Kuzum alakasız olacak ama Atlas'a iki ana öğün mü veriyorsun. Bizimki de pek iştahlı degil deTabii inanılmaz bişi..
1 metre boyu var türlü türlü huyu var
Atlas asla meyveli bişi yemedi. Meyve suyu bile içmez.. Alır meyveyi yer yiyeceği varsa.
Dediğin gibi daha bunun 3-4-5 yaşları var.
Hunim nerde?
Evet canim senin.hsni hamilelikte organik vs bisey kullandin mi diye merak ettim.ingilterede belki alternatif fazladir diye dusundmGeçmiş olsun canım..
Mutlaka yetecek ve yetişebileceksin çocuklarına ben eminim..
Kendimize kalan zamandan kırpıp onları sağlıklı ve mutlu tutucaz başka yapcak bişi yok..
Allah kötü gün göstermesin onlara da, onlara bakarken bizlere de..
Benim bu ülkede eşimden başka ailem yok. Bi de böyle düşün
Allah bize güç verecek ve biz her olumsuzluğu bertaraf edecek güçte olcaz bence
Burası 15 derece ve ben çıkamıyorum sıcaktan
Çok yorulmuşsun iyi cesaret valla.
Anayız biz ana
Kendi şampuanım mı?
Loreal Elvive Extraordinary oil..
Diş macunum da sensodyne
Ama arada colgate de kullanıyorum. Dişçi ikisini öneriyo iki banyoda farklı var hangisine denk gelirsem
Kuzum alakasız olacak ama Atlas'a iki ana öğün mü veriyorsun. Bizimki de pek iştahlı degil de
Alternatif var ama ben yaşantımı pek değiştirme taraftarı değilim hamileykenEvet canim senin.hsni hamilelikte organik vs bisey kullandin mi diye merak ettim.ingilterede belki alternatif fazladir diye dusundm
Bende ayni şekilde hiç bir rutinimi bozmadım,buna makyaj,oje vs. Dahil çünkü bu durum beni sıkar23. ayda değişti iştahı Atlasın.
Sabah kahvaltısı sevmiyo pek, süt, tahin pekmez yiyo genelde.. arada bi omlet, ya da sandviç.
Öğlen uyumadan çorba içiyo, içmek istemezse uyku sonrasına kalıyo. Sonra meyve ve kuruyemiş genelde.
Bir tam öğün akşam yemeği yiyo, ve kapanış yine sütle oluyo.
17 ve 18. Dişler çıktı uzamaya çalışıyo 19 ve 20 şişti bekliyoruz. O yüzden iştahı yok. Ben de neyi ne zaman yemek isterse veriyorum.
Kahvaltıda pilav yedi mesela 2-3 gün önce.
Ebe bu süreci sadece süt ve su ile bile geçirebilir asla ısrar etme diyor. En azından meyve kuruyemiş tahin falan yiyo içim rahat o yüzden
Alternatif var ama ben yaşantımı pek değiştirme taraftarı değilim hamileyken ☺
Sadece makyaj yapmıyorum pek. Bi ruj bi rimel falan yaparsam da..
Ama kremim, şampuanım, kolonyam vs hep sabit.
Vücudun alıştığı bir sistem var ve onu bozmak istemiyorum kendi adıma. Yeme içme dahil ☺
Yarasın canım..Çok fena sarımsak yedim,allah verede bu gece doğurmasam,yoksa odada beni doğurtacak doktor kalmayacak
Hahahhahaha seslii Güldümmmmmmmm hahahhahahaYarasın canım..
Bnm doğumda eşim yemişti. Ben havuzda o dibimde, sen çık istersen iyiyim ben demiştim
Şimdi sancım olan akşamlar sarımsak yemiyo
Ps: oje candır
Nerdeydin kiz cingene?Saat 2.19 eve yeni girildi
Kendimi yormadım ancak ayak bileklerimde can sıkıcı geçmeyen Bi ağrı var bazen kol kemiğime bazen bacak kemiğimede vuruyor ama saniyelik
Buda yeni çıktı başımıza
Anamlara misafir gitmiş dedikodusu bol olan biri kuzenim aradı hazırlan geliyorum gidelim bizde geri kalmayalım dedi sonuç gece yarısı dedikoduya gidip geldik 2 saatlikNerdeydin kiz cingene?
Benimde kalcam agriyor valla
Offf bayılırım dedikoduya bide çay çekirdek oldu muu. İnanırım inanırım hamilelik=saçma vakalarAnamlara misafir gitmiş dedikodusu bol olan biri kuzenim aradı hazırlan geliyorum gidelim bizde geri kalmayalım dedi sonuç gece yarısı dedikoduya gidip geldik 2 saatlik
Öyle saçma bi ağrı ki tarif edemiyorum
Canım topuk kanı çok önemli, bebeğin zekasını etkileyen tedavisi olan hastalıkların taraması sadece. Ben hergün topuk kanı aldırıyorum bebişimin ayakları jiletle çizilöiş gibi, yapabileceğim birşey varmı? Yok sarılık olup beyin hasarı olmasından iyidir.Allah ciğerim yanıyo şimdiden ya 5 günlük bebe 2 kere topuk kanı
bunun parayla ilgisi yok canım, tarama testi ve çok gerekli.Valla canım şimdi biraz baktımda her kez bölünmüş kimi mutlak gerekli diyor kimi sağlık ocağı her işlemden devletten para alıyor ondan istiyorlar diyor.kimi sağlık ocağı hastanede alınınca burda almaya gerek yok demiş .en iyisi her kez güvendiği doktoruna sorsun
Canım nasılsın bebiş nasıl. Sana bir şey sormak istiyorum senin nişanın gelmiş miydi. Benden bu akşam nokta şeklinde bir kaç kere peçeteye gelen lekelenme varda. Nişan mı acaba bilemedim. Bilen tecrübeli annelerden de yorum bekliyorumCanım topuk kanı çok önemli, bebeğin zekasını etkileyen tedavisi olan hastalıkların taraması sadece. Ben hergün topuk kanı aldırıyorum bebişimin ayakları jiletle çizilöiş gibi, yapabileceğim birşey varmı? Yok sarılık olup beyin hasarı olmasından iyidir.
bunun parayla ilgisi yok canım, tarama testi ve çok gerekli.
Kimler doğurdu? Kaç kişi doğurduk bebişler anneler iyimi
Yademim ben kübra birvarbiryokum. Varmı artıran?
Aa ciddi misin? Aslında nişan olabilir,elbette benim deneyimim yok ama.doktora görünmeyi düşünüyor musun?Canım nasılsın bebiş nasıl. Sana bir şey sormak istiyorum senin nişanın gelmiş miydi. Benden bu akşam nokta şeklinde bir kaç kere peçeteye gelen lekelenme varda. Nişan mı acaba bilemedim. Bilen tecrübeli annelerden de yorum bekliyorum
Sancılarım vardı ama nişanım gelmedi canım. 9cm olunca doktor patlattı keseyide.Canım nasılsın bebiş nasıl. Sana bir şey sormak istiyorum senin nişanın gelmiş miydi. Benden bu akşam nokta şeklinde bir kaç kere peçeteye gelen lekelenme varda. Nişan mı acaba bilemedim. Bilen tecrübeli annelerden de yorum bekliyorum
Kızlar ya bebek bir yerde toplanıyor gibi nefesimi kesiyor,bununla beraber acayip bir sancı giriyor kasiklarima ve belime,o toplanma geçtikçe sanci hafifliyorlaiyka ve diğer arkadaşlar normal midir bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?