Vücut tam yararlansın diye ikiye bölmemi tavsiye etti doktor kırıp yarısını eritip gündüz kalan yarısını gece içtim gerçekten büyük farkı gördüm hem kendimde hemde BebeğimdeKalsıyum kullanıyorum canım basından beri. Bu gunlerde cok yoruldum ondan sanırım
Ay hadi canım Allah sağsalim kavuştursun sizi hadi az kaldı:)Kontrolden geldim bende. Önce muayene girdim 26 sı sabah 10 da sezaryen e alalım dedi. Sonra nst ye girdim sancım çıktı doktorum 20 sinde sabah hazırlıklı gel nst ye bir daha bakalım sancı çıkarsa öğleden sonra alırız dediAllahım zaman geldi resmen ya heyecanlandım
Burda muz kaşar falan yazılmıştı..Ekstra kilo aldırmak değil amacım sadece o güne kadar 1 kilo alır mi haftada 200 almış ama eğer elimizdeyse 250 aldırsak haftada fena olmaz biraz daha ele avuca gelir oğlum 4 kilo doğmuştu bunda rakamlar çok küçük geliyor gözüme korkuyorum minnacık nasıl bakarım diye
Bende onu yaşıyorum canım mide bulantısını Allah alsın zaten o ayrı dert çıkıcak hisside baskıdan dolayı oluyor bişey akıyomuş çıkıyormuş gibi falan sancı yoksa devam korkmaValla kızlar bugün benim ara ara midem bulanıyor gözüm kararıyor anlık. Bide 3/5 adım atınca aşşaya acayip bir baskı oluyor sanki birşey patlıcak gibi çocuk cıkıvercek gibi sanki doğum yaklaştı gibi yokluyor bir hafta daha dayanır inşallah
Evet kendiliğinden ikiz, çift yurmurta.Senin ikizler kendiliğinden mi canım?
HeyecanlandımmmmmKontrolden geldim bende. Önce muayene girdim 26 sı sabah 10 da sezaryen e alalım dedi. Sonra nst ye girdim sancım çıktı doktorum 20 sinde sabah hazırlıklı gel nst ye bir daha bakalım sancı çıkarsa öğleden sonra alırız dediAllahım zaman geldi resmen ya heyecanlandım
Canim doktor cok normal dedi bahsettiğim aciya :)) icin rahat olsun senin deEn özel doğum günün kutlu olsun. Sağlıkla huzurla oğlunla ve sevdiğin herkesle mutlu yaşlar canım..
Aynen, acı bitmez, artar, ve değil telefona bakmak, sen konuşmak hatta ses duymak istemezsin doğum acısı olsa..
Dr yorumunu merak ediyorum yazar mısın buraya da?
Özleniyor valla..
2.den sonra özlememeyi telkin edicem kendime..
kuzum inş biran önce toparlasın.Evet hastanedeyız
Ameliyat yerimde ödem oluşmuş enfeksiyon riski var,kendime hiç bakamadım evim her zaman dolu
Bebeğimde sarılık çıktı21 çıkmış
Fototerapi görüyor
iyiki doğdun tatlım nice mutlu yaşların olsun oglusunla inş. Benimde ilk oğlumla aramda 23 gün var.Yıllarca doğum günü yaklaştıkça büyük büyük heyecanlanan Sena kuş bu sefer doğum gününü unuttu. Gece bebegimi emzirmek için uyanınca bizim kızlar napti ki diye foruma bı girdim anaa doğum günü seysi :))) eşimin kaç gundur sorduğu garip garip sorular ve evi ilaclayalim bahanesi ile anneme kalmaya gelmemiz de anlam kazandı böylece:)) acaba ne planladilar. Cidden hayatımda ilk defa doğum günümü unutturdu oğlumun mutluluğu. Analık bu demek ki. Çoktan gecmisim kendimden
Canım o haftalar bende çok enerjiktim ama artik gücüm yetmiyor. Sen yine de çok yorma kendini birde 2 tane taşıyorsun.Evi görümcem süpürdü ben sildim, oh mis bir de banyoyu yıkadım. Artık biriktirmeden yapıyorum, ne olur ne olmaz diye 2 güne bir.
