2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tabii inanılmaz bişi..
1 metre boyu var türlü türlü huyu var
Atlas asla meyveli bişi yemedi. Meyve suyu bile içmez.. Alır meyveyi yer yiyeceği varsa.
Dediğin gibi daha bunun 3-4-5 yaşları var.
Hunim nerde?
Kuzum alakasız olacak ama Atlas'a iki ana öğün mü veriyorsun. Bizimki de pek iştahlı degil de

Evet canim senin.hsni hamilelikte organik vs bisey kullandin mi diye merak ettim.ingilterede belki alternatif fazladir diye dusundm

Kuzum alakasız olacak ama Atlas'a iki ana öğün mü veriyorsun. Bizimki de pek iştahlı degil de

23. ayda değişti iştahı Atlasın.
Sabah kahvaltısı sevmiyo pek, süt, tahin pekmez yiyo genelde.. arada bi omlet, ya da sandviç.
Öğlen uyumadan çorba içiyo, içmek istemezse uyku sonrasına kalıyo. Sonra meyve ve kuruyemiş genelde.
Bir tam öğün akşam yemeği yiyo, ve kapanış yine sütle oluyo.

17 ve 18. Dişler çıktı uzamaya çalışıyo 19 ve 20 şişti bekliyoruz. O yüzden iştahı yok. Ben de neyi ne zaman yemek isterse veriyorum.
Kahvaltıda pilav yedi mesela 2-3 gün önce.
Ebe bu süreci sadece süt ve su ile bile geçirebilir asla ısrar etme diyor. En azından meyve kuruyemiş tahin falan yiyo içim rahat o yüzden
Evet canim senin.hsni hamilelikte organik vs bisey kullandin mi diye merak ettim.ingilterede belki alternatif fazladir diye dusundm
Alternatif var ama ben yaşantımı pek değiştirme taraftarı değilim hamileyken
Sadece makyaj yapmıyorum pek. Bi ruj bi rimel falan yaparsam da..
Ama kremim, şampuanım, kolonyam vs hep sabit.
Vücudun alıştığı bir sistem var ve onu bozmak istemiyorum kendi adıma. Yeme içme dahil

Bende ayni şekilde hiç bir rutinimi bozmadım,buna makyaj,oje vs. Dahil çünkü bu durum beni sıkar

Saat 2.19 eve yeni girildi
Kendimi yormadım ancak ayak bileklerimde can sıkıcı geçmeyen Bi ağrı var bazen kol kemiğime bazen bacak kemiğimede vuruyor ama saniyelik
Buda yeni çıktı başımıza

Anamlara misafir gitmiş dedikodusu bol olan biri kuzenim aradı hazırlan geliyorum gidelim bizde geri kalmayalım dedi sonuç gece yarısı dedikoduya gidip geldik 2 saatlik
Öyle saçma bi ağrı ki tarif edemiyorum
Offf bayılırım dedikoduya bide çay çekirdek oldu muu. İnanırım inanırım hamilelik=saçma vakalar

Allah ciğerim yanıyo şimdiden ya 5 günlük bebe 2 kere topuk kanı
Canım topuk kanı çok önemli, bebeğin zekasını etkileyen tedavisi olan hastalıkların taraması sadece. Ben hergün topuk kanı aldırıyorum bebişimin ayakları jiletle çizilöiş gibi, yapabileceğim birşey varmı? Yok sarılık olup beyin hasarı olmasından iyidir.

bunun parayla ilgisi yok canım, tarama testi ve çok gerekli.

Kimler doğurdu? Kaç kişi doğurduk bebişler anneler iyimi
Yademim ben kübra birvarbiryokum. Varmı artıran?

Canım nasılsın bebiş nasıl. Sana bir şey sormak istiyorum senin nişanın gelmiş miydi. Benden bu akşam nokta şeklinde bir kaç kere peçeteye gelen lekelenme varda. Nişan mı acaba bilemedim. Bilen tecrübeli annelerden de yorum bekliyorum

Aa ciddi misin? Aslında nişan olabilir,elbette benim deneyimim yok ama.doktora görünmeyi düşünüyor musun?

Sancılarım vardı ama nişanım gelmedi canım. 9cm olunca doktor patlattı keseyide.

Bebişi takip ediyoruz canım, dün kilo almıştı bugün yine vermiş, hergün topuk kanı alıp bilirübin ölçülüyor. İnş toparlanırızda evimize döneriz

Kızlar ya bebek bir yerde toplanıyor gibi nefesimi kesiyor,bununla beraber acayip bir sancı giriyor kasiklarima ve belime,o toplanma geçtikçe sanci hafifliyor laiyka ve diğer arkadaşlar normal midir bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…