2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay bu hiiçç yerinde durmuyo ablası. Sağa sola sıçrıyo demiyo ki azıcık dinleneyim . Namaz kılarken bile giriyo eteğimin altına, zor kılıyorum inan
Bizimki de aynı eşim namaz kılarken neler yapıyo
Ama büyüyünce biraz kendi kafalarına göre takılıyorlar ya küçükken daha sırnaşktı şimdi canı isticek ki sevdirsinn

Benim yalancı sancılar geçti sık tuvalete çıkma bendede var büyük tuvalet olarak bide vajinada Bişeyler oluyo son 2 gündür ama doğum belirtisi diyebileceğim hiç bişey yaşamıyorum
O kadar umutlanmıştım ama olmadı sıpa bekletecek canım

Kuzum bide sen her hafta nst giriyor musun?

Kızlar hastanedeyim. Catı muayenesi oldum acılma yok. Ama nst de sancı cıktı. Serum takılacak geçmezse yatış verecekmiş. Dua edin
Geçmiş olsun canım. Kaç çıktı sancin ve düzenli miydi. Serumla ilaçla durdururlar sancıları iki kere başıma geldi oradan biliyorum.

Tamam canım onda hem fikiriz zaten hastane böyle bişeyi nasıl söylemez nasıl istemez belki ben devletle uğraşmak istemiyorum özelde yaptırıcam ona aklım takıldı benim
Hmm canim belkide saglik ocaklarina birakmislardir bu isi.asilari falanda bize onlar yapiyo ya ondan.tam bilemiyorum gereksiz biseyse tabiki cani yanmasin ama gerekliyse yaptiririz

Kızlar hastanedeyim. Catı muayenesi oldum acılma yok. Ama nst de sancı cıktı. Serum takılacak geçmezse yatış verecekmiş. Dua edin
Canım geçmiş olsun inşallah vaktinde gelir kuzun
izledim bende ya nasıl vicdansızlar pislikler

Kizlar bunu gördüm bi mutlu oldum
İkizkerde *2 oluyor mu acaba?
Açılman olmaması çok iyi canım. Serumla durdururlar merak etme. Kaç çıktı ki en fazla. Kontrole mi gitmiştin yoksa sancılanıp mı gittin? Dualarımız seninle ve yavrunla

Canım sancılar düzenli ilerliyor açılma çok yavaş bebekler rahat çok şükür akışına bıraktı drlar sakince bekliyoruz henüz doğumhaneye gidecek seviyeye gelmedik tek sakin kalamayan kişi kocam benden önce doğuracak yazık

Bu arada Kızlar Doğum belirtisi fln merak edenler için şuan doğuma çok yakınım sizlere son günlerde yaşadığım değişimleri anlatayım
-göğüslerim şişti ve çok kaşınıyor süt doldu farkındayım
-sürekli terliyorum saç diplerim asla kuru kalmıyor
-bazen aşırı iştah geliyor bazı anlar hiçbirşeyi gözüm görmüyor asla yemek istemiyorum
-belimden karnıma inçe bir sızı geliyor yoğunlaşıyor ve ardından karnım şişip kasılıyor
-gündüzleri derin derin uykular basıyor asla gündüz uyuyamam normalde
-tansiyonum ve şekerim çok düşük
-bugün vajinal batmalar başladı baya bıçaklanırmış gibi
-ishal gibi oluyorum sonra normale dönüyor
-bazı bazı ıkınma hissi geliyor

Dr bana doğum şeklinden net bahsetmedi ama Sezeryan önceliğim dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…