Çok tatlısınız.Oğlana kıyafet alırken herkes dedi ki aman çok alma zaten getiren çok olur giydiremeden büyür dediler bende vardır bildikleri diye almadım. Anam 1 ay oldu kiyafetgetiren sadece 3 kişi onlarda hep büyüyünce giyeceği şeyler. Dün oğlanı anneme bırakıp iki saatliğine hemen nerdeyse koşar gibi lcw ye gittik yakın diye. Aldık biseyler hemen eve döndük ama böyle bişey olamaz. Bir sokulusu var boynuma anlatsam inanmazsiniz. Tabi ben yine salya sümük duygusal bağlamalar. Saatlerce göğsümden indiremedim. Diyeceğim o ki ya kocalarinizi gönderin ya da eksik bırakmayın doğum sonrasına bence. :))
@bskscl bence senin kaynananın derdi kendi annenin ismini koycan ya ondan da olabilir kız :))
Bı daha tövbe bırakmam bende canım lazım olanı ya netten beğenip alicam ya da eşime tarif edicem o alıp gelicek. İkimizde çok etkilendim bebeğimin o halinden. Sanki terk Edip giden vicdansız anneler gibi hissettim bı an. Mevlüt yapmayacağım canım herkes geldi zaten ama genelde ya takı ya para taktılar kıyafet getirme işi bitmiş bence. Tekrar öyle bı hazırlık içine girip de kendimi yoracak cesaretim yok valla . Zaten herkes geldi tebrige :))Çok tatlısınız.
Mevlüt yapacak mısın? O zamanı bekliyor olabilirler hediye için..
Ben de eşime tarif ederdim. O alırdı badi, pijama vs. ne lazımsa.
Yok küveze alınmadı kilosu iyiydi, solunum sıkıntımıZ da olmadı. :)allah bağışlasın bebeğini canım
benim erken doğum riskim vardı başından beri erken gelicek diye bekliyoruz 36+2 oldum ama daha gelmedi
sen 36da doğurmuşsun solunumla ilgili sıkıntısı oldu mu küvezde kaldı mı ?
Benim de 15 temmuz var kuzum aklımda. Bak benimle de günlerimiz aynıS
Gunlerimiz ayni bakalim.hangimiz once doguracagizBenim kafamda nedense hep 14 temmuz var sanki 21 bulmazmis daha erken.olurmus gibi geliyo da bakalim.
Doğum sonrası ilk 4-5 gün çok ağrılı geçiyor canım. Ağrı kesici aldım ben hep. Oturup kalkarken yatarken zorlanıyorsun.Canım sezeryan ağrıların sızıların ne durumdaydı çok zorlandın mı
Benim kızım 40+2 de dogmuştu canım. Sana bol yürüyüş tavsiye ederim en azından akşamları toplamda 1 saat ya da sabah yarım akşamda bi yarım saat daha. Ve günde 7 tane hurma yemeni öneririm hatta ye 11 adet civarı. Nede olsa günlerinKızlar benim doğuma 10 gün kaldı ama hala Hiç bi belirtim yok.karnimda hala aşağı inmedi.yarin kontrol var bakalım doktor ne diycek. Kasılma filan nedir hala bilmiyorum .Geç gelmesi beji korkutuyor.
Evet canım iyikide beklemek istemişim valla 1 hafta dahaSüper bir şey bu
20 sinde giriyorsun doğuma di mi?
Öğretmenim 1. Sinifi bitirip 2. Sınıfa geçen oğluma ödev yapma sevgisini nasilllll aşiliyabilirim soğuk rüzgarlar esiyor aramizdaEvet canım öğretmenim. 2 hafta seminer dönemi var. 9 buçuk 12 arası olur tahminen.
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Canım bende öyle aman aman çatlakta yok. Ama resmen karnım aşağı indi onu açıkça görüyorumSaye benim de karnım çok acıyor cnım, karın duvarım çatır çatırdıyor resmen, kızlar jareket ettikçe, zaten baya da çatladım. Bu çatlamaya acı dinseydi bari o da yok. Günde 3 kez yağlanıyorum.
