Amin canım inşallah. İkimizinde az kaldı vallaAy hadi canım Allah sağsalim kavuştursun sizi hadi az kaldı:)
Amin canım hepimizinki sağlıkla gelsin. Şimdiye kadar hiç yoktu heyecanım bi tuhaf oldum. Boyunu söylemedi bu sefer ama en son 52 cm di. Kilosu 3648 bugünEvet kendiliğinden ikiz, çift yurmurta.
HeyecanlandımmmmmSağlıkla gelsin. Kilosu suyu boyu vs iyi değil mi? Hazırla kendini, ayhhh çok güzel ya. Hadi bakalım
Canım sancın kacKontrolden geldim bende. Önce muayene girdim 26 sı sabah 10 da sezaryen e alalım dedi. Sonra nst ye girdim sancım çıktı doktorum 20 sinde sabah hazırlıklı gel nst ye bir daha bakalım sancı çıkarsa öğleden sonra alırız dediAllahım zaman geldi resmen ya heyecanlandım
Canım sancın kac cıktı da doktor öyle dediKontrolden geldim bende. Önce muayene girdim 26 sı sabah 10 da sezaryen e alalım dedi. Sonra nst ye girdim sancım çıktı doktorum 20 sinde sabah hazırlıklı gel nst ye bir daha bakalım sancı çıkarsa öğleden sonra alırız dediAllahım zaman geldi resmen ya heyecanlandım
Aynen ya zatwn cabucak buyuyecekler biraz kucuk kalsinlar aldigimiz kiyafetleri biraz giysinlerYaaa hayır sağlıklı olsunda minnak doğsun doya doya bebeklik yaşasın bizde yaşayalımeşimin kuzeni oldu 3230 o kadar güzel ki
Bazen insani istemeden de olsa soylemeyecegi seyleri soylemek zorunda birakiyorlar canim malesef herkes ayni mi ne alakasi var iste gelde anlatKayinvalidem 15 gunun sonunda aradı nasılım diye. Dün sancim çoktu, bebek iri kanala girdi yürüyemedim falan anlattım bana diyor ki, sen çok fazla kilo aldın ondan oluyor bütün bunlar. Bu kadar almamalıydın. Ben 45 kilo ile hamile kaldım, 10 kg doğuma girdim, ceylan gibi sekiyordum.. Tabi sen o zamanlar 20 yaşında olduğun için normal. Çocukken doğum yapmakla, yetiskinken doğum yapmak çok farklı. Senin okudugun kitaplarda pek anatomi anlatılmadığı için metabolizmadan anlamaman normal, ben 32 yasindayim dedim.bir anda agzimdan cikiverdi yine küstü kesin, artık doğumda gorusuruz Çok şaşırtıyor bu kadın beni yaa. Torunu olacak hala benimle sidik yaristiriyor.
Bencede canımAynen ya zatwn cabucak buyuyecekler biraz kucuk kalsinlar aldigimiz kiyafetleri biraz giysinler
HahhaaKayinvalidem 15 gunun sonunda aradı nasılım diye. Dün sancim çoktu, bebek iri kanala girdi yürüyemedim falan anlattım bana diyor ki, sen çok fazla kilo aldın ondan oluyor bütün bunlar. Bu kadar almamalıydın. Ben 45 kilo ile hamile kaldım, 10 kg doğuma girdim, ceylan gibi sekiyordum.. Tabi sen o zamanlar 20 yaşında olduğun için normal. Çocukken doğum yapmakla, yetiskinken doğum yapmak çok farklı. Senin okudugun kitaplarda pek anatomi anlatılmadığı için metabolizmadan anlamaman normal, ben 32 yasindayim dedim.bir anda agzimdan cikiverdi yine küstü kesin, artık doğumda gorusuruz Çok şaşırtıyor bu kadın beni yaa. Torunu olacak hala benimle sidik yaristiriyor.
