Benim kızım 40+2 de dogmuştu canım. Sana bol yürüyüş tavsiye ederim en azından akşamları toplamda 1 saat ya da sabah yarım akşamda bi yarım saat daha. Ve günde 7 tane hurma yemeni öneririm hatta ye 11 adet civarı. Nede olsa günlerin
Kızlar evde badana boya işine girişti eşim bende salonda oturuyorum ister istemez boya yaptığı odalara çok sonradan girip temizliğe yardım ediyorum çünkü annem babam kardeşim kişileri gezmeye gidecek gün buldular Allah'a emanet inşallah dogurmam bu yorgunlukla
Doğurmuyosun canım tecrübeyle sabit koskoca odayı tek başıma boşalttım küçük tuvaleti ardiyeye çevirdim kendi bazamı boşaltıp gelenleri yerleştirdim babam boyadı ben arkasına sildim mutfağımı su bastı bütün alt dolabı boşaltıp suyu çekip herşeyi yıkayıp yerleştirdim ev battı haliyle komple elden geçirdim sadece çok yoruldum ve ayaklarım aşırı aşırı ödem yaptı oturduğun zamanlarda ayakları yere sallama yukarı dik öyle otur
Allah yardımcın olsun
Canım böyle silikon gibi şeffaf ince meme uçları satılıyor. Bana medelanınkini verdiler benimse sol meme ucu kötüydü, bebeği koltukaltıma alıp emziriyordum. İlk gün ağız sütü diyorlar bulaşsa ağzına yeter. Sen sağ bebeğine aşkla bak, sütünü sağarken bebeğinin emdiğini düşün 2. Gün daha iyi olacak meme
Ya bu arada bana noluyor yaa.. Ben kayinvalidemi çok severdim cool kadın diye. Sanirim kızıma ilgi göstermedi ve hiç sevinmedi diye düşman oldum birden Ne derse batıyor kadın. Doğduğunda demek ki biri bir şey yapsa çocuklarımıza yeminle insan katıl olur.
Ben böyle hamilelige sevinmeyip üstüne bana güvenmeyin ben hayatta bakmam diyen kaynanalar biliyorum etrafımda.
Şuan sorsan onlardan çok düşkün olan yok torunlarına
Belki seninki de ters köşe yapar hiç belli olmaz
Saye benim de karnım çok acıyor cnım, karın duvarım çatır çatırdıyor resmen, kızlar jareket ettikçe, zaten baya da çatladım. Bu çatlamaya acı dinseydi bari o da yok. Günde 3 kez yağlanıyorum.
Oyyyy hayırlı olsun canım. Babalar günü hediyesi geldi. Doğum hikayen benimkine benziyır. Maşallah kuzun iyimiş sen de iyisin oh daha ne olsun. Darısı bize inşallah
Cuma günü verdiğim kan sonuçları anlayan var mı kızlar?Kan değerim düşmüş onu anladım da diğerleri ne anlama geliyor? Saye-
canım sen sağlıkçiydin Di mi bi bakar mısın?
Senin kocadan ders alsa benimki.Savunur benimki de hiçbişeye zorlamaz kv ile ilgili daha doğrusu zorlayamaz Ben yanındayken laf söylemez de sonra konuşur anasıyla.Ben yanındayken de savunsa içim erir valla
Kızlar dun serumdan sonra sancı duzeldı eve geldik. Yarın kendi doktoruma kontrolum var. Bakalım minik beyimiz neler yapıyor içeride. Kalçam dali agrı da hafifledi ama bazen asırı zorluyor.Geçen hafta havuz göl vs. yüzmüştük belki de ondan oldu. Ozgurkus
canım gözünaydın Allah analı babalı buyutsun
Ben böyle hamilelige sevinmeyip üstüne bana güvenmeyin ben hayatta bakmam diyen kaynanalar biliyorum etrafımda.
Şuan sorsan onlardan çok düşkün olan yok torunlarına
Belki seninki de ters köşe yapar hiç belli olmaz
Bizimki de öyle işte. Çılgınlar gibi bakıcı arıyoruz. Stres sardı bizi o hiicc oralı bile değil. Ben bakmam diyor sürekli. Hee bir de utanmadan sahip çıkmaya, üzerinde laf söylemeyi kendinde hak görür. O zaman yaktım işte cirasini
Cuma günü verdiğim kan sonuçları anlayan var mı kızlar?Kan değerim düşmüş onu anladım da diğerleri ne anlama geliyor? Saye-
canım sen sağlıkçiydin Di mi bi bakar mısın?
Plasentanın aşağıda olup bir kısmının rahim ağzında yada rahim ağzına yakın olması durumu benimki . Ara ara kanamalarım oluyor . Doktor 36yı görünce alma taraftarı. Tabi o vakitleri görebilirsek
Bende plasenta previaliydim 27. Haftada birden çekilmeye başladı plesenta ve şuan yeri iyi kanamalı ve bol progestanli yatmali geçti aylar 1. Sınıfa giden oğlum var çok zorlandim şimdi gün sayıyorum inşallah herkes sagsalim alır kuzularıni kucağına
Bizimki de öyle işte. Çılgınlar gibi bakıcı arıyoruz. Stres sardı bizi o hiicc oralı bile değil. Ben bakmam diyor sürekli. Hee bir de utanmadan sahip çıkmaya, üzerinde laf söylemeyi kendinde hak görür. O zaman yaktım işte cirasini
Bende plasenta previaliydim 27. Haftada birden çekilmeye başladı plesenta ve şuan yeri iyi kanamalı ve bol progestanli yatmali geçti aylar 1. Sınıfa giden oğlum var çok zorlandim şimdi gün sayıyorum inşallah herkes sagsalim alır kuzularıni kucağına
Ayy nasıl sevindim. İnşaallah benimkide çıkar yukarı. Çıkmasa da rahme yapışık olmasın duam bu.
21 aylık oğlum var benimde. Sürekli birşeyler istiyor oyun zamanı tabi çocuğun. Onu kucağıma almıyorum diye üzülüyor bazen. Kv gün içinde gelip yemeğimi temizliğimi yapıyor sağ olsun.
Rabbim evlatlarımızı bize, bizi onlara bağışlasın.