 2100gr’a düşmüşüz. O yüzden sık pediatri takibindeyiz bilüribinleri için. Yarın ve öbür gün eğer kilo kaybındevam ederse ya mamaya geçiş ki onuda hiç sindiremiyor yasa ışın tedavisi heralde. İnş kilo kaybımız durur.
Kendime gelecek olursa sürekli eşime bağırıyorum o öyle değil böyle siye, günde 2,5 saat uyuyorum. Bitmiş haldeyim. Dişimi fırçaladımmı hatırlamıyorum duş aldım bugün doktra gittik saçım hala nemli tarayamamışım.
Oyyy yerim seni
Inşallah en kısa zamanda toparlanır kuzucuk rabbim yardimcin olsun tek başına zor oluyordur illaki ama anneler herşeyin üstesinden gelir ❤Sabahtan beri 1 bardak su, 1 sandviç yedim kahvaltıdasa 2 yumurta kırdım hemen. Çocuğu gözümün önünden ayıramıyorum. Emdiğini gazla çıkarır oldu
Maşallah sübhanallah rabbim bagislasin inşallah
Ya bizde de nezamandır olmuyordu sezeryan tarihine kadar beklemesi lazım dedi doktor diye korktuk dün gece olan oldu:)))) sonra kasığıma bir ağrı girdi oldum korkudan:)))) Allahdan 5 dkka falan sürdü:)))Ben de güç bitmez de, benim koca korkmaya başladı artık. Devre arasındayız :)
Ya aslında ağrılarım hafifledi, enerjim arttı ama ağrı kesicileri de hafiflettiler, o yüzden gazım çıkana kadar şuan işkence resmen. Dünkü sarhoş eden ağrı kesiciden de vermiyorlar, bgn hastahaneye kızgınımAnnemiz iyilesmis guzel enerjisiyle donmusinsallahbugun agrilarin daha da hafifler canim
Allah razı olsun canım benim .kontrolden cıktım Allahın izniyle 20haziranda doğum dediSancılı bir geceden sonra hayırlı sabahlar.
laiyka bebeğin iyi olacak sağlıkla çıkacaksınız inşallah.Hastaneden çıkana kadar 250-300 gram her bebek veriyor.Kucuk olduğu için üzülmen normal.Kv sütün yok aç kaldığı için ağlıyor demişti bana hastanedeyken saatlerce ağlamıştım benim yüzümden bebeğim aç kaldı diye.Olumlu tarafından bakmaya çalış bu şekilde moral bozan birileri yok yanında.Oğlusun emin ellerde.Sen neleri atlattın bunu da atlatacaksin bebeğinle inşallah
Birefebirece biz doğurana kadar senin kırkin çıkmış olacak maşaallah.Allah nazardan saklasın kem gözlerden korusun tatlı kuzunu.Nazar konusunda içini ferah tut.Sabahları ve gece uyumadan ayetel kürsi,ihlas,Felak,nas surelerini oku oğluna.
lavitabellamk bebeğim iki minnakla süper anne olacaksın sen.Bizim yapacağımız herşeyin 2 kat fazlasını yapacaksın.Allah sana güç kuvvet verecektir mutlaka.Emzirmeye eve çıkınca alışırsın belli bir rutin oluşur.Ballarini sağlıkla büyüt.Bi tanesi şimdiden sana benziyor
Ozgurkus canım dualarım seninle.Allah yardımcın olsun.Saglikla kucağına al yavrunu.Belirsizlik çok can sıkıcıdır eminim.Allah çektiğin sıkıntıları tez güzelliklere çevirsin.
@LaL sağlıkla gelsin minik kuzuların riskli dönemler geçti Allahın izniyle.Annecigin de yanında.Mutlu hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Evet 20hazirana kadar idare eder insallah su.20haziran doğum dedi .insallah sizlerde saglıkla kavusursunuz ve tüm bekleyenlerKuzum kritik dönemler geride kaldı bundan sonra gelebilirler her an. Sağlıkla doğsunlar. Yaz bize kontrolden sonra. Allah kolaylık versin.
Çok geçmiş olsun canım. Kızın nasıl şimdi. Anne olup da çalışmak çok zor.
Lalcim annen geldi, kritik dönemler de geçti şükür. Artık gelebilirler.çok uğraştın, çok sabrettin, haber et bize.
Maşallah kuzuna, bütün anneler aynı döngüden geçiyor, aynı kaygıları yaşıyor öncelikle yalnız değilsinkızımda günlerce duş alamamıştım Canım mama kullanmaktan çekinme, kuzunun sarılığı artmasın. Allah kolaylık versin.
Maşallah sana, Allah seni esirgesin kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?