- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Ayak bileklerimde inceden Bi sızı kol kemiğime
Ama doktorlar der ki çocuk hareketliyse mutludur
Annem kardeşime hamileyken aşırı meyve yedi meyve püreleriyle büyüdü çocuk sonradan yemedi 5 senedir ağzına sürmüyosonradan da damak tatları değişiyor gerçekten Bi birey hepsi
Havasını sevdiğim..Off ne olmuş yaniiibizde oğlumun swingini bağladık,birazdan patlicanli makarna ve salata yapicam. Sonra kanepelerin her bir kösesinde yuvarlanacam. Ben daha havalıyım kabul et
Evet hafif kizartip katıyorsun,domates ve salçayla sos yapıyorum hoopp hepsi makarnanin içine:) afiyet olsunHavasını sevdiğim..
O değil de patlıcanlı makarna nasıl bişi ya hiç yemedim ben.. Kızartıp mı katıyosun içine
Anne olunca cinliğe terfi ediliyor sanırım inşallah bizde EdicezEhehhe
İnkar edecek dermanım yok yav
Oturunca anladım ki yorulmuşum aslında..
1 ay sonra extra cin tarifesine geçicem nasılsa alışsın bünye
Ah ah hepsi ayrı ayrı çiçek resmen tadı ayrı rengi ayrı kokusu ayrı çocuk büyütmek biraz nabza göre şerbet bakalım bizim bıdıkların ne huyları olucakTabii inanılmaz bişi..
1 metre boyu var türlü türlü huyu var
Atlas asla meyveli bişi yemedi. Meyve suyu bile içmez.. Alır meyveyi yer yiyeceği varsa.
Dediğin gibi daha bunun 3-4-5 yaşları var.
Hunim nerde?
Ehehhe
İnkar edecek dermanım yok yav
Oturunca anladım ki yorulmuşum aslında..
1 ay sonra extra cin tarifesine geçicem nasılsa alışsın bünye
Herkese iyi geceler.Buyuk oğlan hasta işte benim hiriltisi var baya mecbur antibiyotik başladım.3 gündür iciyodu bu akşam içmek istemedi ne yaptıysam içiremedim uyudu çocuk.Cok fazla sinirlendim gerildim üzüldüm.Karnima ağrı girdi o derece.Hemen kaygılarım geri geldi bebek doğunca ikisi birden hasta olunca napicam.Kesin yetisemiycem hiç birşeye nasıl büyütücem iki çocuğu...Son haftaların modası da bu tür kaygılar mi acaba?Ya da benim kaygı bozukluğu mu hortladı yine
Çok geçmiş olsun canım zor valla. Allah yardımcınız olsunHerkese iyi geceler.Buyuk oğlan hasta işte benim hiriltisi var baya mecbur antibiyotik başladım.3 gündür iciyodu bu akşam içmek istemedi ne yaptıysam içiremedim uyudu çocuk.Cok fazla sinirlendim gerildim üzüldüm.Karnima ağrı girdi o derece.Hemen kaygılarım geri geldi bebek doğunca ikisi birden hasta olunca napicam.Kesin yetisemiycem hiç birşeye nasıl büyütücem iki çocuğu...Son haftaların modası da bu tür kaygılar mi acaba?Ya da benim kaygı bozukluğu mu hortladı yine
Canim kullandigin sampuan sac kremi dis macunu hangi markalar?2. Doğumum ama doğumda bir terslik olmadığı sürece hastanede kalmıyoruz biz. Doğurup 3-4 saate eve geçiyoruz. Listeyi ona göre yaptım yani az gelebilir gözüne..
Kendime:
1 gecelik, 1 alt üst şort tişört pijama takım.
1 eve dönüş elbisesi
1 terlik
1 mini çantada; doğum sonrası duş alınca giyeceklerim ( iç çamaşırı, ped, emzirme sütyeni, çorap)
1 mini çantada (şampuanım saç kremim, diş fırçam, minicik kaplarda hindistan cevizi yağım, tarağım, venüsüm, ıslak mendilim, tokam vs)
1 orta boy havlu
1 mini çantada yedek ped, depend, göğüs pedi ve iç çamaşırı.
Bebek için:
1 mini çanta: alt üst hastane çıkışı, kolsuz iç zıbın, çorap, şapka, bez
1 mini çanta: tulum hastane çıkışı, kısa kol iç zıbın, çorap, şapka, bez
1 mini çanta müslin, ağız bezi, uzun kol iç zıbın
10 adet bez, waterwipes
Müslin battaniye (130x130)
Kabin boy valize koydum bunları..
Hastane eve 10 dk mesafede.. Kalmak da gerekse evden temin edilir dedim.
