- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
haklısın kuzum onlar sağlıklı olsunlar da alışırız biz :)Allah çok büyük kuzum. İnsan nelere alışmiyor ki :)
canım naptın gittin mi doktora?Şimdi hastaneden geldim ☹
Inanilmaz adet ağrilarim vardı
Aşşağı doğru baskı yapan
Belimde ağrıyodu
Oglanda çok hareketliydi bugün bi değişikti
Gece 3te gittim acile alttan muane etmek istedi
Acilman olabilir dedi
Kendi doktorum yoktu diye muane olmadım
Nstye bağladım ultrasonla baktı bi sorun gormedi
Alttan muane olmak istemiyorum diye yazıp imzalayıp çiktim
Öglen gibi kendi doktoruma gidicem
Hala daha ağrım var hayirlisi bakalım
Inşallah kotü bisey olmaz
Şimdi hastaneden geldim ☹
Inanilmaz adet ağrilarim vardı
Aşşağı doğru baskı yapan
Belimde ağrıyodu
Oglanda çok hareketliydi bugün bi değişikti
Gece 3te gittim acile alttan muane etmek istedi
Acilman olabilir dedi
Kendi doktorum yoktu diye muane olmadım
Nstye bağladım ultrasonla baktı bi sorun gormedi
Alttan muane olmak istemiyorum diye yazıp imzalayıp çiktim
Öglen gibi kendi doktoruma gidicem
Hala daha ağrım var hayirlisi bakalım
Inşallah kotü bisey olmaz
cok sevindim canimKızz kanada lokumuKurumus-Maskara allah razı olsun rennie duonun geçirmediği reflüyü sakız azalttı mahalle hatunu gibi cakkıdı cakkıdı sakızla geziyorum, bebeğin boklu olur deyip duruyorlar hurafeciler  sıcak basmasından ve çiş yüzünden ben de uyuyamıyorum yaa @Meylen benim kocalıkta sana hasta bezi bağlayalım diye dalga geçiyor
Canım benimde çıkmıştı tansiyon takibi ve tekrar idrar tahlili yapıldı bazen enfeksiyondan da çıkıyo bazen hastaneyle alakalı da oluyo Bi birim yüksek çıkmış zaten kendinde takip et tansiyonunuMerhaba hanımlar
Bugün kontrolüm vardı. Usg, nst her sey yolunda. Bebegim 2459 gr olmus. Ancak tansiyon sınırdaydı. Şimdi de sistemden baktım idrar tahlilinde protein yüksek çıkmış. Bilgisi olan var mı? Sonucu dr a daha göstermedim.Eki Görüntüle 2279543
Yanlış anlamazsanız ben sizi merak ettim. Yaşınız, eğitim durumunuz, yaşadığınız şehir gibi.. Bilgi verme şansınız var mi?Daha önce yapmıştı kendisi ters doğumu tecrübe işi demek.. ama oyle gözü kara biri değildir yani hastalarını bazen hastaneye de yollar hatta aslında beni de yollicaktı da bizimki geliverdi. Ama anlıyorum seni ben de evde doğum ilk duyduğumda öyle tepki verdim hem hamilelikte insan genel olarak zaten daha endişeli oluyor.. Herkesin gönlüne göre olsun en güzeli en sağlıklısı olsun insallah.
Evet tekrar hastaneye gitmem lazım, önceki gebeligimde de tansiyon hep sınırdaydı. İşin kötüsü evde bebek var eşim işe gitti bi annemi arayayım da gelsin ben de hastaneye geçim tekrardanCanım benimde çıkmıştı tansiyon takibi ve tekrar idrar tahlili yapıldı bazen enfeksiyondan da çıkıyo bazen hastaneyle alakalı da oluyo Bi birim yüksek çıkmış zaten kendinde takip et tansiyonunu
Aman canım ihmal etme git Bi daha bakılsın için rahatlasın inşallah yanlıştır basit enfeksiyondan falandırEvet tekrar hastaneye gitmem lazım, önceki gebeligimde de tansiyon hep sınırdaydı. İşin kötüsü evde bebek var eşim işe gitti bi annemi arayayım da gelsin ben de hastaneye geçim tekrardan
Cevapta verdiğim halde baş etmek zormuş gercektenBenim gibi cevap verirsen Bi daha cesaret edemiyorlarsiz öyle yapın ben istemiyorum diyorum sizin çocuklara yaparız diyorum
Boşveeeer sağlıkla gelsinde milleti yoksa öldür öldür bitmez yani cinnetlikler
Canım krem sürmeye başladın mı? Ben lansinohun kremini aldım bir kaç gündür sürüyorum rahatlatıyorKızlar ya benim göğüs uçlarim çok acıyor hamile kaldığımdan beri hassasiyet acı hiç geçmedi. Nasıl emzircem benyani dokunamiyorum bile değil ki bebek emecek
Canım lansinohun kremini sürüp masaj yapıyorumKızlar göğüs ucu yarası olmaması için aldığınız önlemler var mı?