Oyyyy hayırlı olsun canım. Babalar günü hediyesi geldi. Doğum hikayen benimkine benziyır. Maşallah kuzun iyimiş sen de iyisin oh daha ne olsun. Darısı bize inşallah
Canım ben lisedeyim. Bizde ödev her gün her zaman değil. Çoğunlukla isteğe bağlı sunum vs. oluyor.Öğretmenim 1. Sinifi bitirip 2. Sınıfa geçen oğluma ödev yapma sevgisini nasilllll aşiliyabilirim soğuk rüzgarlar esiyor aramizda
Harikasiinn dar giy göğsünü gere gere gezin fazlasiyla hakkettinBu arada feci bir şekilde Ajda Pekkan olarak yaşlanma hayallerine yaklaşıyorum. Uyandım 1 kilo daha gitmiş. Kaslar iyice elime gelmeye baslamis. Sezeryan izi belli olmasın diye bi krem onermisti doktorum o da çok fayda etmeye başlamış :)) 52 kilo fıstık gibiyim su an. Bebeğe değilde sana nazar değecek az bol giy gösteriş yapma diyolar :)))) benim eltiler doğum kiloları kalicak Senacim hazırlıklı ol diye diye şişman kalmami çok bekledilerdi yazık
Evet canım normal doğum aslında bata gore 03.07.19 doğum tarihi ama ilk günden beri 1 hafta öndeydi.yani kendisi hala oluşmamışken bile kese 1 hafta ileri gidiyordu.buzamana kadar da aynı şekilde değişim olmadan kaldığı için doktor doğumu 1 hafta öne aldı.yani 26.06 beklenen doğum tarihi ama kuzum yerinde baya rahat olsa gerek hiç bir belirti yok.Normal mi bekliyorsun canım?
Ay canım ya son bir haftadır aşırı derecede yorgunluk var üzerimde. Hiç birşey yapmadan yoruluyorum 15 dk yürüyüş ten sonra kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum .özellikle akşam yürüyüşünden sonra bütün gece kemik ağrısından uyuyamıyorum.magnezyumu bırakmanın belirtileri olsa gerek.hurmaya dün başladım.reflu korkusundan sadece 3 tane yiyebildim. Inşallah faydası olur.Benim kızım 40+2 de dogmuştu canım. Sana bol yürüyüş tavsiye ederim en azından akşamları toplamda 1 saat ya da sabah yarım akşamda bi yarım saat daha. Ve günde 7 tane hurma yemeni öneririm hatta ye 11 adet civarı. Nede olsa günlerin
Pek diş geçiremiyor bana. Koca da hep benim tarafımı tutuyor. Deli oluyor öyle olunca
maşallahYok küveze alınmadı kilosu iyiydi, solunum sıkıntımıZ da olmadı. :)
Dikkat et çok yorma kendini, hiç belli olmaz.
Canımmmm gözün Aydın yaaaa çok sevindim allah yavrunuzu size bağışlasınDarısı sizlere canım ❤
Kızlar evde badana boya işine girişti eşim bende salonda oturuyorum ister istemez boya yaptığı odalara çok sonradan girip temizliğe yardım ediyorum çünkü annem babam kardeşim kişileri gezmeye gidecek gün buldular Allah'a emanet inşallah dogurmam bu yorgunlukla
Evet seninle de ayniyiz.Galiba erkek cocukari daha mi gec doguyolar.Bakalim ne zaman olacak vaktinde gelsinler insallah.Dedigimiz tarihlerde vakitli tarihlerBenim de 15 temmuz var kuzum aklımda. Bak benimle de günlerimiz aynı
Maske tak canim boya kokusu etkilemesinKızlar evde badana boya işine girişti eşim bende salonda oturuyorum ister istemez boya yaptığı odalara çok sonradan girip temizliğe yardım ediyorum çünkü annem babam kardeşim kişileri gezmeye gidecek gün buldular Allah'a emanet inşallah dogurmam bu yorgunlukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?