Kızlar bu arada sağlık ocağından arandınız mı beni doğumun 5. Günü çağırdılar tekrar topuk kanı alınacakmış hastanede ki yeterli olmuyormuş anne bebek için 5. Gün çok önemliymiş
Bana demedi canım sadece anne bebek için 5. Gün tehlikeli ve önemli hem kontrol hem topuk kanı için getirmen lazım dedi hafta sonuna gelirse napcaz o var bide
İşte bu ve birçok sebeple bazı çok bilmiş herşeye burnunu sokan insanlar bana hiç demesin ki neden özelde doğuracan ne gerek var vs vs. Araştırma hastanesinde doğurdum ben ve kendimi deney faresi gibi hissettim stajyerler tarafından.. Burnumdan getirdiler, bebeğin beşigi bile yoktu yanımda içine koymak için. Yine devlette ya da araştırma da dogurup memnun kalanda var. Ama ben kendimi bu hususda riske atmak istemiyorum. Zira önceki yaşadıklarımdan psikolojim pert vaziyette.. Rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın ve dilerim kötü muamelede bulunanlar aynı şeylerle karşılaşmadıkca af olunmasınlar..(bebekleri hariç tabii ki)
İşte bu ve birçok sebeple bazı çok bilmiş herşeye burnunu sokan insanlar bana hiç demesin ki neden özelde doğuracan ne gerek var vs vs. Araştırma hastanesinde doğurdum ben ve kendimi deney faresi gibi hissettim stajyerler tarafından.. Burnumdan getirdiler, bebeğin beşigi bile yoktu yanımda içine koymak için. Yine devlette ya da araştırma da dogurup memnun kalanda var. Ama ben kendimi bu hususda riske atmak istemiyorum. Zira önceki yaşadıklarımdan psikolojim pert vaziyette.. Rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın ve dilerim kötü muamelede bulunanlar aynı şeylerle karşılaşmadıkca af olunmasınlar..(bebekleri hariç tabii ki)
Doğru canım haklısın insan kötü bişey yaşayınca psikolojik olarak 1-0 yenik başlıyo zaten benim annem direk kaıdn doğum hastanesinde yaptı tabi 10 sene önce bu kadar yaygın değildi özeller çok pahalıydı falan ama çok şükür Allaha mükemmel Bi doğum yaşadı hiç bi sıkıntı çekmedik çok ilgililerdi falan ama şuan insanları özele itmek için ellerinden geleni yapıyorlar resmen
İnşallah hepimiz sağlıklı güzel bi doğum yaşarız
Kız Allah aşkına ye bak ben sana çok üzülüyorum eşinin baskıları yüzünden vallahi yakın olsan ben götürcem sucuk salam Allah ne verdiyse yedircem sana cidden
Kız Allah aşkına ye bak ben sana çok üzülüyorum eşinin baskıları yüzünden vallahi yakın olsan ben götürcem sucuk salam Allah ne verdiyse yedircem sana cidden
Ben paylaşmıyorum ama sıkıntıdan bende kendimi alışverişe vermiş durumdayım öyle ki bana bazı yerlerde elit üyelik falan verildi eşim de yanımda olmayınca iyice sapıttım kargocular tanıyor artık abartıyorum farkındayım ama sıkıntıdan başka bişey bulamıyorum kendimi rahatlatacak