Canım tansiyon kaç çıktı. Tansiyon takibi verir birde 24 saatlik idrar tahlili isteyebilir. Drunla görüştün müMerhaba hanımlar
Bugün kontrolüm vardı. Usg, nst her sey yolunda. Bebegim 2459 gr olmus. Ancak tansiyon sınırdaydı. Şimdi de sistemden baktım idrar tahlilinde protein yüksek çıkmış. Bilgisi olan var mı? Sonucu dr a daha göstermedim.Eki Görüntüle 2279543
Normal doğum hava atmak için yapılan bir yöntem değil ki hayatım, onu nereden çıkardın? Ben kesinlikle normal doğumun sezeryandan çok çok daha iyi olduğunu düşünenlerdenim. Bir kere sezeryan bebeklerin %95ine yakını alerjen rahatsızlıklar, astım ve düşük bagisiklikla dünyaya geliyor. Çünkü kanalda olan bazı bakterileri yutamadan geliyor. Bir çok bununla alakalı makaleler var. Annenin ise tüm iç döngüsü doğal sürecinde daha çabuk toparlaniyor ve doğasına daha cabuk dönüyor. Adi üstünde normal.. Diğeri ise ameliyat.. Tabi ki sezeryan kaka değil. Kaldı ki benim kız zamanında gelirse doktor irilik nedeniyle kesin sezeryan dedi. Karşı çıkacak değilim elbette ama hava atmak için de insanların normal doğurduğunu düşünmüyorum canım.Evde dogum benim için de çok uçuk. Neden daha az risk varken daha riskli olanı seçeyim. Üstelik riske ettiğim şey benim ve çocugumun canıyken.Bunun yanında değinmek istediğim başka bir nokta daha var. "Sezeryana zorlamak ya da zorlanmak". Arkadaşlar sezeryan tü kaka değildir.Neden sezeryandan tecavüz gibi bahsediyorlar anlamıyorum. Normal dogumun sezeryandan üstünlüğü yoktur.Neden normal dogum cok zor ben normal dogurdum nasıl da acıların kadınıyım ah nasıl da fırlattım diye göğsü kabarıyor kadınlarımızın. Daha geçen haftalarda ille de normal dogurucam dıye diretip sırf bu yuzden cocugunu yuzde 80 engelli kucagına alan bir annenin haberini izledim.Ne yazık.Siz siz olun doktorunuz ne diyorsa onu dinleyin. İçinize sinmez ve vaktiniz de varsa baska bir doktora elbette danısın.Ama normal dogurucam havamı da atıcam diye çolugunuzu çocugunuzu perperişan etmeyin.Doktor neyi uygun görüyorsa sizin için de bebeğiniz için de en dogrusu odur.
Avrupada doğup büyüdüm orda da üniversitede okudum. Şimdi Ankaradayım. 32 yaşındayim.Yanlış anlamazsanız ben sizi merak ettim. Yaşınız, eğitim durumunuz, yaşadığınız şehir gibi.. Bilgi verme şansınız var mi?
