Bizimki de aynı eşim namaz kılarken neler yapıyo
Ama büyüyünce biraz kendi kafalarına göre takılıyorlar ya küçükken daha sırnaşktı şimdi canı isticek ki sevdirsinn
Aynen bende öyle diyorum valla ha gayret 3 haftacik diye. Ama soyle şeylerde var,günde 3-4 kez yalancı doğum sancıları cekiyorum. Gece uykudan sancıyla uyandim biraz şiddetliydi sancilar ama sonra hafifledi ve gecti. Çok sık idrara çıkar oldum. Günde 3-4 kez büyük tuvaletimi yapiyorum(afedersin) günde 2-3 kez de gidiyorum ama bisey olmadan geri dönüyorum
Benim yalancı sancılar geçti sık tuvalete çıkma bendede var büyük tuvalet olarak bide vajinada Bişeyler oluyo son 2 gündür ama doğum belirtisi diyebileceğim hiç bişey yaşamıyorum
O kadar umutlanmıştım ama olmadı sıpa bekletecek canım
Benim yalancı sancılar geçti sık tuvalete çıkma bendede var büyük tuvalet olarak bide vajinada Bişeyler oluyo son 2 gündür ama doğum belirtisi diyebileceğim hiç bişey yaşamıyorum
O kadar umutlanmıştım ama olmadı sıpa bekletecek canım
Tamam canım onda hem fikiriz zaten hastane böyle bişeyi nasıl söylemez nasıl istemez belki ben devletle uğraşmak istemiyorum özelde yaptırıcam ona aklım takıldı benim
Hmm canim belkide saglik ocaklarina birakmislardir bu isi.asilari falanda bize onlar yapiyo ya ondan.tam bilemiyorum gereksiz biseyse tabiki cani yanmasin ama gerekliyse yaptiririz
Bazı yaratıklar neden anne olur ki neden neden?1 yaşındaki çocuğu annesi ve üvey babası dövüp evde yalnız bırakmışlar.Anne olmak için yanıp tutuşan nice güzel yurekli kadın var.Ama insan demeye bin şahit yaratıklar anne oluyorrrrrr.Allahim nasip etmesin vicdansizlara anne olmayı
Açılman olmaması çok iyi canım. Serumla durdururlar merak etme. Kaç çıktı ki en fazla. Kontrole mi gitmiştin yoksa sancılanıp mı gittin? Dualarımız seninle ve yavrunla
Ben günde 3 saatten az uyuyanlar kulübüne üyeyim canım
Doğru düzgün uyuyamayınca sabhın köründe uyanmak gibi bir derdim de olmuyor
Canım senin doğum yaklaşıyor olabilir. Sağlıkla gelsin kuzu
Canım sancılar düzenli ilerliyor açılma çok yavaş bebekler rahat çok şükür akışına bıraktı drlar sakince bekliyoruz henüz doğumhaneye gidecek seviyeye gelmedik tek sakin kalamayan kişi kocam benden önce doğuracak yazık
Bu arada Kızlar Doğum belirtisi fln merak edenler için şuan doğuma çok yakınım sizlere son günlerde yaşadığım değişimleri anlatayım
-göğüslerim şişti ve çok kaşınıyor süt doldu farkındayım
-sürekli terliyorum saç diplerim asla kuru kalmıyor
-bazen aşırı iştah geliyor bazı anlar hiçbirşeyi gözüm görmüyor asla yemek istemiyorum
-belimden karnıma inçe bir sızı geliyor yoğunlaşıyor ve ardından karnım şişip kasılıyor
-gündüzleri derin derin uykular basıyor asla gündüz uyuyamam normalde
-tansiyonum ve şekerim çok düşük
-bugün vajinal batmalar başladı baya bıçaklanırmış gibi
-ishal gibi oluyorum sonra normale dönüyor
-bazı bazı ıkınma hissi geliyor
Canım benim drumun dediği gebelik şekeri olan annelerde tek gebelikse en son 38 haftanın sonuna kadar bekliyoruz, çoğulsa en geç 37 dedi. Kendi drun bir yorum getirdi mi. Bana bu hafta itibariyle bol yürüyüş verdi işte kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışacağım
Vardır canımda doktorlar pek istemiyor.ben normal diyabet olduğum için 37 sen sonra asla doğurtmuyorlarmış.ama gebelik şekeri olup normal doğuran kişileri instgramda görüyoruz