2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya Pişir çiğ yeme çok tamam mı yada tadımlık o kızcağız eşi herşeyi yasaklıyor ya çok üzülüyorum ben yiyorum arada kaçamak yapıyorum valla
Ben çok canım çekerse kaçamağın babasını yapıyorum . Bi aç bitir alıp börek yaparım pişer azıcık içersinde.

Ay ben yiğenimden topuk kanı alırlarken ağladım hep onu düşünüyodum bende nasıl dayancam diye bide şimdi sağlık ocağımı cıktı
Çıktı valla canım dün aradı beni ebe
Sağlık ocağındaki ebemiz tanıdık taa kardeşimden beri görüşürüz bişey olsa o bana gerek yok imza at falan derdi demek ki görmek istiyorlar

Bizde gitmeyiz aksatırız olmaz mı:) 5 günü geçtikten sonrada alırlar mı ki? Zaten çocuk doktoruna gözükcek 1 hafta sonra
Araştırma yaparım biraz. Çok önemli değilse gitmem canım. Ama gercekten önemliyse giderim, hem boyu kilosu falanda ölcülüyor o gün

Canım ben gereksiz hiçbir sey almadım aldıklarımı da hep indirimli en uygun fiyatlardan aldım burda çok soruyorum cunku fikir almak iyi oluyor ☺
En iyisini yapıyorsun ben hergün diyorum tamam artık eksik kalmadı ama ertesi gün yine bişey buluyorum almak için Bi an önce doğurmam lazım yoksa batacaz

Yok kız topuk kanı sonucunu görmek istiyorlar sanırım kesin bakanlığın işsizliklrrinden biridir yoksa özel hastane niye demesin 5. gün tekrar getirin tekrar alıcaz diye
Benim sağlık ocağı da çağırdı gün söylemedi ama hastaneden çıkarken alacaklar bende arayacağım seni topuk kanı için dedi. Büyük oğlumda da bi hastanede bi sağlık ocağında alınmıştı.

L lovelypregnamom cnm ben nevresim yaptırdım ama nakış sadece takı yastıpına yaptırdım çok nakışlı sevmiyorum, instagram hesabıda internet sayfasıda var ama 20 gün fln süre veemişlerdi, resminide atıyorum sayfanın adı mayababymodoko

Eklentiler

• PicsArt_06-15-03.07.33.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 52
ben 4 aydır bu yüzden metrobüse binemedim. 2 kere düşme tehlikesi yaşayınca...kendim son güne kadar arabayla gidip geldim mecbur yer veren zaten yokta...
ya bana da dedi hemşire 3 kez bende alınmasını istemiyorum. Oglumda sadece bir kere alındı doğum yaptığım hastane de o kadar
Reflüden korkuya bişey yiyemiyorum bende
Ne yesem yakıyo alev alev
Bol bol su
Yatmadan çok su içmemek gerekliymiş o da reflü yapıyomuş
ben yatmadan çok şu içiyordum gerçi ben baya içiyorum hep elimde sise demek o da etkiliyor.

B bskscl cnm çok iyi söylemişsin gerçekten sabır sınıyo, çok kinayeli bir kaynana şu kiloya laf edenlere çok geriliyorum, benimde kayınpederim tam kaynanadır çok kilo alıyosun fln diyo, benim kendş babam benim fiziğime bişey demez sana ne oluyo, bende onu tersliom hep

Araştırayım doktorlada görüşeyim de bakalım ne dicek duruma göre karar veririm sanırım ama şimdiden canım yandı ya

Kocamı da haşlamış bugün arayıp. Sen çok iyi bir insansın, çok iyi bir kocasın iyi ki doğurmuşum ama maalesef ıyi bir evlat değilsin demiş Taktı bize kafayı bugünlerde. Gerçi o kadar kompleksli ki, yemin ederim üstüne gitsem intihar ettiririm. Seninki de enteresan haa kayınpeder ne anlar kilodan tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…