2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Anladım canım, sağlıklı olsunlar yeter ki, diş dönemleri ekstra iştahsızlık oluyor genelde Metehan da yakın bir zamanda alt köpek disleri çıkardı. Belki ondan bilemiyorum kahvaltı dışında yediği düzgün bir öğünü yok. Meyve yiyor bir de..

Kizlar bugün benden mutlusu yoktur sanirim
Konuda açmiştım kv demle hiç anlaşamayız kadin çok degisik biri

Bebek olcak diye yanima yerleşme çabası
Içersindeydi

Artik 3 sene burdayim gitmem diyodu
Tum hamileliyim bu korkuyla geçti

Dun haber geldi gorumcem hamileymiş 3.cocuğuna

Kv yanimda az durup
kızının yanına yerleşcekmiş temelli
hatta koydeki evini satip dublex alıp kiziyla bir yaşıcakmış
Cunku gorumcem çalisiyor tek basina 3 cocuğa bakamaz miş
Okdar sevindimki anlatamam size
Artık 2.3 ayda bir çikip yanıma kalmaya gelemicek

Ve en onemlisi bebegimi kendim büyütücem allahın izniyle

İyiyiz canım ememiyo göğüs ucum yok sutumgelmedi mama verdik mecbur
Canım böyle silikon gibi şeffaf ince meme uçları satılıyor. Bana medelanınkini verdiler benimse sol meme ucu kötüydü, bebeği koltukaltıma alıp emziriyordum. İlk gün ağız sütü diyorlar bulaşsa ağzına yeter. Sen sağ bebeğine aşkla bak, sütünü sağarken bebeğinin emdiğini düşün 2. Gün daha iyi olacak meme

Gözün aydın senin de insanları böyle strese sokup şu güzel günlerini zehir ediyorlar ya ne diyim Neyseki Allah gönlüne göre vermiş güle güle büyüt bebeğini

Aynen gün sayıyorum. Yarın 17'si. 27'de bitiyor Son 10 gün. Bir de hepi topu günde 2 buçuk saat. Giyin, çık, terle, kaşın, sıkıl, falan filan.

Öğretmendin di mi canım, ne güzell:)
Sabah 8 buçuk akşam 5 çalışıyorum üstelik klimalarımız da bozuldu. Oyy ben ne edem nerelere gidem . 10 gün sonra izne ayrılcam ben inşallah

Cicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel❤

Heyooo
Hepimiz doğurmuş kadar olduk bu haberle. Gözün aydın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…