Çok saçma gerçekten hamile olduğumu e nabız dan görüp beni aramaya başladılar kan vermedim dediğim zaman hayır gelicek sin kan verceksin diye takibini yaptılar sonuçlarımı istediler daha doğum yapmadım doğurunca 5. Gün gel diye aradılar gerçekten çok umursamazlarmış aile hekimini değiştirme şansın varsa değiştir iş onda Bitiyo birazda canımAnlamadım. Ben hepatit b aşısı oluyordum üç doz. Kadın onu da unuttu. Hiç hatirlatmadi. Hatta izmirdeydim birinde kendim gittim İzmir'de asi oldum. Sonra aradan bir ay geçmiş beni ariyo diyo senin asi zamanın geçmiş gelmemissin. Tamam aşi kartı var verdi tarihleri de yazıyor da belki ben unuttum. Ben gittim dedim vuruldum. Ben mi aramıştım seni diyo. Yo dedim ben kendim gittim siz aramadiniz. Ceza falan alıyorlar diye biliyorum ama böyle durumlarda
Size doğum sonrası hastaneden ayrılırken yapmanız gerekenler liste şeklinde verilecektir. Orda sağlık ocağındaki kontrollerde yer alacaktır..Tamam canım da herkes sağlık ocağı takipli değil ki neden özel hastane söylemiyor mesela böyle bişeyi?
Valla doktor iyi de ebede iş yok galiba.Çok saçma gerçekten hamile olduğumu e nabız dan görüp beni aramaya başladılar kan vermedim dediğim zaman hayır gelicek sin kan verceksin diye takibini yaptılar sonuçlarımı istediler daha doğum yapmadım doğurunca 5. Gün gel diye aradılar gerçekten çok umursamazlarmış aile hekimini değiştirme şansın varsa değiştir iş onda Bitiyo birazda canım
Kabı evlerinde özel hemsirelerine aldırıp saglık ocagına gonderıyorlardırDoğru da kuzum şimdi durumu iyi olanlar ünlüler zenginler vs sence sağlık ocağına gidiyorlar mı tabiki hayır ee o adamlar nasıl yapıyo peki
Heh tamam bunu merak ediyorum bende canımSize doğum sonrası hastaneden ayrılırken yapmanız gerekenler liste şeklinde verilecektir. Orda sağlık ocağındaki kontrollerde yer alacaktır..
Valla süper olur bende ufak çaplı Bi şok yaşadım telefonda öyle diyincebaksana Bi kaç arkadaşı daha çağırmışlar
AminEvde gece gündüz yarı çıplak dolaşıyorum ki burası çok sıcak nemli bi şehir değil.Allah yardımcımız olsun valla ne diyim.Yaniyoruzzzz.Az daha sabırrrrr...
Hastane de alıyorlar canım ben 5. Gün alındığını yeni öğrendimDoğunca alıyorlar. Hastanedeyken sağlık ocağına da gitmen gerektiğini söylüyorlar. Topuk kanı zor çıkıyor can acıtıcı bir şey. Sağlık ocağında alırken de zorlandılar. Ve bu zorluk sonuca yansıdı ki kız 3 aylıkken aradılar. Tam bi sonuç alamadılar sanırım. Devlet hastanesinde normal kan alıp tiroidlerine de baktılar. Şükür ki problem çıkmadı.
Karşılıklı gomme olmus canim o baslatmis bosver:)Kayinvalidem 15 gunun sonunda aradı nasılım diye. Dün sancim çoktu, bebek iri kanala girdi yürüyemedim falan anlattım bana diyor ki, sen çok fazla kilo aldın ondan oluyor bütün bunlar. Bu kadar almamalıydın. Ben 45 kilo ile hamile kaldım, 10 kg doğuma girdim, ceylan gibi sekiyordum.. Tabi sen o zamanlar 20 yaşında olduğun için normal. Çocukken doğum yapmakla, yetiskinken doğum yapmak çok farklı. Senin okudugun kitaplarda pek anatomi anlatılmadığı için metabolizmadan anlamaman normal, ben 32 yasindayim dedim.bir anda agzimdan cikiverdi yine küstü kesin, artık doğumda gorusuruz Çok şaşırtıyor bu kadın beni yaa. Torunu olacak hala benimle sidik yaristiriyor.
Canım onlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama bir sağlık personeli olarak gerekliliğini biliyorum. Yukarıya da yazdım. Sonuçta bizde bebeğimizden mesuluz. Arkadaşımın bebeği doğduktan sonra küvezde kaldı. Sonrasında fenilketonüri yüksek çıktı topuk kanında. Bir müddet diyet uygulandı sık takibi yapıldı. Şu an gayet sağlıklı. Naçizane bildiğimi yazdım mutlaka drunuza ve ebenize de danışınDoğru da kuzum şimdi durumu iyi olanlar ünlüler zenginler vs sence sağlık ocağına gidiyorlar mı tabiki hayır ee o adamlar nasıl yapıyo peki
Oyy kıyamam sana kuzum
Tamam canım gerekli bişeyse zaten diretmem bende hala şok hali ve iç acıması var MalesefCanım onlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama bir sağlık personeli olarak gerekliliğini biliyorum. Yukarıya da yazdım. Sonuçta bizde bebeğimizden mesuluz. Arkadaşımın bebeği doğduktan sonra küvezde kaldı. Sonrasında fenilketonüri yüksek çıktı topuk kanında. Bir müddet diyet uygulandı sık takibi yapıldı. Şu an gayet sağlıklı. Naçizane bildiğimi yazdım mutlaka drunuza ve ebenize de danışın
Oyy kıyamam sana kuzum
Saglik ocağında ki hastanede verseniz bile biz almak zorundayiz orda vermeyin o yuzden dedi cidden topuk kani vermek en zor seylerden biri bikmeyen arkadaslar icinde yazmis olalim hastanede topuk kani vermeyin kizlsrHastane de alıyorlar canım ben 5. Gün alındığını yeni öğrendimbiliyorum bu yüzden canım şimdiden yanıyo zaten
Aha buda farklı bi görüşSaglik ocağında ki hastanede verseniz bile biz almak zorundayiz orda vermeyin o yuzden dedi cidden topuk kani vermek en zor seylerden biri bikmeyen arkadaslar icinde yazmis olalim hastanede topuk kani vermeyin kizlsr
Biliyorum canım nasıl zor ağlaması acı çekmesiTamam canım gerekli bişeyse zaten diretmem bende hala şok hali ve iç acıması var Malesef
Evet ya topuk kani aşılar hep zorBiliyorum canım nasıl zor ağlaması acı çekmesiAma işte me cburi olanları yaptırırız bende aşılarda ne yapacağımı düşünüyorum
Aşılarda sıkıntı yok canım asla karşı değilim onları mecbur yaptırcaz biraz huysuzluk biraz ateş belki eşlik edicekBiliyorum canım nasıl zor ağlaması acı çekmesiAma işte mecburi olanları yaptırırız bende aşılarda ne yapacağımı düşünüyorum
Evet kuzum güçlendiler baya valla,artık uykudan Leonun tekmeleriyle uyanıyorumHahhaa çok güçlendiler
Biraz sorumsuz galiba senin ebe :)Yok ona da ben gittim hamileyim diye :) 8. Haftada falan. Kan tahlili yaptı bir kere bir daha da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?