Atlas anne karnındayken, bazı belli yemeklere deli gibi tepinirdi.. Doğdu ek gıdaya geçtik falan.. 9-10. Aydan sonra sadece o yemekleri yememezlik yaptı.. Meğer çocuk yeme artık şunları istemiyorum die tepkisel tepiniyomuş
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifasını versin
Bence son haftalara geldik diye. Normal endişeler
Ben normalde relaks bir insanım. Ama son haftalarda resmen strest topuna döndüm
Sürekli onu nasıl yapicam bunu nasıl halledicem düşünceleri beynimi kemiriyor
İşi mi bıraksam diyorum iki çocukla naısl olcak. Ayyy
Hele hastalık dönemi çok zor Zaten. Benim kızım da daha yeni çıktı hastaneden. Salgına yakalandik biz de
Ah ah hepsi ayrı ayrı çiçek resmen tadı ayrı rengi ayrı kokusu ayrı çocuk büyütmek biraz nabza göre şerbet bakalım bizim bıdıkların ne huyları olucak
Çok geçmiş olsun canım zor valla. Allah yardımcınız olsun
Sağol canım.Size de geçmiş olsun.Insallah son haftalarda oluşan bi kaygidir zira doğum öncesi kaygı bozukluğu hiç çekilmez
Öncelikle geçmis olsun insaAllah en kısa zamanda iyileşir oğlun. Diger konuya gelecek olursak Aynı şeyleri bende düşünüyorum canım.. Bi yandan çok sevinçli ve heyecanlıyım. Bi yandan da ya bu seferkide kolik olursa?? hastalanıp ateşlendiğinde çok üzülcem vs vs..Herkese iyi geceler.Buyuk oğlan hasta işte benim hiriltisi var baya mecbur antibiyotik başladım.3 gündür iciyodu bu akşam içmek istemedi ne yaptıysam içiremedim uyudu çocuk.Cok fazla sinirlendim gerildim üzüldüm.Karnima ağrı girdi o derece.Hemen kaygılarım geri geldi bebek doğunca ikisi birden hasta olunca napicam.Kesin yetisemiycem hiç birşeye nasıl büyütücem iki çocuğu...Son haftaların modası da bu tür kaygılar mi acaba?Ya da benim kaygı bozukluğu mu hortladı yine
Geçmiş olsun canım..Herkese iyi geceler.Buyuk oğlan hasta işte benim hiriltisi var baya mecbur antibiyotik başladım.3 gündür iciyodu bu akşam içmek istemedi ne yaptıysam içiremedim uyudu çocuk.Cok fazla sinirlendim gerildim üzüldüm.Karnima ağrı girdi o derece.Hemen kaygılarım geri geldi bebek doğunca ikisi birden hasta olunca napicam.Kesin yetisemiycem hiç birşeye nasıl büyütücem iki çocuğu...Son haftaların modası da bu tür kaygılar mi acaba?Ya da benim kaygı bozukluğu mu hortladı yine
Burası 15 derece ve ben çıkamıyorum sıcaktanAy hiç sorma
Saat 1 oldu daha yeni kıçım yer gördü
Bebek olunca hiç görmeyecek galiba.
Kiizm 6 bucuk yasinda olmasına rağmen hala elim hep üzernde. Hep bir mesguliyeti oluyo
Bugün bir de müzeye götürdüm onu bu sıcakta. Allahım ne cesaret. Saatlerce dışarıdaydık. Bir de üstüne eve geldik onu yıkadım, kendim duş aldim, yiyecek biseyler hazirladim, yedirdim icirdım, evi toparladım, iki posta çamaşır, mutfağı topla, utu yap derken bu saat oldu . Suan vucudum zonkluyor alarm veriyorum resmen
Arada yaptigim ivir zivir isleri de saymıyorum. Tatile girdik diye kız da daha yeni uyudu sağolsun
Kendi şampuanım mı?Canim kullandigin sampuan sac kremi dis macunu hangi markalar?
Bence her sey dogal akisinda seyredecek
Bu tempoya kendiliginden nasıl alistiysak geni tempoya da alışacağız
Kocalarımızı da hazırlamamız lazim. Onların desteği olmadan yürümez bu gemi
Geçmiş olsun canım..
Mutlaka yetecek ve yetişebileceksin çocuklarına ben eminim.. ☺
Kendimize kalan zamandan kırpıp onları sağlıklı ve mutlu tutucaz başka yapcak bişi yok..
Allah kötü gün göstermesin onlara da, onlara bakarken bizlere de..
Benim bu ülkede eşimden başka ailem yok. Bi de böyle düşün ☺
Allah bize güç verecek ve biz her olumsuzluğu bertaraf edecek güçte olcaz bence ☺
Burası 15 derece ve ben çıkamıyorum sıcaktan
Çok yorulmuşsun iyi cesaret valla.
Anayız biz ana ♥
Kendi şampuanım mı?
Loreal Elvive Extraordinary oil..
Diş macunum da sensodyne
Ama arada colgate de kullanıyorum. Dişçi ikisini öneriyo iki banyoda farklı var hangisine denk gelirsem
İnşallah sağlam karakterli, merhametli, dürüst çocuklar büyütücez biz, her birimizAmin canim benim.Bizim aileler yakında ama hiçbir faydaları yok.Esimle buyuttuk oğlumu.Tek derdim çocuklarımı hakkıyla yetiştirebilmek.Topluma kaliteli ahlaklı merhametli iki insan yetiştirmek.Her yönden elimden geldiğince çabalıyorum.Esimde destek sağolsun.Bu hayattaki en hassas noktam cocuklarim.Bugün öyle bi hislere kapıldım son haftaların stresi duygusallığı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?