Merhabalar Anneler
Bebekleri doğan anneler hepinizin gözü aydın.Erken doğdukları için kilolarının düşük olması çok normal.Anne yüreği dayanmaz tabi.Benim oğlum 39+3'de 2670 doğmuştu ve bunun herhangi bir sebebini bulamamışlardı.Sonrasında sütüm de gelmediği için sarılık oldu 2500'ün altına bile düşmüştü.O günlerde ne kadar üzüldüğümü hatırlıyorum .Anneliğimin ilk günlerini,haftalarını çevredekilerinde etkisiyle yetersizlik duygusuyla yaşayamadım. Ahh şimdi ne kadar kızıyorum kendime.Bu sefer hiç kimsenin en çokta kendimin beni üzmesine izin vermeyeceğim İnşallah.İlk defa anne olacak arkadaşlarıma tavsiyem her şeyin geçeceğini unutmayın.Bir bakacaksınız hepsi kocaman olmuşlar.Anne ne kadar mutluysa bebekte o kadar mutlu oluyor.
Ben normal doğumu bekliyorum.Yarın 37+0 Çalışamaz raporumu alacağım.Ve heyecanla kızımın gelmesini bekleyeceğim.Emin olun hepimiz bilinçli ve önceliği çocukları olan anneleriz.Çocuklarımız bu sebepten ötürü bile hayata 1-0 önde başlamış olacak.Ve unutmayın eksiğiyle fazlasıyla hepimiz evlatlarımız için en iyisini istiyoruz.Ve hayatta onu sizden daha iyi tanıyıp sevecek başka kimse olmayacak.
İçimden bunları neden yazmak geldi bilmiyorum ama sanırım yaşadıklarımdan öğrendiklerimi anlatmak istedim.Herkese hayırlı,sağlıklı kolay doğumlar dilerim.