2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hazırsak kv masalının devamına geçiyorum
Dün dedenin doğum günüydü. Kv, teyzeler falan bir aradaydık. Konu nereden açıldı bilmiyorum benim şu göbeği açık fotoma geldi. Eşim sordu anne ben karnındayken hiç foto yok sanırım diye, o da edepli bir kaç tane var dedi (!) Benim ki edepsiz mi geldi dedim. Hemen eşim atladı. Ne biçim konuşuyorsun, göbeği açmak da ne var, ben çektim fotoyu da kimseyi de ilgilendirmez dedi. Tabi ortam gerilince, bizim ki iyice sinirlendi. Ben de acayim o zaman gobegimi de foto ekleyeyim dedi gülerek. Ben de aramızda jenerasyon farkı var. Sen kendini benimle kıyaslama. Hem senin göbek sergilenme yaşını doldurmuştur canım bosver dedim gülerek.
Kocamı seviyorum ❤

Merhaba kızlar
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.
Aranızda gebeliği sırasında plasenta previa marjinal teşhisi konan var mı acaba , -ki inşaallah yoktur mutlu huzurlu geçirmişsinizdir gebeliğinizi

Bi arkadaşımız var öncesi normal doğumu var ama plesanta önde olduğu için sezeryan tarihi vermişler. Sanırım N nisem12 Sizinki ender bir şey mi acaba marjinal demiş?

Son düzenleme:
Allaaaahh hahaa cok fena kiz seninki ama.neyse ki sende az degilsin

Cicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel
Oyyy tatlim cok şükür. Gozunaydin bebis ne kadar dogdu canim hersey yolunda dimi cok mutlu oldum

Canım lekeden sonra kalın kıvamlı yine lekeli mukus gelirse nişan olur. Takipçi ol.
Sağol canım takip edeyim henüz bir şey gelmedi
Cicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel❤
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini. İkinizde iyisinizdir inşallah

Selam kızlar gece boyu uyku yok bana. Karnım o kadar çok acıyor ki uyu uyan sarhoş gibiyim. Lekelenmem de tekrar olmadı ama vajinal akıntım arttı bu bir işaret olabilir belki
Canım normali çok istiyorsun Allah görür inşallah duyar sesini.

Cicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel
Süpppeeerrrr tebrikleeeer Şimdi nasılsınız

İstersen kıskançlıkdan çatlamadn g..TT ni aç deseydin hahahah:))) Aferin kocana

Cicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel❤
Süperrrrrr Allah analı babalı büyütsün canım darısı tüm bizlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…