2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Valla kızlar bugün benim ara ara midem bulanıyor gözüm kararıyor anlık. Bide 3/5 adım atınca aşşaya acayip bir baskı oluyor sanki birşey patlıcak gibi çocuk cıkıvercek gibi sanki doğum yaklaştı gibi yokluyor bir hafta daha dayanır inşallah

Kontrolden geldim bende. Önce muayene girdim 26 sı sabah 10 da sezaryen e alalım dedi. Sonra nst ye girdim sancım çıktı doktorum 20 sinde sabah hazırlıklı gel nst ye bir daha bakalım sancı çıkarsa öğleden sonra alırız dedi Allahım zaman geldi resmen ya heyecanlandım

Kalsıyum kullanıyorum canım basından beri. Bu gunlerde cok yoruldum ondan sanırım
Vücut tam yararlansın diye ikiye bölmemi tavsiye etti doktor kırıp yarısını eritip gündüz kalan yarısını gece içtim gerçekten büyük farkı gördüm hem kendimde hemde Bebeğimde
Yorgunlukta yapar ama eksiklik vardır canım mutlaka yoksa ben ağzıma ettim bu haftaya kadar biliyosun ki oturmadım neler neler yaptım çok şükür ağrım sızım kalmadı

Ay hadi canım Allah sağsalim kavuştursun sizi hadi az kaldı:)

Burda muz kaşar falan yazılmıştı..

Bende onu yaşıyorum canım mide bulantısını Allah alsın zaten o ayrı dert çıkıcak hisside baskıdan dolayı oluyor bişey akıyomuş çıkıyormuş gibi falan sancı yoksa devam korkma

Senin ikizler kendiliğinden mi canım?
Evet kendiliğinden ikiz, çift yurmurta.
Heyecanlandımmmmm Sağlıkla gelsin. Kilosu suyu boyu vs iyi değil mi? Hazırla kendini, ayhhh çok güzel ya. Hadi bakalım

Canim doktor cok normal dedi bahsettiğim aciya :)) icin rahat olsun senin de

Evet hastanedeyız
Ameliyat yerimde ödem oluşmuş enfeksiyon riski var,kendime hiç bakamadım evim her zaman dolu
Bebeğimde sarılık çıktı 21 çıkmış
Fototerapi görüyor
kuzum inş biran önce toparlasın.
Valla normalde çok sabırlı bir insanımdır. Ama lohusalikta cat cat herkese lafimi söyledim. Esirgemedim. Sende insanlar kırılır mi diye düşünme...Bu dönem anlayışa esas senin ihtiyacın var.
iyiki doğdun tatlım nice mutlu yaşların olsun oglusunla inş. Benimde ilk oğlumla aramda 23 gün var.
Evi görümcem süpürdü ben sildim, oh mis bir de banyoyu yıkadım. Artık biriktirmeden yapıyorum, ne olur ne olmaz diye 2 güne bir.
Kuaföre gidicem, ordan da babalar günü alışverişine
Canım o haftalar bende çok enerjiktim ama artik gücüm yetmiyor. Sen yine de çok yorma kendini birde 2 tane taşıyorsun.

Bende onu yaşıyorum canım mide bulantısını Allah alsın zaten o ayrı dert çıkıcak hisside baskıdan dolayı oluyor bişey akıyomuş çıkıyormuş gibi falan sancı yoksa devam korkma
Bende çok istahsizim Bu ara ancak sekerim düşerse birşeyler atıştırıyorum. Şu içiyorum bol reflu fena birde iki yürüsen nefes nefese kalıyorum.

Birde tansiyonum cok düşük heralde devamlı başım dönüyor...
Bende haftaiçi kuaföre gittim oradan 2 mağazaya uğradım sadece babalar günü için alacaklar için sıraya girdim. Milletimiz baya öküz olmuş artık erkekler özellikle çocuk mağazası birde kimse yer vermedi. Kasadakiler çağırdı buyrun hanfendi siz öne geçin diye nasıl bir millet olduk çıktık biz ya

Bende çok istahsizim Bu ara ancak sekerim düşerse birşeyler atıştırıyorum. Şu içiyorum bol reflu fena birde iki yürüsen nefes nefese kalıyorum.
Akşam yemeklerim bitti benimde dondurma meyve falan yiyorum açlık hissetmiyorum kesinlikle sabah kahvaltımı adam akıllı yapıyorum oda zorla peynir domates salatalık sıcaktan mı başka bişeyden mi bilmiyorum

Benimkisi suda eriyen tabletlerden değil canım. Osteozinc ismi normal hap. Gunde bir kezdi ikiye cıkardım ama kalçam hala agrıyor. Olmazsa aksam acile gıdecegım belki de açılma falan vardır diye dusunmeye basladım.

Benimkisi suda eriyen tabletlerden değil canım. Osteozinc ismi normal hap. Gunde bir kezdi ikiye cıkardım ama kalçam hala agrıyor. Olmazsa aksam acile gıdecegım belki de açılma falan vardır diye dusunmeye basladım.
Bencede Bi görün aklında soru işareti kalmasın en azından rahatlarsın canım inşallah zamanında gelsin bebişin

Dün canım dondurma çekti ayıptır söylemesi ama maraş dondurmacıları olur ya öyle bi dükkan önümde 5 6 kişi vardı hepsi erkek Bi Allahın kulu bekleme al çık demedi dükkan sahipleri de gel demedi gerçekten çok çok düşüncesiz insanlar olmuşuz keza bayramda kasa sırasındada demediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…