Evet bence devam ederdi ve artarak sıklaşarak devam ederdi canımKızlar bugün öğleden sonra bana bi haller oldu böyle belimde bacağımda ağrı adet sancısı gibi karın ağrısı çok tırstım dedim ahada doğurıyorum ama şuan iyiyim geçti yalancı sancıdır değilmi ? Aksi olsa devam ederdi heralde
Evet ara ara bende de oluyor. Yokluyor sanırımBana da oluyor bir süredir. Sanki adet olacakmışım gibi alt taraflarda sancı
Normalmiş doktorumun dediğine gore
İnşallah güzel deneyimlerimi paylaşmak nasip olur canımAyy benden önce doğurup bana örnek olacaksın sençok hayırlı haberlerini alalım inşallah bebeklerin de seninde.
Bunlardan bazıları bende de var ☺ Benimki yakın mı acaba
Anladım canım. Görüşleri farklı oluyor tabii hepsinin. En hayırlısı neyse o olsun
Canım sağlıkla al bıdıkları maşallah iyi direndin her konuda ben olsam çoktan alın sezaryene diye yıkıyodum hastaneyi Allahım güç kuvvet versin gönlünce kolayca yap doğumunu inşallahBu arada Kızlar Doğum belirtisi fln merak edenler için şuan doğuma çok yakınım sizlere son günlerde yaşadığım değişimleri anlatayım
-göğüslerim şişti ve çok kaşınıyor süt doldu farkındayım
-sürekli terliyorum saç diplerim asla kuru kalmıyor
-bazen aşırı iştah geliyor bazı anlar hiçbirşeyi gözüm görmüyor asla yemek istemiyorum
-belimden karnıma inçe bir sızı geliyor yoğunlaşıyor ve ardından karnım şişip kasılıyor
-gündüzleri derin derin uykular basıyor asla gündüz uyuyamam normalde
-tansiyonum ve şekerim çok düşük
-bugün vajinal batmalar başladı baya bıçaklanırmış gibi
-ishal gibi oluyorum sonra normale dönüyor
-bazı bazı ıkınma hissi geliyor
Teşekkür ederim canım, oğluma özel olsun istedim.
Amin canım hepimizi inşallah
Maşallah canım çok güzel. Habersiz bırakma biziAmin canım hepimizi inşallahşuan kendi sancılarım herhangi bir müdahale yok sancı deyince de dayanılmaz bir durum değil benim ağrı eşiğim çok yüksek zaten hissetmiyorum basit sancıları
Amiin canım inşallah hepimiz, hiç öyle düşünme Allah bir güç veriyor sabrediliyor sende üstesinden geleceksin mutlakaCanım sağlıkla al bıdıkları maşallah iyi direndin her konuda ben olsam çoktan alın sezaryene diye yıkıyodum hastaneyi Allahım güç kuvvet versin gönlünce kolayca yap doğumunu inşallah
Bebeğin uygun pozisyonda olduktan sonra bir engel yoksa doğurursun canım inşallah daha günün var kendiliğinden gelir inş bebişinLal in bahsettiği şeyleri ara ara nadiren yaşıyorum. Hepsini.demekki kendi sancılarımda doğurma şansım var diye teselli bulayım bende
Canım kaç çocuğun daha var?Bebeğin uygun pozisyonda olduktan sonra bir engel yoksa doğurursun canım inşallah daha günün var kendiliğinden gelir inş bebişin
İnşallah canım benim sağolBebeğin uygun pozisyonda olduktan sonra bir engel yoksa doğurursun canım inşallah daha günün var kendiliğinden gelir inş bebişin
İki kızım var canım bunlarda sürpriz ikizlerCanım kaç çocuğun daha var?
Amiin canım inşallah hepimiz, hiç öyle düşünme Allah bir güç veriyor sabrediliyor sende üstesinden geleceksin mutlakatabi birazda hastane ve drun tutumu etken bana sezeryan ihtimalini hiç sunmadıkları için sesimi çıkarmıyorum tek yol gösterdiler ona odaklıyım
İnşallah canımAy doğuruyor musuuunn?
Allah yardımcın olsun. Hicbir aksilik yaşamadan hayrlisyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrularini
Olsun canım yinede doktora zorluk çıkarmadan bu sakinlikte kalman mükemmelAmiin canım inşallah hepimiz, hiç öyle düşünme Allah bir güç veriyor sabrediliyor sende üstesinden geleceksin mutlakatabi birazda hastane ve drun tutumu etken bana sezeryan ihtimalini hiç sunmadıkları için sesimi çıkarmıyorum tek yol gösterdiler ona odaklıyım
Yaaaaİki kızım var canım bunlarda sürpriz ikizler
İnşallah canımİnşallah güzel deneyimlerimi paylaşmak nasip olur canımaramızda çok fark yok seninde başlamıştır yavaş yavaş belirtilerin.. benim diğer doğumlarımda tüm bu saydıklarım saatler içinde gelişip hızla doğuma gitmiştim ama bu kez çok tedavi gördük durdurmak için o nedenle yavaş ilerliyor
Canım ben bebekler için üçer takım kıyafet koydum. Her birinin içine eldiveni şapkası, iç zıbını, müslin battaniyesi ve bez koydum. Kendim için iki takım alt üst gecelik koydum. Alt açma örtüsü, bebekleri temizlemek için pamuk, ıslak mendil bir paket, depent, lohusa pedi, Bir küçük havlu, iki adet emzirme sütyeni, iki adet atlet. Eksik olarak terlik başörtü var. Bebek bezi ekstradan aldım. İki tane penye battaniye, ekstradan ağız mendili koydum.Kızlar ya hastane çantanıza neler koydunuz. Em sade ve ihtiyaç parçalardan. Öncelikle ikinci kez hazırlamış olan annelerden bekliyorum. İnternette çok fazla bilgi var. Çok abartılmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?