2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Tabii inanılmaz bişi..
1 metre boyu var türlü türlü huyu var
Atlas asla meyveli bişi yemedi. Meyve suyu bile içmez.. Alır meyveyi yer yiyeceği varsa.
Dediğin gibi daha bunun 3-4-5 yaşları var.
Hunim nerde?

Off ne olmuş yaniii bizde oğlumun swingini bağladık,birazdan patlicanli makarna ve salata yapicam. Sonra kanepelerin her bir kösesinde yuvarlanacam. Ben daha havalıyım kabul et
Havasını sevdiğim..
O değil de patlıcanlı makarna nasıl bişi ya hiç yemedim ben.. Kızartıp mı katıyosun içine

Tabii inanılmaz bişi..
1 metre boyu var türlü türlü huyu var
Atlas asla meyveli bişi yemedi. Meyve suyu bile içmez.. Alır meyveyi yer yiyeceği varsa.
Dediğin gibi daha bunun 3-4-5 yaşları var.
Hunim nerde?
Ah ah hepsi ayrı ayrı çiçek resmen tadı ayrı rengi ayrı kokusu ayrı çocuk büyütmek biraz nabza göre şerbet bakalım bizim bıdıkların ne huyları olucak

Herkese iyi geceler.Buyuk oğlan hasta işte benim hiriltisi var baya mecbur antibiyotik başladım.3 gündür iciyodu bu akşam içmek istemedi ne yaptıysam içiremedim uyudu çocuk.Cok fazla sinirlendim gerildim üzüldüm.Karnima ağrı girdi o derece.Hemen kaygılarım geri geldi bebek doğunca ikisi birden hasta olunca napicam.Kesin yetisemiycem hiç birşeye nasıl büyütücem iki çocuğu...Son haftaların modası da bu tür kaygılar mi acaba?Ya da benim kaygı bozukluğu mu hortladı yine

Denize gireniniz var mı kızlar? En son ne zaman girmeli bugün dra sormayı unuttum...bilen soran var mı? Herşey yolunda giderken bi sakıncası olmaz herhalde yüzmeyeceğim kramp ne zaman girer belli olmaz ama oğlumla suda vakit geçiririm yarın bi girio çıkalım diyoruz

Ehehhe
İnkar edecek dermanım yok yav
Oturunca anladım ki yorulmuşum aslında..
1 ay sonra extra cin tarifesine geçicem nasılsa alışsın bünye

Ay hiç sorma
Saat 1 oldu daha yeni kıçım yer gördü
Bebek olunca hiç görmeyecek galiba.
Kiizm 6 bucuk yasinda olmasına rağmen hala elim hep üzernde. Hep bir mesguliyeti oluyo

Bugün bir de müzeye götürdüm onu bu sıcakta. Allahım ne cesaret. Saatlerce dışarıdaydık. Bir de üstüne eve geldik onu yıkadım, kendim duş aldim, yiyecek biseyler hazirladim, yedirdim icirdım, evi toparladım, iki posta çamaşır, mutfağı topla, utu yap derken bu saat oldu . Suan vucudum zonkluyor alarm veriyorum resmen

Arada yaptigim ivir zivir isleri de saymıyorum. Tatile girdik diye kız da daha yeni uyudu sağolsun

Çok geçmiş olsun. Rabbim şifasını versin
Bence son haftalara geldik diye. Normal endişeler

Ben normalde relaks bir insanım. Ama son haftalarda resmen strest topuna döndüm

Sürekli onu nasıl yapicam bunu nasıl halledicem düşünceleri beynimi kemiriyor

İşi mi bıraksam diyorum iki çocukla naısl olcak. Ayyy

Hele hastalık dönemi çok zor Zaten. Benim kızım da daha yeni çıktı hastaneden. Salgına yakalandik biz de

Çok geçmiş olsun canım zor valla. Allah yardımcınız olsun

Canim kullandigin sampuan sac kremi dis macunu hangi markalar?

