2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ve bunu da grubun aktif katılımcıları yapmıyordur diye dusunuyorum
gizlice bizi izleyenlerden biri ya da birileridir.
Ya ben birden o gelen değişik insanlardan çok rahatsız oluyorum zaten
Unutuyorum açık biyer olduğunu hep aynı kişiler yazınca herşeyimizi paylaşıyoruz falan ya sonra birden hiç tanımadğım biri gelince acayip izleniyomuşum hissi geliyo

Ve bunu da grubun aktif katılımcıları yapmıyordur diye dusunuyorum
gizlice bizi izleyenlerden biri ya da birileridir.
Benim basıma geldi bir kaç kez. Birinde başka topıcte bir kadın seni sıkayet edıyorum dedı. Sonra banlandım. Oysa tartsımayı baslatan oydu. Moderatorle konustum. Sıkayet durumunda iki tarafın mesajlarına bakıp ona gore banlıyorlarmıs. Yanı muhtemelen sıkayet eden banlananlardan biri oluyor. Yıne de gunah girmek istemiyorum tabi

Evet bir de hicbir şey paylaşmayıp paylaşmayıp sadece soru sormak için gelenlerden rahatsız oluyorum. Ama burası forum neticede normal yani böyle olmasi :)

Ilerde whatsup grubu kurarız belki. Benim sosyal medyam yok tanıyamıyorum sizleri :)

Onu bende farkettim canım ağdaya gittiğimde ama jiletten karardı benim muhtemelen karbonatı Bi kaç damla limonla aç sür 5 dakika beklesin yıka kurula haftada 3 yapabilirsin bende yapıyorum

Öyle olan da vardır da genelde başkaları şikayet ediyor diye biliyorum ben de

Kemal sunal onuda alıcaklar sanıyo hani amale pazarında e ben e benn diyo sonra adam en son sen gelme ... diyo

Allah seni nerden aklına geldi. Doğurcam şimdi

Ben samirayla konuşurken tartışma bile yokken ben banlandım o duruyodu canım ben şikayet etmedim oda etmedi dışardan birileri yapıyor ya hiç alakası olmayan biri gidiyo tartışıyorlar diye şikayet ediyo

Ben samirayla konuşurken tartışma bile yokken ben banlandım o duruyodu canım ben şikayet etmedim oda etmedi dışardan birileri yapıyor ya hiç alakası olmayan biri gidiyo tartışıyorlar diye şikayet ediyo
Seninki siyasi bir konuydu canım.Tartısma dısı gruptan baska biri sıkayet etmış ve onun konuyla ilgili mesajı olmadıgı için o banlanmamıs olabilir. Ama genelde kişisel atışmalarda banlanan şikayet edenlerden biri oluyor gözlemlerime göre

Evet ya sonra vicdan yapıp ben de bir hafta topic e yazmamıştım kendi kendimi banlamıştım :))

Dışardan geliyor şikayetler genelde . Hoşlarına gidiyor insanların. Reelde de var bu tipler. Isyerlerinde falan. Yemezler içmezler yöneticilere laf yetiştirirler

Ama ben bunu başakla tartışırken net gördüm başakla beni biliyorsunuz artık yani ikimizde o karakterde değiliz cevap veririz olur biter başka birinin o mesajını da gördüm ya dedim tamam başka biri banlattı ikimizide
Ben etmiyorsam karşımdaki etmiyorsa 3. Kişiye noluyo onuda anlamam çocuk gibi

Aynen aynen onlar besleniyolar resmen o insanlar acı sever mutsuzluk sever yılangillerden

Bence hamilelik ile ilgili, ilk kızimda da olmuştu koltuk altı ve bikini bölgesinde a bı de göğüs uclarinda, bunda da oldu, çok can sıkıyor ama sonra geçmişti. Bu kez de geçer umudu ile dert etmiyorum :)

Ben dudak vazeliniyle oynadim memiklerimle az önce
Dün gece biraz kendi kendime kulağını çınlatmış olabilirim kuzum
Kocama perine masajını yaptırıyodum ki ne dese beğenirsin parmaklara ne gerek var direk aklıma sen geldin yataktan düşüyodum az kalsın gülmekten

Hahahahha aklın yolu bir canım adam haklı parmağa ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…