Dur, deme.. Sen de gidersinŞimdi mesajlara baktım Başak"ta bir şey bulamadım. Ama compeng "cahil" dediği için ban yemiş olabilir. Haklıydı oysa
Geçmiş olsun canım sevindim sorun olmamasına
Ya boşuna ban yediniz kuzular gerek yoktu yani herkesin kendi bebeği kendi hayatı bende onaylamasamda sert çıkmadım tabiki eskiden Bi çok insan evde doğurmuş terste gelmiştir düzde gelmiştir kanaması da olmuştur ama imkan varken neden kullanmayalım kafası benimki yoksa evde daha konforlu olucağımıza eminim çatı yok bacak ayırma yok eski kadınlar kaynanamlar babaannemler diz üstünde doğurmuş mesela
Canım gorulmuyor. Mesela arkadasın biri şikayet ediyor sonra şikayet eden de edilen de inceleniyor. Ona göre cezası kesiliyorDur, deme.. Sen de gidersin
Ay hayır yani burdaki tartışma nasıl hemen görülüyor
Bencede haklısınHerkesin kendi tercihi naparsa yapsın bize ne. BEni ilgilendiren kısmı umuma açık bir ortamda bunu sürekli övüp övüp durmasiydı. Buna engel olmak istedim
Ya canım o arkadaşla tartıştığım için ban yemiştim hatırlarsınız belkiHerkesin kendi tercihi naparsa yapsın bize ne. BEni ilgilendiren kısmı umuma açık bir ortamda bunu sürekli övüp övüp durmasiydı. Buna engel olmak istedim
Kim o doğrucu davut acaba anında işi gücü bırakıp şikayet eden ben üşenirim ayolCanım gorulmuyor. Mesela arkadasın biri şikayet ediyor sonra şikayet eden de edilen de inceleniyor. Ona göre cezası kesiliyor
Dur, deme.. Sen de gidersin
Şaka gibi herşey :)
Burda da herşeyi anında görüyolar anacım nasıl sistemleri varsa
Evde doğum bana göre değil valla annemi babannem zorla evde doğurtmuş ablamla ebeyi çağırmış mahalleden kadında nasıl travma olduysa bende sancısı başlayınca söylememiş babanneme yine ebeyi alır gelir diye annem
Hazırlığını yapmış kendini hastaneye atmış hemen
Çünkü gizli kahramanlar var canım şikayet edenDur, deme.. Sen de gidersin
Matilda hanım da yimiş o zaman o şikayet etti belkiBu tartışmaları gören otomatik bir sistem yok kızlar. Size başından beri diyorum grupta bir köstebek var ve o her tartışmayı yönetime haber veriyor bence. Yönetim ise konu üzerinden mesajlari okuyup kurallara aykırı olanlara ceza veriyor. Cezalar da puan sistemiyle oluyor. Hangi ihlali yaptıysan ona gore ceza aliyorsun .
Ben bu çeneyle eski hesabımda onlarca kez ban yediğim için biliyorum :d
Mesela tartıştığımız kişiyi şikayet ederseniz muhtemelen siz de ban yersiniz çünkü sadece şikayet edilen değil konuyla ilgili tüm mesajlar okunuyor :)
Kim o doğrucu davut acaba anında işi gücü bırakıp şikayet eden ben üşenirim ayol
Ben şahit yazmasınlar diye yolunu değiştiren tayfadanım :))
Muhtemelen engellenen arkadaslardan biridir diye dusunuyorumKim o doğrucu davut acaba anında işi gücü bırakıp şikayet eden ben üşenirim ayol
Ben şahit yazmasınlar diye yolunu değiştiren tayfadanım :))
Ahahah kesin kesinnnBu doğrucu davulluk değil ki bu resmen içten pazarcılık, adeta işgüzarlık, sinsilik
Bunlar kesin ilkokulda tam öğretmen unutmuşken : "ortmeniiimm ödev vermiştiniz kontrol etmeyecek misiniz?" Diyenlerdi:))
Başka biridir canım ben başakla tartışmıştım ben şikayet etmedim Başakta öyle bi kız değil cevap verir şikayet etmez yani çatara kütere girdik birbirimize zaten sonra biz banlanınca Bi arkadaşın mesajını gördüm iyi oldu gereksiz uzamıştı kimse huzur bozamaz falan filan diyeMatilda hanım da yimiş o zaman o şikayet etti belki
Bende dedektif gacet
Bizimkiler gelir bir iki güne dimi ama başak la compeng
Aynen öyle burada konusup tatlıya baglaniyor o arada bir bakıyorsun banlanmıssın.Bu doğrucu davulluk değil ki bu resmen içten pazarcılık, adeta işgüzarlık, sinsilik
Bunlar kesin ilkokulda tam öğretmen unutmuşken : "ortmeniiimm ödev vermiştiniz kontrol etmeyecek misiniz?" Diyenlerdi:))
Matilda hanım da yimiş o zaman o şikayet etti belki
Bende dedektif gacet
Bizimkiler gelir bir iki güne dimi ama başak la compeng
Ban sayısına gore değişiyor. Mesela ilk banda 1 gun 2.bansa 3 gun gibi katlanarak gıdıyorBizimkiler gelir birkaç gün mapus yatıp çıkarlar inşallah
Digeri de banlanmış. O gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?