2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Olsun canım yinede doktora zorluk çıkarmadan bu sakinlikte kalman mükemmel
Habersiz bırakma inşallah doğurdum bebeklerim iyi mesajını da görelim
İnş canım mutlaka haber ederim
Yaaaa allah bağışlasin. İkizlerde ne güzel sürpriz yapmışlar oy oy ne güzel bir duygudur masallah
Allah isteyen herkese nasip etsin canım insanın hiç aklına gelmeyen başına gelebiliyor

Canim cok guzel olmus.o yazili ve cicek eklenmis kagitlari nereye yaptirdin? O sekilde cicegiyle hazir mi geldi ?

Ayyyyy çok heyecanlı 2. İkizlerimiz geliyor. Sağlıkla gelsinler. Dualarımız seninle. Allah kokaylık versin bir avazda inşallahhh. Yaz bize, en azından iyiyiz diye yaz doğumdan sonra

Kizlar bebegim bugun cok hareket etmedi diyen varsa kesinlikle havuc suyu diyorum ne zaman icsem coj guzel tepki veriyor o kadar yemek yedim uzandim kek yedim soslu falan minik kipirdanma disinda banamisin demedi

Kizlar bebegim bugun cok hareket etmedi diyen varsa kesinlikle havuc suyu diyorum ne zaman icsem coj guzel tepki veriyor o kadar yemek yedim uzandim kek yedim soslu falan minik kipirdanma disinda banamisin demedi
Aslında sevdiği şeyleri bulmak önemli canım bence çikolata ye derler ya asla tepki vermiyo patates kızartması erik ve karpuzda çok güzel oynuyo bu bebelerin damak tatları var galiba

İyi geceler herkeslere..
Durum raporu..
Sabah 2 yaş bireyi kapıya dayandı, uyanıldı..
Hamur mayalandı..
Kahvaltı yapmak istemedik, mısır gevreği süt yedik..
1 makine çamaşır atıldı kuruyanlar toplandı..
Kolisinden travel setin car seat’i çıkarıldı.
Biberon sterilizatör çıkarıldı..
2 yaş bireyi bacağa dolandı oyun molası verildi..
2 yaş bireyi yere kuruyemiş kavanozunu döktü..
Ev süpürüldü..
2 yaş bireyi evi mop ile silerken banyo temizlendi..
Çamaşırlar asıldı..
Car seat’in kumaşı söküldü makineye atıldı..
Biberonlar ve pompa sterilizatöre koyuldu.
Hamur mayalanmış, poğçalar fırına verildi..
2 yaş bireyi süt istedi. Pandaya ve anneye sarıldı. Uyudu..
Poğçalar alındı, uyanınca yesin diye fırına patates ve balık atıldı..
Anne kişisi çorba içti meyve yedi..
Yarım bıraktığı filmi izledi..
Makine bitti, kumaşlar asıldı..
2 yaş bireyi 3 saat sonunda uyandı.
Yemek yemedi. Oyun oynandı..
Pilates topunda zıplandı..
2 yaş bireyi anne kişisini komik buldu, kahkaha attı..
3-5 kere bulaşık yıkandı.
Baba kişisinin hediyesi paketlendi, kartı yazıldı.
Sebze yemeği ve makarna pişirildi.
2 yaş bireyi balık ve makarna yedi..
Anne kişisi sorgulamadı..
Sterilizatör boşaltıldı.
Poğçalar teneke kutuya sıralandı..
Yemekler buzdolabına saklandı..
Anne kişisinin pili bitmek üzereydi ama 2 yaş kişisi koşmak istiyordu
Yemek masası etrafında 15-20 tur koşuldu.
Anne kişisi pijamasını giydi.
2 yaş bireyi süt istedi..
Anne kişisi kahve yaptı..
2 yaş bireyi uyudu..
Anne kişisi şimdi +30 sayfa mesaj okuyacak..
Stop

Cin olduğunuzu neden kabul etmiyorsunuz artık kabul edin bende rahatlim sizde rahatlayın

Kızlar ya hastane çantanıza neler koydunuz. Em sade ve ihtiyaç parçalardan. Öncelikle ikinci kez hazırlamış olan annelerden bekliyorum. İnternette çok fazla bilgi var. Çok abartılmış gibi
2. Doğumum ama doğumda bir terslik olmadığı sürece hastanede kalmıyoruz biz. Doğurup 3-4 saate eve geçiyoruz. Listeyi ona göre yaptım yani az gelebilir gözüne..

Kendime:
1 gecelik, 1 alt üst şort tişört pijama takım.
1 eve dönüş elbisesi
1 terlik
1 mini çantada; doğum sonrası duş alınca giyeceklerim ( iç çamaşırı, ped, emzirme sütyeni, çorap)
1 mini çantada (şampuanım saç kremim, diş fırçam, minicik kaplarda hindistan cevizi yağım, tarağım, venüsüm, ıslak mendilim, tokam vs)
1 orta boy havlu
1 mini çantada yedek ped, depend, göğüs pedi ve iç çamaşırı.

Bebek için:
1 mini çanta: alt üst hastane çıkışı, kolsuz iç zıbın, çorap, şapka, bez
1 mini çanta: tulum hastane çıkışı, kısa kol iç zıbın, çorap, şapka, bez
1 mini çanta müslin, ağız bezi, uzun kol iç zıbın
10 adet bez, waterwipes
Müslin battaniye (130x130)

Kabin boy valize koydum bunları..
Hastane eve 10 dk mesafede.. Kalmak da gerekse evden temin edilir dedim.

Aslında sevdiği şeyleri bulmak önemli canım bence çikolata ye derler ya asla tepki vermiyo patates kızartması erik ve karpuzda çok güzel oynuyo bu bebelerin damak tatları var galiba

Atlas anne karnındayken, bazı belli yemeklere deli gibi tepinirdi.. Doğdu ek gıdaya geçtik falan.. 9-10. Aydan sonra sadece o yemekleri yememezlik yaptı.. Meğer çocuk yeme artık şunları istemiyorum die tepkisel tepiniyomuş

Ayak bileklerimde inceden Bi sızı kol kemiğime
Ama doktorlar der ki çocuk hareketliyse mutludur
Annem kardeşime hamileyken aşırı meyve yedi meyve püreleriyle büyüdü çocuk sonradan yemedi 5 senedir ağzına sürmüyo sonradan da damak tatları değişiyor gerçekten Bi birey hepsi

Off ne olmuş yaniii bizde oğlumun swingini bağladık,birazdan patlicanli makarna ve salata yapicam. Sonra kanepelerin her bir kösesinde yuvarlanacam. Ben daha havalıyım kabul et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…