2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Allah kolaylik versin,hamile olup,evde bir çocuk üstüne çalışmak gerçekten çok kutsalsınız
Çok geçmiş olsun canım iş için rapor alsaydın bugüne? Yada yillik izin

Sagolun kızlar. Geceden beri hastanedeyiz, serum takıldı, müşahade altında tutuluyor. Ateş 39 lardan aşağı inmiyor
Annem ve eşim burda ama ben yine de bırakamıyorum. Burda beni gören her hemşire uyardi. Salgın var, mümkünse eve git diye. Ama insan bırakıp gidemiyor

Canım çok geçmiş olsun hakikaten ciddi salgın var şuanda kendine dikkat et rabbim yavruna tez şifa versin inşallah

Cok gecmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun hakikaten ciddi salgın var şuanda kendine dikkat et rabbim yavruna tez şifa versin inşallah
Cok gecmiş olsun dikkat et kendıne

Sagolun kızlar
Evet hastanedeki çocuklar hep aynı şikayetlerle yatıyor malesef . Ben de sık sık dışarı çıkıp içeri giriyorum kendimi korumaya çalışıyorum. Allah korusun tüm yavruları da annelerini de.

Ya bizde de nezamandır olmuyordu sezeryan tarihine kadar beklemesi lazım dedi doktor diye korktuk dün gece olan oldu:)))) sonra kasığıma bir ağrı girdi oldum korkudan:)))) Allahdan 5 dkka falan sürdü:)))
Canım gece bende dayanilmaz ağrılar yaşadım
Ne oturabildim ne bişey belim heryerim açıldı zannettim
Bebek sürekli aşsagi vurmaya basladı hiç durmadı

Dediğin gibi 5 dk anca surdu ama ölüyorum zannettim

Bide sonrasında 1dk arayla sivrilip toplanıp bıraktı kendini 5,6 kere yaptı bunu
Çok korktum gerçekten

Bidaha olmadı çok sukur

Yarına kadarda beklemeyecek sanırım

Çok geçmiş olsun canım arkadaşımda Bi oğluyla Bi kızıyla iki çocuğuyla 1 haftadır hastanelerde yüksek ateş kanda hafif mikrop
Herkes aynı şeyden şikayetçi kendine de dikkat et Allah korusun

Dudaklar falan sana benziyor sanki masallah gordukce kendi bebegimi kucaklamak istiyorum ❤

Geçmiş olsun canım. Cocuklar, bebekler ateşe çok dayanıklı oluyorlar da biz o kadar direnç gösteremiyoruz.

Bekler annesi bekler yalancı sancıdır onlar:)) heyecan yapmıştır o da belki :)))) yarın kaçda doğum

Ya bizde de nezamandır olmuyordu sezeryan tarihine kadar beklemesi lazım dedi doktor diye korktuk dün gece olan oldu:)))) sonra kasığıma bir ağrı girdi oldum korkudan:)))) Allahdan 5 dkka falan sürdü:)))
Valla bebeğim 5 dk. Için soyunmam bile öyle soyliyim Yine iş yerinde beni kötü kötü konuşturuyor arsizlar

bende bi kendimi boyle sanıyordum . Görünce sevindim . basketbol topu kıvamında geziyorum bende gören doğum yakin galiba diyor yok diyorum göründüğü kadar yakin değil
Hahahaha bana da doğum yakın mı diyorlar, bir de erkek bebek değil mi siye soruyorlar yok hayır 2 kız diyince ufak çapta bi şok yaşıyıp, sonradan toparlıyorlar
Evet 20hazirana kadar idare eder insallah su.20haziran doğum dedi .insallah sizlerde saglıkla kavusursunuz ve tüm bekleyenler
Oh şüküt canım, ne kadar beklerse o kadar iyi, inşllah bir sorun çıkmaz. Ne zamana kontrol dedi.
Of allah şifa versin arkadaşım. Yavruyu bırakıp gidemezsin, ama ordayken de için rahat etmez enfeksiyon kaparım diye. Analık zor vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…