2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar ya bebek bir yerde toplanıyor gibi nefesimi kesiyor,bununla beraber acayip bir sancı giriyor kasiklarima ve belime,o toplanma geçtikçe sanci hafifliyor @laiyka ve diğer arkadaşlar normal midir bu?
benimde öyle
ama düzenli olmadığı için gitmedim hastaneye
gün içinde bikaç kere olup geçiyo

allah bağışlasın bebeğini canım
benim erken doğum riskim vardı başından beri erken gelicek diye bekliyoruz 36+2 oldum ama daha gelmedi
sen 36da doğurmuşsun solunumla ilgili sıkıntısı oldu mu küvezde kaldı mı ?

Valla benimde takıldığım nokta bu neden kabul etmiyor devletteki daha mı kapsamlı farklı şeylere mi bakıyorlar diye aklıma takıldı yeterli gelmeyen ne onu merak ediyorum canım

Canım sezeryan ağrıların sızıların ne durumdaydı çok zorlandın mı

Tamam canım o zaman belki de tehlike gördükleri şey budur ebenin bahsettiği değişeceğini hiç düşünmedim gerçekten ha 1. Gün ha 5. Gün olarak baktım olaya bazen prosedürler gereksiz olabiliyor taktir edersin ki bakanlığın iş güzarlığı yada beğenmemesi güvenmemesi mi diye şüpheye düşmedim değil

O ayrı canım ya kuzum benim ya kıyamam valla hergün canı ne ki Allah seninde bebişininnde yüzünü güldürsün inşallah bitsin Bi an önce

S

Gunlerimiz ayni bakalim.hangimiz once doguracagiz Benim kafamda nedense hep 14 temmuz var sanki 21 bulmazmis daha erken.olurmus gibi geliyo da bakalim.
Benim kına 15 düğün 16 Temmuz idi 2 tarihten biri olurmuş gibi geliyor bana da. Baya da büyüdü karnım sanki son günü beklemez gibi

Çok mu azdı lekelenmen. Mukus gibiydi benim kızımda kahverengi. Sonrasında suyum gelmişti sızıntı şeklinde. Hayırlısı olsun Sayecim, sağlıkla gelsin kuzular.
Kızlar ya bebek bir yerde toplanıyor gibi nefesimi kesiyor,bununla beraber acayip bir sancı giriyor kasiklarima ve belime,o toplanma geçtikçe sanci hafifliyor @laiyka ve diğer arkadaşlar normal midir bu?
Öncü sancın olmuş. Tam da doğum sancısı bahsettiğin sancı. Vücudun hazırlanıyor.
Günaydın kızlar❤ Keşke hep haftasonu olsa pazartesi işe gitme düşüncesi zor geliyor artık ☺
Yarın iş var

Canım senin kızda ne zaman dönüş yaptılar? Bizde hastanede aldılar. Sağlık ocağında da aldılar. Biraz zorlanmışlardı. Damla damla oluyor ya. Sonuçlar tam elde edilemedi gibi. Sonra sanki bi kere daha sağlık ocağında verdik. Bizi aile hekimi hastaneye gitmelisiniz diye arar aramaz gittik. Ben dosyasına baktım. 6 Ağustos doğumlu. 7 Aralıkmış. Devlet hastanesinde tsh ve t4 bakmışlar. Referans değerlerinde çıkmış. Hani 3 ay geçmişken oluyor

Canım ilk kanda değerler normaldi. O yüzden arayan olmadj
Ikincisini aldıklarından 6-7 gün sonra arandık biz. Degerler o zaman yukselmis. Sonrasında da tedavi devam ediyor mu, kaç mcg ilaç alıyor gibi sorular sormak için aramışlardı. 6 buçuk sene önceydi bu söyledigim

Acaba sizde durum farklı miydi bilemedim ki

Ben giriyorum canım. Bugün de gitmeyi düşünüyorum. Çıktıktan sonra hemen bikinini değiştir ve güneşte kalma, vücut ısın yükselmesin. Denizin temiz olması lazım ama, başka hiçbir sorun yok ❤

Aa ciddi misin? Aslında nişan olabilir,elbette benim deneyimim yok ama.doktora görünmeyi düşünüyor musun?
Canım iki üç kere nokta kadar geldi devamı yok. Vajinal akıntım arttı bilmiyorum bu bir işaret mi. Yatın kontrolüm var soracağım bakalım
Teşekkürler canım sağolasın. Devami gelmedi benimkininde bakalım. Kıyamam minik oğlana inşallah şu süreci tez zamanda atlatırsınız
Mukus gibi değildi canım. Bildiğin leke gibi geldi geçti bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…