İnşallah canımBencede Bi görün aklında soru işareti kalmasın en azından rahatlarsın canım inşallah zamanında gelsin bebişin
Orası kesin canım hepimizi gömerHahhaasenin Kayınvalide ne büyür ne yaşlanır valla
Benimde görümcem dün dedi ki gidip bebeği de bugün ben yıkayayım bebek 3 günlük ve Bi önceki gün banyo yapmış görümcem 22 yaşında bekarçenesinden falan öpüyo çocuğu bende yapıştırdım hemen valla yenidoğan bebek göbeği düşmeden banyo yaptırılmaz ya enfeksiyon kapsa sen mi uğraşacaksın yazık değil mi anasına babasına bebeğe ayrıca suratından öpmeyin şu çocukları ya daha korunmasızlar dedim alınır gibi oldu alınsın zaten benimkine yapamasın
Kaynişini çok merak ediyorum. İntada fotosu var mı senin profilde. Ona göre geçmişe gidicem
Evet canm persembe gnu izleme gttm ebe beni de cagirdi 5.gunuKızlar bu arada sağlık ocağından arandınız mı beni doğumun 5. Günü çağırdılar tekrar topuk kanı alınacakmış hastanede ki yeterli olmuyormuş anne bebek için 5. Gün çok önemliymiş
Reflüden korkuya bişey yiyemiyorum bendeBende çok istahsizim Bu ara ancak sekerim düşerse birşeyler atıştırıyorum. Şu içiyorum bol reflu fena birde iki yürüsen nefes nefese kalıyorum.
Bende uyuz oluyorum bu duruma yaBirde tansiyonum cok düşük heralde devamlı başım dönüyor...
Bende haftaiçi kuaföre gittim oradan 2 mağazaya uğradım sadece babalar günü için alacaklar için sıraya girdim. Milletimiz baya öküz olmuş artık erkekler özellikle çocuk mağazası birde kimse yer vermedi. Kasadakiler çağırdı buyrun hanfendi siz öne geçin diye nasıl bir millet olduk çıktık biz ya
benim doğurduğum devlet hastanesinde saat bası aldılar çileden çıkacaktım az daha. Çocuğu uykulu uykulu defalarca cine saldılar. Bi benimkini değil bütün bebekleri mahvettiler. En son 5. yi alacaklardı istemiyorum dedim bi ton imza attırdılar attım imzamı. Hayır yanı her seferinde normal çıkıyorsa saat başı devam ettirmenin lüzumu ne?Kızlar bu arada sağlık ocağından arandınız mı beni doğumun 5. Günü çağırdılar tekrar topuk kanı alınacakmış hastanede ki yeterli olmuyormuş anne bebek için 5. Gün çok önemliymiş
Kayinvalidem 15 gunun sonunda aradı nasılım diye. Dün sancim çoktu, bebek iri kanala girdi yürüyemedim falan anlattım bana diyor ki, sen çok fazla kilo aldın ondan oluyor bütün bunlar. Bu kadar almamalıydın. Ben 45 kilo ile hamile kaldım, 10 kg doğuma girdim, ceylan gibi sekiyordum.. Tabi sen o zamanlar 20 yaşında olduğun için normal. Çocukken doğum yapmakla, yetiskinken doğum yapmak çok farklı. Senin okudugun kitaplarda pek anatomi anlatılmadığı için metabolizmadan anlamaman normal, ben 32 yasindayim dedim.bir anda agzimdan cikiverdi yine küstü kesin, artık doğumda gorusuruz Çok şaşırtıyor bu kadın beni yaa. Torunu olacak hala benimle sidik yaristiriyor.
Ben paylaşmıyorum ama sıkıntıdan bende kendimi alışverişe vermiş durumdayım öyle ki bana bazı yerlerde elit üyelik falan verildi eşim de yanımda olmayınca iyice sapıttım kargocular tanıyor artıkDoğumdan sonra nasıl bir boşluğa düşücem merak ediyorum
Valla sanırım öyle bişey yapmicaklar düzgün çıkmıyorsa tekrar alınıyormuş sanırım ama 5ç gün tekrar neden diye sordum yeterli değilmiş hastanedekibenim doğurduğum devlet hastanesinde saat bası aldılar çileden çıkacaktım az daha. Çocuğu uykulu uykulu defalarca cine saldılar. Bi benimkini değil bütün bebekleri mahvettiler. En son 5. yi alacaklardı istemiyorum dedim bi ton imza attırdılar attım imzamı. Hayır yanı her seferinde normal çıkıyorsa saat başı devam ettirmenin lüzumu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?