ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
Ben çok canım çekerse kaçamağın babasını yapıyorumYa Pişir çiğ yeme çok tamam mı yada tadımlıko kızcağız eşi herşeyi yasaklıyor ya çok üzülüyorum ben yiyorum arada kaçamak yapıyorum valla
Insan istisnasız ağlıyor vallaAy ben yiğenimden topuk kanı alırlarken ağladım hep onu düşünüyodum bende nasıl dayancam diye bide şimdi sağlık ocağımı cıktı
Çıktı valla canımAy ben yiğenimden topuk kanı alırlarken ağladım hep onu düşünüyodum bende nasıl dayancam diye bide şimdi sağlık ocağımı cıktı
Oh yarasın afiyet olsun canımBen çok canım çekerse kaçamağın babasını yapıyorum. Bi aç bitir alıp börek yaparım pişer azıcık içersinde.
Bizde gitmeyiz aksatırız olmaz mı:) 5 günü geçtikten sonrada alırlar mı ki? Zaten çocuk doktoruna gözükcek 1 hafta sonraInsan istisnasız ağlıyor valla
Görsünler canım da topuk kanı almasınlar yine yaÇıktı valla canımdün aradı beni ebe
Sağlık ocağındaki ebemiz tanıdık taa kardeşimden beri görüşürüz bişey olsa o bana gerek yok imza at falan derdi demek ki görmek istiyorlar
Yok kız topuk kanı sonucunu görmek istiyorlar sanırımGörsünler canım da topuk kanı almasınlar yine ya
Araştırma yaparım biraz. Çok önemli değilse gitmem canım. Ama gercekten önemliyse giderim, hem boyu kilosu falanda ölcülüyor o günBizde gitmeyiz aksatırız olmaz mı:) 5 günü geçtikten sonrada alırlar mı ki? Zaten çocuk doktoruna gözükcek 1 hafta sonra
En iyisini yapıyorsun ben hergün diyorum tamam artık eksik kalmadı ama ertesi gün yine bişey buluyorum almak içinCanım ben gereksiz hiçbir sey almadım aldıklarımı da hep indirimli en uygun fiyatlardan aldım burda çok soruyorum cunku fikir almak iyi oluyor ☺
Benim sağlık ocağı da çağırdı gün söylemedi ama hastaneden çıkarken alacaklar bende arayacağım seni topuk kanı için dedi. Büyük oğlumda da bi hastanede bi sağlık ocağında alınmıştı.Yok kız topuk kanı sonucunu görmek istiyorlar sanırımkesin bakanlığın işsizliklrrinden biridir yoksa özel hastane niye demesin 5. gün tekrar getirin tekrar alıcaz diye
Canim telsizle kanguru aldin miCanım ben gereksiz hiçbir sey almadım aldıklarımı da hep indirimli en uygun fiyatlardan aldım burda çok soruyorum cunku fikir almak iyi oluyor ☺
Kaçarımız yok gibi deseneBenim sağlık ocağı da çağırdı gün söylemedi ama hastaneden çıkarken alacaklar bende arayacağım seni topuk kanı için dedi. Büyük oğlumda da bi hastanede bi sağlık ocağında alınmıştı.
Eger onemliyse gercwkten neden aldirmicaz canim aldirirz nolcak elbet cani yanar ama iyiligi icin.Bizde gitmeyiz aksatırız olmaz mı:) 5 günü geçtikten sonrada alırlar mı ki? Zaten çocuk doktoruna gözükcek 1 hafta sonra
ben 4 aydır bu yüzden metrobüse binemedim. 2 kere düşme tehlikesi yaşayınca...kendim son güne kadar arabayla gidip geldim mecbur yer veren zaten yokta...Dün canım dondurma çekti ayıptır söylemesi ama maraş dondurmacıları olur ya öyle bi dükkan önümde 5 6 kişi vardı hepsi erkek Bi Allahın kulu bekleme al çık demedi dükkan sahipleri de gel demedi gerçekten çok çok düşüncesiz insanlar olmuşuz keza bayramda kasa sırasındada demediler
ya bana da dedi hemşire 3 kez bende alınmasını istemiyorum. Oglumda sadece bir kere alındı doğum yaptığım hastane de o kadarKızlar bu arada sağlık ocağından arandınız mı beni doğumun 5. Günü çağırdılar tekrar topuk kanı alınacakmış hastanede ki yeterli olmuyormuş anne bebek için 5. Gün çok önemliymiş
ben yatmadan çok şu içiyordum gerçi ben baya içiyorum hep elimde sise demek o da etkiliyor.Reflüden korkuya bişey yiyemiyorum bende
Ne yesem yakıyo alev alev
Bol bol su
Yatmadan çok su içmemek gerekliymiş o da reflü yapıyomuş
Araştırayım doktorlada görüşeyim de bakalım ne dicek duruma göre karar veririm sanırım ama şimdiden canım yandı yaben 4 aydır bu yüzden metrobüse binemedim. 2 kere düşme tehlikesi yaşayınca...kendim son güne kadar arabayla gidip geldim mecbur yer veren zaten yokta...
ya bana da dedi hemşire 3 kez bende alınmasını istemiyorum. Oglumda sadece bir kere alındı doğum yaptığım hastane de o kadar
ben yatmadan çok şu içiyordum gerçi ben baya içiyorum hep elimde sise demek o da etkiliyor.
Ay yok kizKaynişini çok merak ediyorum. İntada fotosu var mı senin profilde. Ona göre geçmişe gidicem
Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilmiş çocuklara her bakımdan yetersiz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız amaUzun cümle kurmakta rakibin bihter ziyagil
Kocamı da haşlamış bugün arayıp. Sen çok iyi bir insansın, çok iyi bir kocasın iyi ki doğurmuşum ama maalesef ıyi bir evlat değilsin demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?