2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok minik newbornların içinde yüzüyor birde hergün kilo kaybı olunca içim parçalanıyor. Biraz kilolu olsa sorun değil ama zaten 2380 doğdu şimdi 2100leri görünce perişan oluyorum
Canim bu kilo kaybi her bebekte olan bisey sen bosuna hirpalama kendini diyelimki mama verdin oda dunyanin sonu degil baska bi saglik sorunu olmasin cok sukur ben kizimi 1430 gr dogurdum 1300e düştü sonra 5gr 10 gr almaya basladi inşallah oda artisa gecmeye baslayacak

Evet doktorda tutmya calısıyo cimcik kız beklerse :) 2güne bir gel dedi canım yakın takipte kalalım dedi

Canim gecmis olsun 6.hastalik diye bisey var o mu acaba

Öğlen 1/2 ilk sen abowww ben hep sabahdan olur doğum diye düşünüyordum bu gittimde sorayım bakım ben istemem öğlen sabahdan olsun:))) açlığa dayanamam:)))
Ben devlette olucam ya canım

Persembe ogleden sonra ameliyat günü doktorumun
Bu yüzden boyle olcak

İlk basindan beri ayni doktora gidiyorum
Cok memnunum
Buyuzden sezeryanida o yapsin istedim

Çok guzel ifade etmissin canım.Aynen katiliyorum.
Özellikle etraftaki bilinçsiz düşüncesiz hiç doğum yapmamış hiç lohusa olmamış gibi davranan hemcinslerimizi kafaya takip en güzel günlerimizi ziyan etmemeliyiz.He deyip geçmek lazım.Ilk bebeği olanlar özellikle asla takmasinlar kimseyi.Bebeğinize,kendinize,sütünüze yazık etmeyin.Lohusa depresyonu berbat birşey.

Aç bu çocuuukkk(evet aç bıraktım zevkle izliyorum)
Ay çok zayıffff(manken olsun istiyorum ondan zayif)
Sütün yetmiyor mu(evet senden takviye yapalım)
Neden ağlıyor (dövdüm az once ondandir)
Çok ince/kalın giydirmissin(hasta olsun diye böyle giydirdim)
3 aylık olsun ek gida tattirmaya başla(o kadar bekleyemem 20 günlük olsun kebapla baslicam)
Kundakla sımsıkı sar (bu sıcakta seni sarayım gel dicem) ya he deyip geçin ya da böyle gıcık olduklarınızla laf sokun gülerek

Hiç kendinizi yetersiz hissetmeyin dengesizler yüzünden.Siz üzüleceğinize onlar üzülsün.
İnşallah en azindan ilk 10 gün aileler dışında misafir kabul etmicem.
Uyuyan bebeği uyandırıp bakmak sevmek isteyecekler sakın izin vermeyin hayır deyin bebeği ilk zamanlar sakın salona falan getirmeyin.Elden ele top gibi oynarlar.

Nasıl olur iki kizzzzz yaaaaa.Biz ne yapıyoruz böyle benimde 2.oglan bi beceremiyoruz farklı cinsiyet denk getirmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…