2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet bence devam ederdi ve artarak sıklaşarak devam ederdi canım

İnşallah güzel deneyimlerimi paylaşmak nasip olur canım aramızda çok fark yok seninde başlamıştır yavaş yavaş belirtilerin.. benim diğer doğumlarımda tüm bu saydıklarım saatler içinde gelişip hızla doğuma gitmiştim ama bu kez çok tedavi gördük durdurmak için o nedenle yavaş ilerliyor

Canım sağlıkla al bıdıkları maşallah iyi direndin her konuda ben olsam çoktan alın sezaryene diye yıkıyodum hastaneyi Allahım güç kuvvet versin gönlünce kolayca yap doğumunu inşallah

LaL canım Allah sağ sağlim kavuşturmayı nasip etsin Kendi sancıların mı yoksa suni mi verdiler
Amin canım hepimizi inşallah şuan kendi sancılarım herhangi bir müdahale yok sancı deyince de dayanılmaz bir durum değil benim ağrı eşiğim çok yüksek zaten hissetmiyorum basit sancıları

Lal in bahsettiği şeyleri ara ara nadiren yaşıyorum. Hepsini.demekki kendi sancılarımda doğurma şansım var diye teselli bulayım bende

Reactions: LaL
Amin canım hepimizi inşallah şuan kendi sancılarım herhangi bir müdahale yok sancı deyince de dayanılmaz bir durum değil benim ağrı eşiğim çok yüksek zaten hissetmiyorum basit sancıları
Maşallah canım çok güzel. Habersiz bırakma bizi

Canım sağlıkla al bıdıkları maşallah iyi direndin her konuda ben olsam çoktan alın sezaryene diye yıkıyodum hastaneyi Allahım güç kuvvet versin gönlünce kolayca yap doğumunu inşallah
Amiin canım inşallah hepimiz, hiç öyle düşünme Allah bir güç veriyor sabrediliyor sende üstesinden geleceksin mutlaka tabi birazda hastane ve drun tutumu etken bana sezeryan ihtimalini hiç sunmadıkları için sesimi çıkarmıyorum tek yol gösterdiler ona odaklıyım

Lal in bahsettiği şeyleri ara ara nadiren yaşıyorum. Hepsini.demekki kendi sancılarımda doğurma şansım var diye teselli bulayım bende
Bebeğin uygun pozisyonda olduktan sonra bir engel yoksa doğurursun canım inşallah daha günün var kendiliğinden gelir inş bebişin

Kızlar ya hastane çantanıza neler koydunuz. Em sade ve ihtiyaç parçalardan. Öncelikle ikinci kez hazırlamış olan annelerden bekliyorum. İnternette çok fazla bilgi var. Çok abartılmış gibi

Ay doğuruyor musuuunn?
Allah yardımcın olsun. Hicbir aksilik yaşamadan hayrlisyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrularini

Olsun canım yinede doktora zorluk çıkarmadan bu sakinlikte kalman mükemmel
Habersiz bırakma inşallah doğurdum bebeklerim iyi mesajını da görelim

İnşallah canım evet kullandığımız ilaçlar geciktiriyor. Yoksa bende çok beklemezdim. Ama benim ilaç kullanırken olan belirtiler bile azaldı sanki. Bakalım zaman ne gösterecek
Kızlar ya hastane çantanıza neler koydunuz. Em sade ve ihtiyaç parçalardan. Öncelikle ikinci kez hazırlamış olan annelerden bekliyorum. İnternette çok fazla bilgi var. Çok abartılmış gibi
Canım ben bebekler için üçer takım kıyafet koydum. Her birinin içine eldiveni şapkası, iç zıbını, müslin battaniyesi ve bez koydum. Kendim için iki takım alt üst gecelik koydum. Alt açma örtüsü, bebekleri temizlemek için pamuk, ıslak mendil bir paket, depent, lohusa pedi, Bir küçük havlu, iki adet emzirme sütyeni, iki adet atlet. Eksik olarak terlik başörtü var. Bebek bezi ekstradan aldım. İki tane penye battaniye, ekstradan ağız mendili koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…