Bâşakk valla takdir ettim seni cevaplarinj verebiliosun ben zaten cok duygusalim bana öyle.dicekk hemen boşalir gozlerimden yaşlar hormonlarda tavanHazırsak kv masalının devamına geçiyorum
Dün dedenin doğum günüydü. Kv, teyzeler falan bir aradaydık. Konu nereden açıldı bilmiyorum benim şu göbeği açık fotoma geldi. Eşim sordu anne ben karnındayken hiç foto yok sanırım diye, o da edepli bir kaç tane var dedi (!) Benim ki edepsiz mi geldi dedim. Hemen eşim atladı. Ne biçim konuşuyorsun, göbeği açmak da ne var, ben çektim fotoyu da kimseyi de ilgilendirmez dedi. Tabi ortam gerilince, bizim ki iyice sinirlendi. Ben de acayim o zaman gobegimi de foto ekleyeyim dedi gülerek. Ben de aramızda jenerasyon farkı var. Sen kendini benimle kıyaslama. Hem senin göbek sergilenme yaşını doldurmuştur canım bosver dedim gülerek.
Kocamı seviyorum ❤
Benimde 27 de bitiyorAynen gün sayıyorum. Yarın 17'si. 27'de bitiyor Son 10 gün. Bir de hepi topu günde 2 buçuk saat. Giyin, çık, terle, kaşın, sıkıl, falan filan.
Çok güzeller canımEki Görüntüle 2279188 Kızlar merhaba. Bugün hediyelikleri bitireyim dedim. Size de atayım fikir olur belki. Kraft çantaları ve turuncu külahları aylar önce İstanbul’a gittiğimde eminönünden almıştım. Yapışkanlı etiketi instadan yaptırdım.Taş magneti de öyle.Üzerinde ki desenler hastane çıkışımızla aynı logoyu rica ettim yolladılar bende kullandım. Şimdi sadece külahlara badem şekeri ve lokum almak kaldı☺
Canım gözün aydınCicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel❤
Bende 8-5Öğretmendin di mi canım, ne güzell:)
Sabah 8 buçuk akşam 5 çalışıyorum üstelik klimalarımız da bozuldu. Oyy ben ne edem nerelere gidem . 10 gün sonra izne ayrılcam ben inşallah
Heyooo
Hepimiz doğurmuş kadar olduk bu haberle. Gözün aydın:)
İnşallah canım rabbim nasip ederse istiyorum. Bebekler sağlıkla gelir inşallah bende burdan size güzel haberler verebilirimCanım normali çok istiyorsun Allah görür inşallah duyar sesini.
Süpppeeerrrr tebrikleeeerŞimdi nasılsınız
Çok şükür canım çok sevindim. Aminn inşallah bizlerde güzel haberler verelimİyiyiz tatlım darısı sizlere insallah iyiyiz sukur
Saye benim de karnım çok acıyor cnım, karın duvarım çatır çatırdıyor resmen, kızlar jareket ettikçe, zaten baya da çatladım. Bu çatlamaya acı dinseydi bari o da yok. Günde 3 kez yağlanıyorum.Selam kızlar gece boyu uyku yok bana. Karnım o kadar çok acıyor ki uyu uyan sarhoş gibiyim. Lekelenmem de tekrar olmadı ama vajinal akıntım arttı bu bir işaret olabilir belki
Oyyyy hayırlı olsun canım. Babalar günü hediyesi geldi. Doğum hikayen benimkine benziyır. Maşallah kuzun iyimiş sen de iyisin oh daha ne olsun. Darısı bize inşallahCicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel❤
Cicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel❤
Plasentanın aşağıda olup bir kısmının rahim ağzında yada rahim ağzına yakın olması durumu benimki . Ara ara kanamalarım oluyor . Doktor 36yı görünce alma taraftarı. Tabi o vakitleri görebilirsekBi arkadaşımız var öncesi normal doğumu var ama plesanta önde olduğu için sezeryan tarihi vermişler. Sanırım @nisem12 Sizinki ender bir şey mi acaba marjinal demiş?
Oleeeyy :))) sende aramıza hoşgeldin caniiiimmmmmmm :)Cicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel❤
Çok şükür canım daha fazla eziyet etmemişlerCicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel❤
Süper bir şey buKizlar bugün benden mutlusu yoktur sanirim
Konuda açmiştım kv demle hiç anlaşamayız kadin çok degisik biri
Bebek olcak diye yanima yerleşme çabası
Içersindeydi
Artik 3 sene burdayim gitmem diyodu
Tum hamileliyim bu korkuyla geçti
Dun haber geldi gorumcem hamileymiş 3.cocuğuna
Kv yanimda az durup
kızının yanına yerleşcekmiş temelli
hatta koydeki evini satip dublex alıp kiziyla bir yaşıcakmış
Cunku gorumcem çalisiyor tek basina 3 cocuğa bakamaz miş
Okdar sevindimki anlatamam size
Artık 2.3 ayda bir çikip yanıma kalmaya gelemicek
Ve en onemlisi bebegimi kendim büyütücem allahın izniyle
Öğretmendin di mi canım, ne güzell:)
Sabah 8 buçuk akşam 5 çalışıyorum üstelik klimalarımız da bozuldu. Oyy ben ne edem nerelere gidem . 10 gün sonra izne ayrılcam ben inşallah
Heyooo
Hepimiz doğurmuş kadar olduk bu haberle. Gözün aydın:)
Benimde 27 de bitiyor2 buçuk saat mi çalışıyorsun canım
Amann canım yaa işim gücüm yok onun lafina bakıp, aglayacakmiyim hem kızıma yazık strese girdiğine değmez. Zaten böyle olduğum için aramızda her zaman mesafemiz vardır. En güzeli ❤Bâşakk valla takdir ettim seni cevaplarinj verebiliosun ben zaten cok duygusalim bana öyle.dicekk hemen boşalir gozlerimden yaşlar hormonlarda tavaniyi bâşaçikiyorsun bbabannesiyle bebisinin pardon mama mi demeliydim
Kızlar benim doğuma 10 gün kaldı ama hala Hiç bi belirtim yok.karnimda hala aşağı inmedi.yarin kontrol var bakalım doktor ne diycek. Kasılma filan nedir hala bilmiyorum .Geç gelmesi beji korkutuyor.
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah o günler canım..Plasentanın aşağıda olup bir kısmının rahim ağzında yada rahim ağzına yakın olması durumu benimki . Ara ara kanamalarım oluyor . Doktor 36yı görünce alma taraftarı. Tabi o vakitleri görebilirsek
Pek diş geçiremiyor bana. Koca da hep benim tarafımı tutuyor. Deli oluyor öyle oluncaOğlana kıyafet alırken herkes dedi ki aman çok alma zaten getiren çok olur giydiremeden büyür dediler bende vardır bildikleri diye almadım. Anam 1 ay oldu kiyafetgetiren sadece 3 kişi onlarda hep büyüyünce giyeceği şeyler. Dün oğlanı anneme bırakıp iki saatliğine hemen nerdeyse koşar gibi lcw ye gittik yakın diye. Aldık biseyler hemen eve döndük ama böyle bişey olamaz. Bir sokulusu var boynuma anlatsam inanmazsiniz. Tabi ben yine salya sümük duygusal bağlamalar. Saatlerce göğsümden indiremedim. Diyeceğim o ki ya kocalarinizi gönderin ya da eksik bırakmayın doğum sonrasına bence. :))
B bskscl bence senin kaynananın derdi kendi annenin ismini koycan ya ondan da olabilir kız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?