2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar kontrolden çıktım. 3810 gr 52 cm olmuş bizim bıdık...perşembe birdaha nst cektirecegim. Duruma gore belki perşembe veya cumada alabilirim dedi. Ama olmazsa pazartesiyi bekleyecegiz.
Acil gelirse inş yetisirm dedi dr. Başka dr. 'ün girme ihtimali korkuttu beni oyuzden de acaba perşembe yada cuma doğsa mi diye de düşünmüyor değilim.
Habire büyük oğlum ne yapacak diye düşünüp duruyorum.

Canım aynı şeyi bende düşünüyorum büyük oğlan napicak diye.Allah yardımcın olsun.Masaallah bebeğine.Haftan da iyi sağlıkla gelsin.

Ay sen çılgınsın
Gerçekten çok gıcıksın :)
Kokuyosundur da sen
2 saat kesintisiz uyursam öpüp başıma koyuyorum resmen
Sıcak
Tuvalet
yatış şekli
Dönmeler
Amann sabahlar olmasın
kokuyosun da nasil guldum yaa. yok kiz kokmuyorum tertemizim.Valla ben cabuk idrar yolu enfeksiyonu geciren.biriyim esimde kisa giyinip uyuma diyo sirtim acilsa o kapatir durur.

Şuan nts deyim canım. Sanırım benim de çarpıntım var bundan sebep olabilir. Halen yüksek nabız 170 lerde

Canım aynı şeyi bende düşünüyorum büyük oğlan napicak diye.Allah yardımcın olsun.Masaallah bebeğine.Haftan da iyi sağlıkla gelsin.
Inş çok etkilenmezler canım erkek kardeşim gelecek onun hastası dedim sen çok ilgilen diye...serumla fln görsün de istemiyorum aslında beni ama biraz toparlayim öyle gelsin hastaneye inş.

Göğüs ucu yarasına iyi geliyormuş.
Ama doğumdan önce yapmamızın faydası olur mu acep
Bir de içinde zeytinyağı oluyor ya hani kıl yapar mı

Kıllanmayalım sonra kız
Canim dogum oncesi Sadece gogus ucuna masaj yapilmayacak mi ki her tarafina mi yapacagiz

3 kere ölcüldü canım. Simdi de hastanede ntsdeyim 4. sü bu,170 lerde şuan.

Inş çok etkilenmezler canım erkek kardeşim gelecek onun hastası dedim sen çok ilgilen diye...serumla fln görsün de istemiyorum aslında beni ama biraz toparlayim öyle gelsin hastaneye inş.

En doğrusu canım.Ben babanneye bırakıcam.Ayağa kalktigimda getirin hastaneye dicem bakalım.Benim oğlum alışkın babanneye bi de 4 yaş 4 aylik.Insallah çok sıkıntı yaşamayız.Üzülmez yavrucaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…