2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ohh valla süpersin canım maşallah darısı bana

Günaydın, bu hafta sonu ben de dolap içi perdeler yapacağım haftaya genel temizlik için birini çağırırım aynı çalışmalar benim evde de mevcut kolay gelsin ne kadar dolap varmış bitmiyor
Kolay gelsin canım Ay hiç sorma yaaaa cidden bitmiyor. Birde benim elim yavaştır

Kızlar okuyamadim mesajlari ara ara baktım sadece. Topuk kanı neden iki kez alınıyor diye sormuşsunuz. Kayitsiz kalamadim

Topuk kanı bebek ilk doğduğu gün hastanede alınıyor 3 önemli rahatsızlığın teşhisi için (ileride zeka geriliğine sebep olabilecek rahatsizliklar)

Bazen bebeklerde ilk gün değerler normalken ilerleyen günlerde değişebiliyor yükselebiliyor. Bu yüzden ikinci kez alınıyor 5-10 gün araliginda

Bu konu sağlık bakanlığının yoğun denetimi altında. Değerler normalse aramıyorlar, değilse ariyorlar

Benim kızımın ilk kanı normaldi. Ama ikinci kez aldıklarında tiroid değeri 53 du. Düşünün biz 2,50 geçmesin diye uğraşıyoruz ama kızımınki 53 tü . Hemen tedavi baslandi 3 yil tiroid ilaci kullandi. Sonra degerler normale dönünce ilacı bıraktık. Şimdi her sene değerine baktırıyoruz takip altında

Ama farkedilmese Allah korusun sonuçları korkunç

Ihmal etmeyin yani

Kızlar merhaba. Bugün hediyelikleri bitireyim dedim. Size de atayım fikir olur belki. Kraft çantaları ve turuncu külahları aylar önce İstanbul’a gittiğimde eminönünden almıştım. Yapışkanlı etiketi instadan yaptırdım.Taş magneti de öyle.Üzerinde ki desenler hastane çıkışımızla aynı logoyu rica ettim yolladılar bende kullandım. Şimdi sadece külahlara badem şekeri ve lokum almak kaldı

Eklentiler

• 8D25A680-B489-4D99-9FA8-8FD71C55D739.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 17380D26-017D-4249-8BE3-F1DA6730F526.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 61
  • 3EB67161-4F3B-4F3A-9185-771999E67179.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 59
Ayy benden önce doğurup bana örnek olacaksın sen çok hayırlı haberlerini alalım inşallah bebeklerin de seninde.
Bunlardan bazıları bende de var Benimki yakın mı acaba
Dr bana doğum şeklinden net bahsetmedi ama Sezeryan önceliğim dedi canım
Anladım canım. Görüşleri farklı oluyor tabii hepsinin. En hayırlısı neyse o olsun

Çok güzel hepsi canım

Anahtarlıklara ve üzerindeki şiire bayıldım sağlıkla gelsin insallah

Bayıldım kuzum güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah

Kızlar bugün öğleden sonra bana bi haller oldu böyle belimde bacağımda ağrı adet sancısı gibi karın ağrısı çok tırstım dedim ahada doğurıyorum ama şuan iyiyim geçti yalancı sancıdır değilmi ? Aksi olsa devam ederdi heralde

Bana da oluyor bir süredir. Sanki adet olacakmışım gibi alt taraflarda sancı
Normalmiş doktorumun dediğine gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…