Kuaföre gidicem, ordan da babalar günü alışverişine
Bende çok istahsizim Bu ara ancak sekerim düşerse birşeyler atıştırıyorum. Şu içiyorum bol reflu fena birde iki yürüsen nefes nefese kalıyorum.Bende onu yaşıyorum canım mide bulantısını Allah alsın zaten o ayrı dert çıkıcak hisside baskıdan dolayı oluyor bişey akıyomuş çıkıyormuş gibi falan sancı yoksa devam korkma
Yok kuzum sancı.baskı var işdeBende onu yaşıyorum canım mide bulantısını Allah alsın zaten o ayrı dert çıkıcak hisside baskıdan dolayı oluyor bişey akıyomuş çıkıyormuş gibi falan sancı yoksa devam korkma
Akşam yemeklerim bitti benimde dondurma meyve falan yiyorum açlık hissetmiyorum kesinlikle sabah kahvaltımı adam akıllı yapıyorum oda zorla peynir domates salatalık sıcaktan mı başka bişeyden mi bilmiyorumBende çok istahsizim Bu ara ancak sekerim düşerse birşeyler atıştırıyorum. Şu içiyorum bol reflu fena birde iki yürüsen nefes nefese kalıyorum.
Benimkisi suda eriyen tabletlerden değil canım. Osteozinc ismi normal hap. Gunde bir kezdi ikiye cıkardım ama kalçam hala agrıyor. Olmazsa aksam acile gıdecegım belki de açılma falan vardır diye dusunmeye basladım.Vücut tam yararlansın diye ikiye bölmemi tavsiye etti doktor kırıp yarısını eritip gündüz kalan yarısını gece içtim gerçekten büyük farkı gördüm hem kendimde hemde Bebeğimde
Yorgunlukta yapar ama eksiklik vardır canım mutlaka yoksa ben ağzıma ettim bu haftaya kadar biliyosun ki oturmadım neler neler yaptım çok şükür ağrım sızım kalmadı
Sancı varsa Bi doktoruna mı yazsan? Özellikle de düzenliyse canım bende sancı yok mesela vajina kemiklerim ara ara acıyo ama hep baskı var hep akıyomuş hissi varYok kuzum sancı.baskı var işde
Bencede Bi görün aklında soru işareti kalmasın en azından rahatlarsın canım inşallah zamanında gelsin bebişinBenimkisi suda eriyen tabletlerden değil canım. Osteozinc ismi normal hap. Gunde bir kezdi ikiye cıkardım ama kalçam hala agrıyor. Olmazsa aksam acile gıdecegım belki de açılma falan vardır diye dusunmeye basladım.
Sancı yok bebişim:)Sancı varsa Bi doktoruna mı yazsan? Özellikle de düzenliyse canım bende sancı yok mesela vajina kemiklerim ara ara acıyo ama hep baskı var hep akıyomuş hissi var
Dün canım dondurma çekti ayıptır söylemesi ama maraş dondurmacıları olur ya öyle bi dükkan önümde 5 6 kişi vardı hepsi erkek Bi Allahın kulu bekleme al çık demedi dükkan sahipleri de gel demedi gerçekten çok çok düşüncesiz insanlar olmuşuz keza bayramda kasa sırasındada demedilerBirde tansiyonum cok düşük heralde devamlı başım dönüyor...
Bende haftaiçi kuaföre gittim oradan 2 mağazaya uğradım sadece babalar günü için alacaklar için sıraya girdim. Milletimiz baya öküz olmuş artık erkekler özellikle çocuk mağazası birde kimse yer vermedi. Kasadakiler çağırdı buyrun hanfendi siz öne geçin diye nasıl bir millet olduk çıktık biz ya
He okey var sandımSancı yok bebişim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?