Sağol canım.Size de geçmiş olsun.Insallah son haftalarda oluşan bi kaygidir zira doğum öncesi kaygı bozukluğu hiç çekilmez

Ah ah hepsi ayrı ayrı çiçek resmen tadı ayrı rengi ayrı kokusu ayrı çocuk büyütmek biraz nabza göre şerbet bakalım bizim bıdıkların ne huyları olucak

Yaa çok güzel duygu vallahi annelik kadar mukemmel bir duygu yok kadına bahşedilen bence

Tüm yorgunluğuna degiyo. Zaten yorulurken anlamiyosun genelde dinlenmeye geçince anliyosun. O yüzden çok zorlanmıyosun

Sağol canım.Size de geçmiş olsun.Insallah son haftalarda oluşan bi kaygidir zira doğum öncesi kaygı bozukluğu hiç çekilmez

Bence her sey dogal akisinda seyredecek
Bu tempoya kendiliginden nasıl alistiysak geni tempoya da alışacağız

Kocalarımızı da hazırlamamız lazim. Onların desteği olmadan yürümez bu gemi

Öncelikle geçmis olsun insaAllah en kısa zamanda iyileşir oğlun. Diger konuya gelecek olursak Aynı şeyleri bende düşünüyorum canım.. Bi yandan çok sevinçli ve heyecanlıyım. Bi yandan da ya bu seferkide kolik olursa?? hastalanıp ateşlendiğinde çok üzülcem vs vs..

Geçmiş olsun canım..
Mutlaka yetecek ve yetişebileceksin çocuklarına ben eminim..
Kendimize kalan zamandan kırpıp onları sağlıklı ve mutlu tutucaz başka yapcak bişi yok..
Allah kötü gün göstermesin onlara da, onlara bakarken bizlere de..

Benim bu ülkede eşimden başka ailem yok. Bi de böyle düşün
Allah bize güç verecek ve biz her olumsuzluğu bertaraf edecek güçte olcaz bence

Burası 15 derece ve ben çıkamıyorum sıcaktan
Çok yorulmuşsun iyi cesaret valla.
Anayız biz ana

Canim kullandigin sampuan sac kremi dis macunu hangi markalar?
Kendi şampuanım mı?
Loreal Elvive Extraordinary oil..
Diş macunum da sensodyne
Ama arada colgate de kullanıyorum. Dişçi ikisini öneriyo iki banyoda farklı var hangisine denk gelirsem

Bence her sey dogal akisinda seyredecek
Bu tempoya kendiliginden nasıl alistiysak geni tempoya da alışacağız

Kocalarımızı da hazırlamamız lazim. Onların desteği olmadan yürümez bu gemi

İlk oğlumuzu kocamla buyuttuk diyebilirim.Bu da öyle olur inşallah.Yorucu bi işi olmasına rağmen hep yardım eder sağolsun.Buyuk oğlanın sorumluluğu çoğunlukla onda zaten.Ne bileyim inşallah geçici bir histir.

Amin canim benim.Bizim aileler yakında ama hiçbir faydaları yok.Esimle buyuttuk oğlumu.Tek derdim çocuklarımı hakkıyla yetiştirebilmek.Topluma kaliteli ahlaklı merhametli iki insan yetiştirmek.Her yönden elimden geldiğince çabalıyorum.Esimde destek sağolsun.Bu hayattaki en hassas noktam cocuklarim.Bugün öyle bi hislere kapıldım son haftaların stresi duygusallığı sanırım.

İnşallah sağlam karakterli, merhametli, dürüst çocuklar büyütücez biz, her birimiz
Eşim de ben de aynı çabalıyoruz ve onları arzu ettiğimiz gibi büyütebildiğimiz için de şanslı hissediyoruz.
Elbette yalnızlık zor kendimizden çok gidiyo, ama çiçekler çok güzel açıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…