Aynen öyle burada konusup tatlıya baglaniyor o arada bir bakıyorsun banlanmıssın.
Bi yeşilçam repliği geldi aklıma son cümlendeBizimkiler gelir birkaç gün mapus yatıp çıkarlar inşallah
Digeri de banlanmış. O gelmesin
Ya ben birden o gelen değişik insanlardan çok rahatsız oluyorum zatenVe bunu da grubun aktif katılımcıları yapmıyordur diye dusunuyorum
gizlice bizi izleyenlerden biri ya da birileridir.
Benim basıma geldi bir kaç kez. Birinde başka topıcte bir kadın seni sıkayet edıyorum dedı. Sonra banlandım. Oysa tartsımayı baslatan oydu. Moderatorle konustum. Sıkayet durumunda iki tarafın mesajlarına bakıp ona gore banlıyorlarmıs. Yanı muhtemelen sıkayet eden banlananlardan biri oluyor. Yıne de gunah girmek istemiyorum tabiVe bunu da grubun aktif katılımcıları yapmıyordur diye dusunuyorum
gizlice bizi izleyenlerden biri ya da birileridir.
Kemal sunal onuda alıcaklar sanıyo hani amale pazarında e ben e benn diyo sonra adam en son sen gelme ... diyo
Hangisi
Ya ben birden o gelen değişik insanlardan çok rahatsız oluyorum zaten
Unutuyorum açık biyer olduğunu hep aynı kişiler yazınca herşeyimizi paylaşıyoruz falan ya sonra birden hiç tanımadğım biri gelince acayip izleniyomuşum hissi geliyo
Onu bende farkettim canım ağdaya gittiğimde ama jiletten karardı benim muhtemelen karbonatı Bi kaç damla limonla aç sür 5 dakika beklesin yıka kurula haftada 3 yapabilirsin bende yapıyorumkızlarrr annem bugün koltukaltın kararmış dedi baktım hakkatende siyahlaşmış bi sinir geldi
lazerliydim ben normalde çıkmıyo koltukaltımda almıyodum hiç neden kararır ki hamilelikle mi alakalı ?
sizinde karardı mı ?
Benim basıma geldi bir kaç kez. Birinde başka topıcte bir kadın seni sıkayet edıyorum dedı. Sonra banlandım. Oysa tartsımayı baslatan oydu. Moderatorle konustum. Sıkayet durumunda iki tarafın mesajlarına bakıp ona gore banlıyorlarmıs. Yanı muhtemelen sıkayet eden banlananlardan biri oluyor. Yıne de gunah girmek istemiyorum tabi
Kemal sunal onuda alıcaklar sanıyo hani amale pazarında e ben e benn diyo sonra adam en son sen gelme ... diyo
Ben samirayla konuşurken tartışma bile yokken ben banlandım o duruyodu canım ben şikayet etmedim oda etmediBenim basıma geldi bir kaç kez. Birinde başka topıcte bir kadın seni sıkayet edıyorum dedı. Sonra banlandım. Oysa tartsımayı baslatan oydu. Moderatorle konustum. Sıkayet durumunda iki tarafın mesajlarına bakıp ona gore banlıyorlarmıs. Yanı muhtemelen sıkayet eden banlananlardan biri oluyor. Yıne de gunah girmek istemiyorum tabi
Seninki siyasi bir konuydu canım.Tartısma dısı gruptan baska biri sıkayet etmış ve onun konuyla ilgili mesajı olmadıgı için o banlanmamıs olabilir. Ama genelde kişisel atışmalarda banlanan şikayet edenlerden biri oluyor gözlemlerime göreBen samirayla konuşurken tartışma bile yokken ben banlandım o duruyodu canım ben şikayet etmedim oda etmedidışardan birileri yapıyor ya hiç alakası olmayan biri gidiyo tartışıyorlar diye şikayet ediyo
Ben samirayla konuşurken tartışma bile yokken ben banlandım o duruyodu canım ben şikayet etmedim oda etmedidışardan birileri yapıyor ya hiç alakası olmayan biri gidiyo tartışıyorlar diye şikayet ediyo
Ama ben bunu başakla tartışırken net gördüm başakla beni biliyorsunuz artık yani ikimizde o karakterde değiliz cevap veririz olur biter başka birinin o mesajını da gördüm ya dedim tamam başka biri banlattı ikimizideSeninki siyasi bir konuydu canım.Tartısma dısı gruptan baska biri sıkayet etmış ve onun konuyla ilgili mesajı olmadıgı için o banlanmamıs olabilir. Ama genelde kişisel atışmalarda banlanan şikayet edenlerden biri oluyor gözlemlerime göre
Ben dudak vazeliniyle oynadim memiklerimle az önceZehranurHifa canım güzel haberler ver bize.
Anam neler dönmüş nelerbu arada bende memiklerimle lansinoh sürerek oynuyorum
Aynen aynen onlar besleniyolar resmen o insanlar acı sever mutsuzluk sever yılangillerdenEvet ya sonra vicdan yapıp ben de bir hafta topic e yazmamıştım kendi kendimi banlamıştım :))
Dışardan geliyor şikayetler genelde . Hoşlarına gidiyor insanların. Reelde de var bu tipler. Isyerlerinde falan. Yemezler içmezler yöneticilere laf yetiştirirler
Bence hamilelik ile ilgili, ilk kızimda da olmuştu koltuk altı ve bikini bölgesinde a bı de göğüs uclarinda, bunda da oldu, çok can sıkıyor ama sonra geçmişti. Bu kez de geçer umudu ile dert etmiyorum :)kızlarrr annem bugün koltukaltın kararmış dedi baktım hakkatende siyahlaşmış bi sinir geldi
lazerliydim ben normalde çıkmıyo koltukaltımda almıyodum hiç neden kararır ki hamilelikle mi alakalı ?
sizinde karardı mı ?
Dün gece biraz kendi kendime kulağını çınlatmış olabilirim kuzumBen dudak vazeliniyle oynadim memiklerimle az önce
Hahahahha aklın yolu bir canımDün gece biraz kendi kendime kulağını çınlatmış olabilirim kuzum
Kocama perine masajını yaptırıyodum ki ne dese beğenirsin parmaklara ne gerek var direk aklıma sen geldin yataktan düşüyodum az kalsın gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?