2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çörekotu yağı ve sarı kantaron yağı da iyi geliyor diye biliyorum. Ama yara sebeblerinden en büyüğü bebeğin memeyi yanlış tutması imiş. Bu konuyu da araştır inşallah bebeğin güzel tutar güzel emer.

Ben de dr dese senin şu sebeplerle sezer olman daha iyi olur. Elbette derim, iki normal doğuma rağmen. Eğitimi, deneyimi, öngörüleri ona göredir yani. Doğum şekline kesinlikle doktorla birlikte karar verilmeli bence..

Matilda hanimcigim sizden hiç hoşlanmadım. Ebenizle birlikte güzel doğumlarınız olsun efendim. Hoscakalin
Edit: (dur azcik daha guleyim)

hangi oranda karıştırılıyor biliyor musunuz? Meme ucu yoktu ve öyle masaj falan da yapmamış tim . İlki çok düşkündü memeye Simdi ucu var artik ama önlem almak lazim . Başımızda bi büyük yok ki

Sevgili arkadaşım madem anlattıkların sevimsiz geliyor. Bir de anlatmamayı denesen. Hem anlatıyor hem alaycı bi tavır sergiliyorsun. Habire üstüne yazan oluyor. İşler karışıyor. Lütfen

Bebisin en son kaç kiloydu canim

Ya boşuna ban yediniz kuzular gerek yoktu yani herkesin kendi bebeği kendi hayatı bende onaylamasamda sert çıkmadım tabiki eskiden Bi çok insan evde doğurmuş terste gelmiştir düzde gelmiştir kanaması da olmuştur ama imkan varken neden kullanmayalım kafası benimki yoksa evde daha konforlu olucağımıza eminim çatı yok bacak ayırma yok eski kadınlar kaynanamlar babaannemler diz üstünde doğurmuş mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…