2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok saçma gerçekten hamile olduğumu e nabız dan görüp beni aramaya başladılar kan vermedim dediğim zaman hayır gelicek sin kan verceksin diye takibini yaptılar sonuçlarımı istediler daha doğum yapmadım doğurunca 5. Gün gel diye aradılar gerçekten çok umursamazlarmış aile hekimini değiştirme şansın varsa değiştir iş onda Bitiyo birazda canım

Tamam canım da herkes sağlık ocağı takipli değil ki neden özel hastane söylemiyor mesela böyle bişeyi?
Size doğum sonrası hastaneden ayrılırken yapmanız gerekenler liste şeklinde verilecektir. Orda sağlık ocağındaki kontrollerde yer alacaktır..

Valla doktor iyi de ebede iş yok galiba.

Doğru da kuzum şimdi durumu iyi olanlar ünlüler zenginler vs sence sağlık ocağına gidiyorlar mı tabiki hayır ee o adamlar nasıl yapıyo peki
Kabı evlerinde özel hemsirelerine aldırıp saglık ocagına gonderıyorlardır ya da sorumluluk aldıklarına dair kagıdı imzalayıp dna yaptırıp arastırıyorlardır 2000 dolar gıbı bir fiyata her hastalıga ihtimaline bile bakıyorlar

Valla süper olur bende ufak çaplı Bi şok yaşadım telefonda öyle diyince baksana Bi kaç arkadaşı daha çağırmışlar

Doğunca alıyorlar. Hastanedeyken sağlık ocağına da gitmen gerektiğini söylüyorlar. Topuk kanı zor çıkıyor can acıtıcı bir şey. Sağlık ocağında alırken de zorlandılar. Ve bu zorluk sonuca yansıdı ki kız 3 aylıkken aradılar. Tam bi sonuç alamadılar sanırım. Devlet hastanesinde normal kan alıp tiroidlerine de baktılar. Şükür ki problem çıkmadı.

Hastane de alıyorlar canım ben 5. Gün alındığını yeni öğrendim biliyorum bu yüzden canım şimdiden yanıyo zaten

Karşılıklı gomme olmus canim o baslatmis bosver:)

Doğru da kuzum şimdi durumu iyi olanlar ünlüler zenginler vs sence sağlık ocağına gidiyorlar mı tabiki hayır ee o adamlar nasıl yapıyo peki
Canım onlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama bir sağlık personeli olarak gerekliliğini biliyorum. Yukarıya da yazdım. Sonuçta bizde bebeğimizden mesuluz. Arkadaşımın bebeği doğduktan sonra küvezde kaldı. Sonrasında fenilketonüri yüksek çıktı topuk kanında. Bir müddet diyet uygulandı sık takibi yapıldı. Şu an gayet sağlıklı. Naçizane bildiğimi yazdım mutlaka drunuza ve ebenize de danışın
Oyy kıyamam sana kuzum

Tamam canım gerekli bişeyse zaten diretmem bende hala şok hali ve iç acıması var Malesef

Hastane de alıyorlar canım ben 5. Gün alındığını yeni öğrendim biliyorum bu yüzden canım şimdiden yanıyo zaten
Saglik ocağında ki hastanede verseniz bile biz almak zorundayiz orda vermeyin o yuzden dedi cidden topuk kani vermek en zor seylerden biri bikmeyen arkadaslar icinde yazmis olalim hastanede topuk kani vermeyin kizlsr

Tamam canım gerekli bişeyse zaten diretmem bende hala şok hali ve iç acıması var Malesef
Biliyorum canım nasıl zor ağlaması acı çekmesi Ama işte mecburi olanları yaptırırız bende aşılarda ne yapacağımı düşünüyorum

Biliyorum canım nasıl zor ağlaması acı çekmesi Ama işte mecburi olanları yaptırırız bende aşılarda ne yapacağımı düşünüyorum
Aşılarda sıkıntı yok canım asla karşı değilim onları mecbur yaptırcaz biraz huysuzluk biraz ateş belki eşlik edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…