Canım bitiyor inşallah az kaldı sağlıkla kavuşacaksın. Sezeryan mı yapacaklarAllah razı olsun canım benim .kontrolden cıktım Allahın izniyle 20haziranda doğum dedi
Allah kolaylik versin,hamile olup,evde bir çocuk üstüne çalışmak gerçekten çok kutsalsınız
Kuzum kritik dönemler geride kaldı bundan sonra gelebilirler her an. Sağlıkla doğsunlar. Yaz bize kontrolden sonra. Allah kolaylık versin.
Çok geçmiş olsun canım. Kızın nasıl şimdi. Anne olup da çalışmak çok zor.
Lalcim annen geldi, kritik dönemler de geçti şükür. Artık gelebilirler.çok uğraştın, çok sabrettin, haber et bize.
Maşallah kuzuna, bütün anneler aynı döngüden geçiyor, aynı kaygıları yaşıyor öncelikle yalnız değilsinkızımda günlerce duş alamamıştım Canım mama kullanmaktan çekinme, kuzunun sarılığı artmasın. Allah kolaylık versin.
Maşallah sana, Allah seni esirgesin kuzu
Çok geçmiş olsun canım iş için rapor alsaydın bugüne? Yada yillik izin
Cok sukur darısı basına canım.ilk suni dneriz olmazsa sezaryen dedibebeğin sancı cekmesi ciğerlerine ii gelir dedi doktor.biraz ceksin dediCanım bitiyor inşallah az kaldı sağlıkla kavuşacaksın. Sezeryan mı yapacaklar
Canım çok geçmiş olsun hakikaten ciddi salgın var şuanda kendine dikkat et rabbim yavruna tez şifa versin inşallahSagolun kızlar. Geceden beri hastanedeyiz, serum takıldı, müşahade altında tutuluyor. Ateş 39 lardan aşağı inmiyor
Annem ve eşim burda ama ben yine de bırakamıyorum. Burda beni gören her hemşire uyardi. Salgın var, mümkünse eve git diye. Ama insan bırakıp gidemiyor
Cok gecmiş olsunSagolun kızlar. Geceden beri hastanedeyiz, serum takıldı, müşahade altında tutuluyor. Ateş 39 lardan aşağı inmiyor
Annem ve eşim burda ama ben yine de bırakamıyorum. Burda beni gören her hemşire uyardi. Salgın var, mümkünse eve git diye. Ama insan bırakıp gidemiyor
Canım çok geçmiş olsun hakikaten ciddi salgın var şuanda kendine dikkat et rabbim yavruna tez şifa versin inşallah
Cok gecmiş olsun dikkat et kendıne
Canım gece bende dayanilmaz ağrılar yaşadımYa bizde de nezamandır olmuyordu sezeryan tarihine kadar beklemesi lazım dedi doktor diye korktuk dün gece olan oldu:)))) sonra kasığıma bir ağrı girdi oldum korkudan:)))) Allahdan 5 dkka falan sürdü:)))
Çok geçmiş olsun canımSagolun kızlar. Geceden beri hastanedeyiz, serum takıldı, müşahade altında tutuluyor. Ateş 39 lardan aşağı inmiyor
Dudaklar falan sana benziyor sanki masallah gordukce kendi bebegimi kucaklamak istiyorum ❤KiZlar heebieinize ayri ayri tesekkur ederim.Tek tek daha okuyamadim bile kusura bakmayin. Valla bi evvelsi gece korkudan panik atak gecirirken, suan mutluluktan ucuyorum. Genel anestezi oldum ki bence asiri rahatti. Agri kesiciler kafa yapiyolar cok, onu da sevdim. Cok uykum var, onu sevmedim Bebisler bugun 4 kez emdiler suana kadar. cok guzel bir duygu hepiniz sirayla yasayacaksiniz bu mucizeyi. Bebeklerde de hic sorun cikmadi, artik riskli haftalari atlattik yani korkmayin❤❤❤ Allah hepinize mucizelerini saglikla kucaginiza almak nasip etsin insallahhh haa bebisler full sacki meyle cim
Eki Görüntüle 2277877
Geçmiş olsun canım. Cocuklar, bebekler ateşe çok dayanıklı oluyorlar da biz o kadar direnç gösteremiyoruz.Sagolun kızlar
Evet hastanedeki çocuklar hep aynı şikayetlerle yatıyor malesef . Ben de sık sık dışarı çıkıp içeri giriyorum kendimi korumaya çalışıyorum. Allah korusun tüm yavruları da annelerini de.
Bekler annesi bekler yalancı sancıdır onlar:)) heyecan yapmıştır o da belki :)))) yarın kaçda doğumCanım gece bende dayanilmaz ağrılar yaşadım
Ne oturabildim ne bişey belim heryerim açıldı zannettim
Bebek sürekli aşsagi vurmaya basladı hiç durmadı
Dediğin gibi 5 dk anca surdu ama ölüyorum zannettim
Bide sonrasında 1dk arayla sivrilip toplanıp bıraktı kendini 5,6 kere yaptı bunu
Çok korktum gerçekten
Bidaha olmadı çok sukur
Yarına kadarda beklemeyecek sanırım
Valla bebeğim 5 dk. Için soyunmam bile öyle soyliyimYa bizde de nezamandır olmuyordu sezeryan tarihine kadar beklemesi lazım dedi doktor diye korktuk dün gece olan oldu:)))) sonra kasığıma bir ağrı girdi oldum korkudan:)))) Allahdan 5 dkka falan sürdü:)))
Yalnız 5 dk süren kasıktaki ağrı benceValla bebeğim 5 dk. Için soyunmam bile öyle soyliyimYine iş yerinde beni kötü kötü konuşturuyor arsizlar
Ahahha, doğruYalnız 5 dk süren kasıktaki ağrı bence
Kız sancı 5 dkka sürdü o iş değil:))))))))))Valla bebeğim 5 dk. Için soyunmam bile öyle soyliyimYine iş yerinde beni kötü kötü konuşturuyor arsizlar
Asssirriiii derecede tatli
Öğlen 1,2 gibiBekler annesi bekler yalancı sancıdır onlar:)) heyecan yapmıştır o da belki :)))) yarın kaçda doğum
Hahahaha bana da doğum yakın mı diyorlar, bir de erkek bebek değil mi siye soruyorlar yok hayır 2 kız diyince ufak çapta bi şok yaşıyıp, sonradan toparlıyorlarbende bi kendimi boyle sanıyordum . Görünce sevindim .basketbol topu kıvamında geziyorum bende gören doğum yakin galiba diyor yok diyorum göründüğü kadar yakin değil
Oh şüküt canım, ne kadar beklerse o kadar iyi, inşllah bir sorun çıkmaz. Ne zamana kontrol dedi.Evet 20hazirana kadar idare eder insallah su.20haziran doğum dedi .insallah sizlerde saglıkla kavusursunuz ve tüm bekleyenler
Of allah şifa versin arkadaşım. Yavruyu bırakıp gidemezsin, ama ordayken de için rahat etmez enfeksiyon kaparım diye. Analık zor vesselamSagolun kızlar. Geceden beri hastanedeyiz, serum takıldı, müşahade altında tutuluyor. Ateş 39 lardan aşağı inmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?