Aslında adı normal değil vajinal dogum canım.Ama boyle yerleştiği için bu şekilde kullandım.Hava atmak için değil ama hırsla bak nasıl da fırlattım kafasında normal dogurucam diye kasan bir cok insan tanıyorum.Vajinal dogum yapıp sezeryan dogum yapanı küçümseyen ve evet hava atan sezeryan da dogum mu diyen bir cok insan da gördüm duydum.Benim için doktorun uygun bulduğu her yontem normaldirNormal doğum hava atmak için yapılan bir yöntem değil ki hayatım, onu nereden çıkardın? Ben kesinlikle normal doğumun sezeryandan çok çok daha iyi olduğunu düşünenlerdenim. Bir kere sezeryan bebeklerin %95ine yakını alerjen rahatsızlıklar, astım ve düşük bagisiklikla dünyaya geliyor. Çünkü kanalda olan bazı bakterileri yutamadan geliyor. Bir çok bununla alakalı makaleler var. Annenin ise tüm iç döngüsü doğal sürecinde daha çabuk toparlaniyor ve doğasına daha cabuk dönüyor. Adi üstünde normal.. Diğeri ise ameliyat.. Tabi ki sezeryan kaka değil. Kaldı ki benim kız zamanında gelirse doktor irilik nedeniyle kesin sezeryan dedi. Karşı çıkacak değilim elbette ama hava atmak için de insanların normal doğurduğunu düşünmüyorum canım.
Yanlış anlaşılacak diye sorana yalan söyleyemem neyse o.Dayanamayıp müdahil olacağım. SevgiliMatilda- evde doğum Amerikada Avrupa da ya da en mükemmel en iyi yerde yapılsa bile yanlış yapılmaması gereken birşey. Tamam yapmışsın evde doğumunu tamam ters doğurmuşsun tamam en kral anne sensin tamam en mükemmel vajina seninki ama tamam yani. @Samira34 dedi ya belki evde gizli saklı doğum yapacak buraları takip ediyor ve sen öyle ballandıra ballandıra anlatıyorsun ki onlara güç veriyor diye o kadar haklı ki cidden.
Lütfen kendine gel ve ne yaptığının nasıl bir algı yarattığının farkına var.
Daha önce bir kez daha Avrupada dogdum büyüdüm demiştin. Şimdi Avrupa var Avrupa var canım. Avrupa nın neresindenAvrupada doğup büyüdüm orda da üniversitede okudum. Şimdi Ankaradayım. 32 yaşındayim.
Lastik mi kız buAyyy çekiyor musun. Benim zaten uçları o kadar büyüdü ki cekersem iyice uzar
Cahillikle ne alakası var. Bana da körü körüne kendini doktorlara hastanelere teslim etmek cahil geliyor (sen öylesin demiyorum misal yani). Tek anlattığım şey bu değil ama soran merak eden çok olduğu icin haliyle sıkça cevap vermek durumunda kalıyorum. Evde doğum Türkiyede var hastaneye bağlı uygulanan bölgeler de çok var. Günümüzde yapılan bir şey ve yasadışı da değil yani kınamaya ayıplamaya gerek yok.Matilda- hani @Samira34 sana sinir olmuyorum demiş ya ben oluyorum aylardır anlata anlata bitiremedin evde doğum hikayelerini. Yememiş içmemişsin cahil gibi evde doğurup duruyorsun. Şikayet edersen de et. Burda milleti saçma sapan şeylere teşvik edip duruyorsun aylardır. Başka konuşmalara müdahil olmuyorsun grupta aylardır tek anlattığın şöylr doğurdum böyle doğurdum yok ters dogurdum yok ebeyle doğurdum büyük başarı Yeter artık valla sıktın.
Hollanda cnmDaha önce bir kez daha Avrupada dogdum büyüdüm demiştin. Şimdi Avrupa var Avrupa var canım. Avrupa nın neresinden
İnşallah canım basit bir seydir. En azından drun bi görüşünü alayım..Aman canım ihmal etme git Bi daha bakılsın için rahatlasın inşallah yanlıştır basit enfeksiyondan falandır
Tansiyon 13-9 du sonra 11-6 ya düşmüş. Simdi evde baktim hala 11-6 ödem şişlik filan da yok. Muhtemelen tekrar idrar tahlili isteyecek dr. Birazdan hastaneye geçeceğim. Metehan uyuyor annemleri bekliyorum..Canım krem sürmeye başladın mı? Ben lansinohun kremini aldım bir kaç gündür sürüyorum rahatlatıyor
Canım lansinohun kremini sürüp masaj yapıyorum
Canım tansiyon kaç çıktı. Tansiyon takibi verir birde 24 saatlik idrar tahlili isteyebilir. Drunla görüştün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?