2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim telsizle kanguru aldin mi
İkisini de almadım birileri verdi canım.

Telsiz bundan kameralı dayım verdi gayet sağlamdı ben de yeni almak istemedim.

Kanguruda bundan inşallah kullanışlıdır arkadaş verdi 3 aydan sonra kullanıma uygunmuş

Bir de slingo markasının kangurusu var onu da yengem vermişti

ben geçen hafta kan vermeye gittiğimde söyledi hemşire canım
artık doğumdan sonra görüşürüz 5. gün gelcen dedi

Kızlar konuşulmuş tek tek alıntılıyamadım. Topuk kanı önemli lütfen aksatmayın bebeğiniz için. Bazı taramalar yapılıyor o kanda özellikle fenilketonüri. Özel hastanede alınan ve sağlık ocağında alınan karşılaştırılıyor. Evet maalesef canları yanıyor ağlıyorlar ama bu test önemli. Benim aile hekimliğinde 3. Yada 5. Günü alınıyor

Gidemedim canım hava yağışlı kaldım evde.
Saglıkla gelsin oğluşların insallah
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım
Oyy traş sırası seninkinde mi

Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilmiş çocuklara her bakımdan yetersiz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama Adamım Bihter yaa
Tabi siz Allah tarafından annelerine emanet edilmiş ogulcuklarınızın çocuklarına her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir gelinin annelik etmesine şiddetle karsisiniz ama

Aa deli mi be
Kocana niye öyle demiş

Allah ciğerim yanıyo şimdiden ya 5 günlük bebe 2 kere topuk kanı
Canım onun çok detaylı bir açıklamasını ebeler yapmıştı. Hastanede dogumdan sonraki ertesi gün, sağlık ocağında da yaklaşık 1 haftalıkken alıyorlar ve karşılaştırılıyor. Eğer kötü bir sonuç çıkarsa bebek iki yıl boyunca farklı bir tedaviye tutularak akranlarına yetismeye başlıyor. Önemli bir test. 2. Ve 5. Günde alınmasının da belli bir tıbbi açıklaması var. Ama ifade edemem alanım değil..

Benim sağlık ocağı aşırı ilgili. Hiç aramiyorlar. Sadece bir kere tetanos için aradı ebe o kadar. Gel kan alcaz falan hiç yok. Şimdi dogursam nereden bilecek.

Dün sağlık ocağında son kontrolümü oldum.Kan,idrar verdim.Dogumun 5.gunu topuk kanı için mutlaka bekliyoruz dediler aynen.Ki çok önemli zaten.Bi hastanede birde sağlık ocağında bakıyorlar.

Yok kız topuk kanı sonucunu görmek istiyorlar sanırım kesin bakanlığın işsizliklrrinden biridir yoksa özel hastane niye demesin 5. gün tekrar getirin tekrar alıcaz diye
Bencede öyle oraya işlesinler diye istiyorlar.zaten bu bebeklerin takibi hastanede olucak.5 gün sonra tekrarlanması gerekse özel hastane bırakır mı? aşıları vs ölçümleri tamam da yapılanı tekrar yapmak saçma iş olsun işde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…