2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar ben çok stres yaptım galiba rüyamda doğum yapmıştım ama kızımı emzirmeyi sürekli unutuyordum... sonra birden aklıma geliyordu emzirmedim diye kv yanında oluyordu kızım sen emzirmeyince biberonla verdim sütünü diyordu... üçüne de bakabilecek miyim telaşından heralde

Aman diyim salsın zırt zırt.Benim büyük oğlan yapamıyordu alttan neler çekmiştik aylarca gaz sancısından.Insallah küçük oğlum gazsız rahat uyuyan bi bebek olur.

Sat ın ne ?
Sanki erken 1 temmuz ya
Bizim gunlerimiz de yakın. 1 temmuz erken değil mi baska bir sebebi mi var canım
Aynı şeyi soracaktım.Benim 12-16 temmuz arası olacak muhtemelen sezaryen
Normalde 21 Temmuz’da olması gerekiyor ama son trimester başladığında Gebeliğe bağlı kalça osteoporozu başlamış bende şuan hiç yürüyemiyorum mecburi yatak istirahatindeyim o yüzden 37 bitince alalım hemen dedi doktorum
Akciğer geliştirici iğne yapılacak 30haziranda o da kemik erimesini arttırıyormuş ama solunumunda sıkıntı olmaması adına bir doz yapılacak
Kızımıza kalsa onun gelesi yok sakin sakin yatıyor aslında

@Meylen "bu da bizim oğlumuz maaamut"
Oy oy maşallah grubun abisine Ya çok minikler bakmaya kıyamıyorum inanki göz ucuyla bakıp geçiyorum hemen

Benim ki, ben onu güzel şeylerde kullanmak istiyorum, lütfen bizi bu kadar haşır neşir etme diyor. Oyuncak olsun istemiyormuş poklu
Ahhahah kahkaha attım valla kendi kendime Bizimki de tam tersi bi münasebet olsun da artık nasıl olursa diyor heralde

Hatırladım canım bahsetmiştin.Allah şifa versin.Dogum sonrası hemen toparlarsin inşallah ❤

Canim hic bilmiyorum ki anatomik olarak uygun muyum degil miyim,malum ilk bebek

Herkese merhaba Bugün kontrol vardı 2400 olmuş kızımız 47 cm boyu
Sezeryan günümüz de belirlendi 1temmuza gün verdi doktorumuz
ay hadi hayırlısı canım
herkese 20 gün önceye veriyolar sezeryan tarihini o zaman banada 10 gün sonraya verir bu sefer gittiğimde
dönmedi çünkü bizim zilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…