2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Normalde tatlı ile aram yoktur hiç.Ama delirdim şu günlerde bi iştah patlaması bi tatlı isteği.Nedir bu yaa anlayamadimmmm
Bende dün akşam annemgilde bir dilim pasta yedim kendimi çok suçlu hissetim sonra ama diyetisyenim özel gün olursa kaçamak yapabilirsin demişti,esimin doğum gününde bile yapmadim ama dün pastayı görünce oğlum affetsin

Kadına bak sen yaaaa ne değişik bi tip.İyi yapmışsın cevabı yapıştırıp.Hepsi ayrı değişik bu kv lerin.Bi yerim ağrıyor desem benimkide kocana hamileliğimin son ayında tarlaya gidiyodum der.Bende mi gideyim napayim diyorum.Güya nazlısin demek istiyor.

Meylennnnnn,O kadar sabırsızlanıyorum kiiii ama bak buraya yazıyorum benim oğlan 40. Haftayı geçmeden doğmayacak. Çünkü niye? Çünkü annesi sabırsız
Aynı şeyi düşünüyorum bende o kadar heves ediyorum erken gelsin diye 41e selam çakıcaz galiba inat ya napcan avutuyorum kendimi son 3 hafta diye

Oyyy
Biraz büyüyünce kendi başlarına takılıyorlar tadını çıkarın bol bol
Ay bu hiiçç yerinde durmuyo ablası. Sağa sola sıçrıyo demiyo ki azıcık dinleneyim . Namaz kılarken bile giriyo eteğimin altına, zor kılıyorum inan

Aşılarda sıkıntı yok canım asla karşı değilim onları mecbur yaptırcaz biraz huysuzluk biraz ateş belki eşlik edicek
Bende karşı değilim canım aşıya. İşte ateşi ağrısı acısı ondan çekiniyorum

Aynı şeyi düşünüyorum bende o kadar heves ediyorum erken gelsin diye 41e selam çakıcaz galiba inat ya napcan avutuyorum kendimi son 3 hafta diye
Aynen bende öyle diyorum valla ha gayret 3 haftacik diye. Ama soyle şeylerde var,günde 3-4 kez yalancı doğum sancıları cekiyorum. Gece uykudan sancıyla uyandim biraz şiddetliydi sancilar ama sonra hafifledi ve gecti. Çok sık idrara çıkar oldum. Günde 3-4 kez büyük tuvaletimi yapiyorum(afedersin) günde 2-3 kez de gidiyorum ama bisey olmadan geri dönüyorum

Bazı yaratıklar neden anne olur ki neden neden?1 yaşındaki çocuğu annesi ve üvey babası dövüp evde yalnız bırakmışlar.Anne olmak için yanıp tutuşan nice güzel yurekli kadın var.Ama insan demeye bin şahit yaratıklar anne oluyorrrrrr.Allahim nasip etmesin vicdansizlara anne olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…