Benim her seferinde 140la 174 arasi cikiyor endiselenme hemen bakalim dr.a gidince bslli olur166 - 170 civarları çıktı canım
Ben lansinoh krem kullanıyorum ama büyükler soğ koy deyip duruyorlar çok kişiden duymaya başladım bunu çok iyi geliyormuş ama denemedim
Fizyolojik serum mu siksan canim gecmis olsun dusuncesiz insanlardan nefret ediyorum inşallah ikinizde hemen atlatirsiniz bebis gelmeden
İyi madem bizim buralar kantaron yağı kaynıyor. Onunla masaj yapayım ben de. Biz yanıklara suruyordukGöğüs ucu için 36 haftam dolsun kantoron yağı ile masaja başlıcam.Kantoron bitkisi ve saf zeytinyagi ile kendi yaptigim yagim var.Ilk doğumdan sonra da kullandım faydasını gördüm.1. ayın sonunda tamamen iyileşti.Birde bebeğin süt gelmeyen memeyi emmesi de yara yapıyor.Süt bol bol geldiğinde yara olmuyor.Yani benim öyle olmuştu.Bircok arkadaşım da bunu söyledi.Insallah bol sütlerimiz olur bebelerimizi doya doya emziririz.
Yok kuzum denemedim yenebilen kremlerden aldık silip yıkama derdi bitti. Ama daha bazen yanlış tutuyor bebeğim ya da ben yanlış veriyorum. İyileşiyor sonra bı daha oluyor
Hadi bakalım, sağlıkla gelsin inşallahh.Aşağı inmiş, yüzünü sırtıma çevirmiş :) eşi yaşlanmış, nst ye gireceğiz şimdi bakalım, bir ihtimal haftaya kadar daha duracak belki de pat diye gelir :)
Kızlar kontrolden çıktım. 3810 gr 52 cm olmuş bizim bıdık...perşembe birdaha nst cektirecegim. Duruma gore belki perşembe veya cumada alabilirim dedi. Ama olmazsa pazartesiyi bekleyecegiz.
Acil gelirse inş yetisirm dedi dr. Başka dr. 'ün girme ihtimali korkuttu beni oyuzden de acaba perşembe yada cuma doğsa mi diye de düşünmüyor değilim.
Habire büyük oğlum ne yapacak diye düşünüp duruyorum.
Of çok tatlısınızzzBu da son halim 38ye kadar ancak dayanacağım. 42 yi bekleyebilenlere helal olsun diyorum.
Doktor ne dicek bakalım inşallah hayırlısı olsun canımHastanede nts deyim şimdi kuzum. 170 lerde yine
Pazartesiyi bekle beraber doğuralım:)))Kızlar kontrolden çıktım. 3810 gr 52 cm olmuş bizim bıdık...perşembe birdaha nst cektirecegim. Duruma gore belki perşembe veya cumada alabilirim dedi. Ama olmazsa pazartesiyi bekleyecegiz.
Acil gelirse inş yetisirm dedi dr. Başka dr. 'ün girme ihtimali korkuttu beni oyuzden de acaba perşembe yada cuma doğsa mi diye de düşünmüyor değilim.
inş canım benimki daha 32 aylık şimdilik hevesle bekliyor ama görünce ne olacak bilmiyorum.En doğrusu canım.Ben babanneye bırakıcam.Ayağa kalktigimda getirin hastaneye dicem bakalım.Benim oğlum alışkın babanneye bi de 4 yaş 4 aylik.Insallah çok sıkıntı yaşamayız.Üzülmez yavrucaklar
sağol canım benim o sizin tatliliginiz ❤Hadi bakalım, sağlıkla gelsin inşallahh.
Of çok tatlısınızzzMaşallah kuzuna, ilki normal doğum muydu senin?
Bakalım dr. Nasıl karar verirse inş. Perşembe tam netlesir sanirimE EndoplazmikSeyyahikulum caniiiimmm bin kere maşallah size. Olmuş zaten o bebiş daha fazla kendini de bebisi de sıkma bence . Yolla gelsin sağlıkla huzurla inşallah
Amin. Cevabın için çok teşekkür ederim. Çok sevindim sizinkinin de yukarı çıkmış olmasına. İnşaallah benimki de çıkar.Canım benim öyleydi. 13-18 haftalar arası kanamam vardı sonra kesildi. O arada hep yattım. 28. hafta kontrolde plesanta çıkmaya başlamıştı sonrasında yatmadım pek ama dikkat ettim, ev işi falan yapmadım. Şimdi ise 37+4 üm ve plesanta çok iyi bir konumda doğuma da 4 yada 9 gün kaldı. Umarım sende hayırlısıyla kucağına alırsın.
Canım gözün aydın. Sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini. Bol bol sütlerin olsun inşallah
Inş. Dr. Beklemeyebilir diye korkuttu canım dr. Yetişemezse diye korkum. Kendi dr umu istiyorum ben doğumdaPazartesiyi bekle beraber doğuralım:)))
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahInş. Dr. Beklemeyebilir diye korkuttu canım dr. Yetişemezse diye korkum. Kendi dr umu istiyorum ben doğumda
Istanbul trafiği belli olmuyor yetisilemeyebiliyor.
Kız sen kurtuldun biz daha dogurcaz da adapte olucaz da. Oglusunu büyüttün bile maşallahHani bugün kimse dogurmuyo mu ? Hız kesmeden devam. Oğluma arkadaş lazim. Ben çok yalnız kaliyom sorup konuscaklarim oluyo ama diğer gruplara da gitmek istemiyorum . Çabuk çabuk dogurun da bebeklerden konuşalım. Siz de biraz gayret gösterin ama
Valla nerdeyse bir ay olcak. Benim de gözüm yollarda sizi bekliyorumKız sen kurtuldun biz daha dogurcaz da adapte olucaz da. Oglusunu büyüttün bile maşallah
AyyKızlar kontrolden çıktım. 3810 gr 52 cm olmuş bizim bıdık...perşembe birdaha nst cektirecegim. Duruma gore belki perşembe veya cumada alabilirim dedi. Ama olmazsa pazartesiyi bekleyecegiz.
Allah çok büyük kuzum. İnsan nelere alışmiyor ki :)beni doğum değilde doğum sonrası adaptasyon süreci korkutuyor nedense. inşallah çabuk alışırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?