2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bâşakk valla takdir ettim seni cevaplarinj verebiliosun ben zaten cok duygusalim bana öyle.dicekk hemen boşalir gozlerimden yaşlar hormonlarda tavan iyi bâşaçikiyorsun bbabannesiyle bebisinin pardon mama mi demeliydim

Çok güzeller canım sana ziyarete gelenler baya karlı çıkacak
Cicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel❤
Canım gözün aydın bebişler çoğalıyor, umarım iyisinizdir, güzel bir ömrü olsun inşallah

Bende 8-5 27 haziranda finish

Canım normali çok istiyorsun Allah görür inşallah duyar sesini.

Süpppeeerrrr tebrikleeeer Şimdi nasılsınız
İnşallah canım rabbim nasip ederse istiyorum. Bebekler sağlıkla gelir inşallah bende burdan size güzel haberler verebilirim
İyiyiz tatlım darısı sizlere insallah iyiyiz sukur
Çok şükür canım çok sevindim. Aminn inşallah bizlerde güzel haberler verelim

Selam kızlar gece boyu uyku yok bana. Karnım o kadar çok acıyor ki uyu uyan sarhoş gibiyim. Lekelenmem de tekrar olmadı ama vajinal akıntım arttı bu bir işaret olabilir belki
Saye benim de karnım çok acıyor cnım, karın duvarım çatır çatırdıyor resmen, kızlar jareket ettikçe, zaten baya da çatladım. Bu çatlamaya acı dinseydi bari o da yok. Günde 3 kez yağlanıyorum.
Cicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel❤
Oyyyy hayırlı olsun canım. Babalar günü hediyesi geldi. Doğum hikayen benimkine benziyır. Maşallah kuzun iyimiş sen de iyisin oh daha ne olsun. Darısı bize inşallah

Kızlar benim doğuma 10 gün kaldı ama hala Hiç bi belirtim yok.karnimda hala aşağı inmedi.yarin kontrol var bakalım doktor ne diycek. Kasılma filan nedir hala bilmiyorum .Geç gelmesi beji korkutuyor.

Canım beniiiiimmm çok sevindim.Sağlıkla güzel günlerde büyüt bebeğini.Hayirli evlat olsun inşallah

Bi arkadaşımız var öncesi normal doğumu var ama plesanta önde olduğu için sezeryan tarihi vermişler. Sanırım @nisem12 Sizinki ender bir şey mi acaba marjinal demiş?
Plasentanın aşağıda olup bir kısmının rahim ağzında yada rahim ağzına yakın olması durumu benimki . Ara ara kanamalarım oluyor . Doktor 36yı görünce alma taraftarı. Tabi o vakitleri görebilirsek

Kızlar bu arafa bizim gibi hala araba fln almayan varsa hepsiburada da indirim var, bugün karar verip araba alıcam bende inşallah

Oğlana kıyafet alırken herkes dedi ki aman çok alma zaten getiren çok olur giydiremeden büyür dediler bende vardır bildikleri diye almadım. Anam 1 ay oldu kiyafetgetiren sadece 3 kişi onlarda hep büyüyünce giyeceği şeyler. Dün oğlanı anneme bırakıp iki saatliğine hemen nerdeyse koşar gibi lcw ye gittik yakın diye. Aldık biseyler hemen eve döndük ama böyle bişey olamaz. Bir sokulusu var boynuma anlatsam inanmazsiniz. Tabi ben yine salya sümük duygusal bağlamalar. Saatlerce göğsümden indiremedim. Diyeceğim o ki ya kocalarinizi gönderin ya da eksik bırakmayın doğum sonrasına bence. :))
B bskscl bence senin kaynananın derdi kendi annenin ismini koycan ya ondan da olabilir kız :))

Eklentiler

• IMG_20190616_125244.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 102
Süper bir şey bu
20 sinde giriyorsun doğuma di mi?

Benimde 27 de bitiyor 2 buçuk saat mi çalışıyorsun canım

Evet canım öğretmenim. 2 hafta seminer dönemi var. 9 buçuk 12 arası olur tahminen.
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bâşakk valla takdir ettim seni cevaplarinj verebiliosun ben zaten cok duygusalim bana öyle.dicekk hemen boşalir gozlerimden yaşlar hormonlarda tavan iyi bâşaçikiyorsun bbabannesiyle bebisinin pardon mama mi demeliydim
Amann canım yaa işim gücüm yok onun lafina bakıp, aglayacakmiyim hem kızıma yazık strese girdiğine değmez. Zaten böyle olduğum için aramızda her zaman mesafemiz vardır. En güzeli ❤

Pek diş geçiremiyor bana. Koca da hep benim tarafımı tutuyor. Deli oluyor öyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…