2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ban
Bana dun soyledi saglik ocagindaki hemsire.Dogdugunda anne sutunu 3 gun emmis ose 4. gun getir.Emmemis ise 5. gunu topuk kani icin getir dedi

Valla sanırım öyle bişey yapmicaklar düzgün çıkmıyorsa tekrar alınıyormuş sanırım ama 5ç gün tekrar neden diye sordum yeterli değilmiş hastanedeki
5. günü bende gittim canım. Saat başı almasınlarda sen şükret

Senin gibi bende kafayı sıyırırım sanırım bende canı ne ki yavruların ya o neymiş öyle ilk kez duydum
İşte bu ve birçok sebeple bazı çok bilmiş herşeye burnunu sokan insanlar bana hiç demesin ki neden özelde doğuracan ne gerek var vs vs. Araştırma hastanesinde doğurdum ben ve kendimi deney faresi gibi hissettim stajyerler tarafından.. Burnumdan getirdiler, bebeğin beşigi bile yoktu yanımda içine koymak için. Yine devlette ya da araştırma da dogurup memnun kalanda var. Ama ben kendimi bu hususda riske atmak istemiyorum. Zira önceki yaşadıklarımdan psikolojim pert vaziyette.. Rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın ve dilerim kötü muamelede bulunanlar aynı şeylerle karşılaşmadıkca af olunmasınlar..(bebekleri hariç tabii ki)

Doğru canım haklısın insan kötü bişey yaşayınca psikolojik olarak 1-0 yenik başlıyo zaten benim annem direk kaıdn doğum hastanesinde yaptı tabi 10 sene önce bu kadar yaygın değildi özeller çok pahalıydı falan ama çok şükür Allaha mükemmel Bi doğum yaşadı hiç bi sıkıntı çekmedik çok ilgililerdi falan ama şuan insanları özele itmek için ellerinden geleni yapıyorlar resmen
İnşallah hepimiz sağlıklı güzel bi doğum yaşarız

Ya ben doğumda ki
Valla sanırım öyle bişey yapmicaklar düzgün çıkmıyorsa tekrar alınıyormuş sanırım ama 5ç gün tekrar neden diye sordum yeterli değilmiş hastanedeki
Ben bunu ablama sorayım bi yazarım size
O sağlık ocağında bebekleri takip ediyo çünkü
İlk kez duydum bunu

Kız Allah aşkına ye bak ben sana çok üzülüyorum eşinin baskıları yüzünden vallahi yakın olsan ben götürcem sucuk salam Allah ne verdiyse yedircem sana cidden
Birazdan tee şoka salam almaya gideceğim canım çekti kız, sayende yürüyüş yapmış olcam ahaha .

Canım ben gereksiz hiçbir sey almadım aldıklarımı da hep indirimli en uygun fiyatlardan aldım burda çok soruyorum cunku fikir almak iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…