2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben lansinoh krem kullanıyorum ama büyükler soğ koy deyip duruyorlar çok kişiden duymaya başladım bunu çok iyi geliyormuş ama denemedim

Soğan mı yazmak istedin? :)
Yara olunca soğan işe yarıyor diye duymuştum ben de

Fizyolojik serum mu siksan canim gecmis olsun dusuncesiz insanlardan nefret ediyorum inşallah ikinizde hemen atlatirsiniz bebis gelmeden

Okyanus suyu aldım biraz ferahladım ama yetmedi tabi
inşaAllah bebek gelene kadar iyileşirim. Ona bulaşırsa naparım ben

İyi madem bizim buralar kantaron yağı kaynıyor. Onunla masaj yapayım ben de. Biz yanıklara suruyorduk

Yok kuzum denemedim yenebilen kremlerden aldık silip yıkama derdi bitti. Ama daha bazen yanlış tutuyor bebeğim ya da ben yanlış veriyorum. İyileşiyor sonra bı daha oluyor

Koyu kısmın hepsini almasını sağla canım.Masallah ben doğurana kadar senin kırkin cikacak.Zorlu günler geride kalmış olacak ins

Aşağı inmiş, yüzünü sırtıma çevirmiş :) eşi yaşlanmış, nst ye gireceğiz şimdi bakalım, bir ihtimal haftaya kadar daha duracak belki de pat diye gelir :)
Hadi bakalım, sağlıkla gelsin inşallahh.
Bu da son halim 38ye kadar ancak dayanacağım. 42 yi bekleyebilenlere helal olsun diyorum.
Of çok tatlısınızzz Maşallah kuzuna, ilki normal doğum muydu senin?

Pazartesiyi bekle beraber doğuralım:)))

En doğrusu canım.Ben babanneye bırakıcam.Ayağa kalktigimda getirin hastaneye dicem bakalım.Benim oğlum alışkın babanneye bi de 4 yaş 4 aylik.Insallah çok sıkıntı yaşamayız.Üzülmez yavrucaklar
inş canım benimki daha 32 aylık şimdilik hevesle bekliyor ama görünce ne olacak bilmiyorum.
Hadi bakalım, sağlıkla gelsin inşallahh.

Of çok tatlısınızzz Maşallah kuzuna, ilki normal doğum muydu senin?
sağol canım benim o sizin tatliliginiz ❤
Yok canım ters geldi ilk oğlum dönmediği için mecbur sezeryan oldum ben bu doğum pozisyonunu almış aslında ama yine mecbur sezeryan olacak.
E EndoplazmikSeyyahikulum caniiiimmm bin kere maşallah size. Olmuş zaten o bebiş daha fazla kendini de bebisi de sıkma bence . Yolla gelsin sağlıkla huzurla inşallah
Bakalım dr. Nasıl karar verirse inş. Perşembe tam netlesir sanirim

Amin. Cevabın için çok teşekkür ederim. Çok sevindim sizinkinin de yukarı çıkmış olmasına. İnşaallah benimki de çıkar.
Kolay sağlıklı hayırlı doğumlarınız olsun inşaallah

Kız sen kurtuldun biz daha dogurcaz da adapte olucaz da. Oglusunu büyüttün bile maşallah

Ayy çok heyecanlı inşallah sağlıkla gelsinde canım

Merhaba hanımlar
Bugün kontrolüm vardı. Usg, nst her sey yolunda. Bebegim 2459 gr olmus. Ancak tansiyon sınırdaydı. Şimdi de sistemden baktım idrar tahlilinde protein yüksek çıkmış. Bilgisi olan var mı? Sonucu dr a daha göstermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…