2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Şaka gibi herşey :)
Burda da herşeyi anında görüyolar anacım nasıl sistemleri varsa

Evde doğum bana göre değil valla annemi babannem zorla evde doğurtmuş ablamla ebeyi çağırmış mahalleden kadında nasıl travma olduysa bende sancısı başlayınca söylememiş babanneme yine ebeyi alır gelir diye annem
Hazırlığını yapmış kendini hastaneye atmış hemen

Herkesin kendi tercihi naparsa yapsın bize ne. BEni ilgilendiren kısmı umuma açık bir ortamda bunu sürekli övüp övüp durmasiydı. Buna engel olmak istedim

Herkesin kendi tercihi naparsa yapsın bize ne. BEni ilgilendiren kısmı umuma açık bir ortamda bunu sürekli övüp övüp durmasiydı. Buna engel olmak istedim
Bencede haklısın
Kendi kendine naparsa yapsın tabi de Türkiye şartları çok namüsait bu eylem için şu tarihte maalesef

Ya canım o arkadaşla tartıştığım için ban yemiştim hatırlarsınız belki
Düşüncemi dile getirdim ilerde pişman olmamak için direnmenin evde doğurmanın normal doğurmanın Bi anlamı yok hepimizin amacı sağlıkla bebeğimize kavuşmak
Herkesin doğrusu kendine doğru tek değil ki anlatamazsın ban yemelerine gerek yok

Canım gorulmuyor. Mesela arkadasın biri şikayet ediyor sonra şikayet eden de edilen de inceleniyor. Ona göre cezası kesiliyor
Kim o doğrucu davut acaba anında işi gücü bırakıp şikayet eden ben üşenirim ayol
Ben şahit yazmasınlar diye yolunu değiştiren tayfadanım :))

Dur, deme.. Sen de gidersin
Ay hayır yani burdaki tartışma nasıl hemen görülüyor

Bu tartışmaları gören otomatik bir sistem yok kızlar. Size başından beri diyorum grupta bir köstebek var ve o her tartışmayı yönetime haber veriyor bence. Yönetim ise konu üzerinden mesajlari okuyup kurallara aykırı olanlara ceza veriyor. Cezalar da puan sistemiyle oluyor. Hangi ihlali yaptıysan ona gore ceza aliyorsun .

Ben bu çeneyle eski hesabımda onlarca kez ban yediğim için biliyorum :d

Mesela tartıştığımız kişiyi şikayet ederseniz muhtemelen siz de ban yersiniz çünkü sadece şikayet edilen değil konuyla ilgili tüm mesajlar okunuyor :)

Dur, deme.. Sen de gidersin
Ay hayır yani burdaki tartışma nasıl hemen görülüyor
Çünkü gizli kahramanlar var canım şikayet eden seni anneme sölicem kısmı burda seni admine sölicem olarak işliyo yoksa o kadar mesajı okumaları imkansız kaç tane topicte kaç tane mesaj düşüyodur

Matilda hanım da yimiş o zaman o şikayet etti belki
Bende dedektif gacet
Bizimkiler gelir bir iki güne dimi ama başak la compeng

Kim o doğrucu davut acaba anında işi gücü bırakıp şikayet eden ben üşenirim ayol
Ben şahit yazmasınlar diye yolunu değiştiren tayfadanım :))

Bu doğrucu davulluk değil ki bu resmen içten pazarcılık, adeta işgüzarlık, sinsilik

Bunlar kesin ilkokulda tam öğretmen unutmuşken : "ortmeniiimm ödev vermiştiniz kontrol etmeyecek misiniz?" Diyenlerdi:))

Matilda hanım da yimiş o zaman o şikayet etti belki
Bende dedektif gacet
Bizimkiler gelir bir iki güne dimi ama başak la compeng
Başka biridir canım ben başakla tartışmıştım ben şikayet etmedim Başakta öyle bi kız değil cevap verir şikayet etmez yani çatara kütere girdik birbirimize zaten sonra biz banlanınca Bi arkadaşın mesajını gördüm iyi oldu gereksiz uzamıştı kimse huzur bozamaz falan filan diye

Bu doğrucu davulluk değil ki bu resmen içten pazarcılık, adeta işgüzarlık, sinsilik

Bunlar kesin ilkokulda tam öğretmen unutmuşken : "ortmeniiimm ödev vermiştiniz kontrol etmeyecek misiniz?" Diyenlerdi:))
Aynen öyle burada konusup tatlıya baglaniyor o arada bir bakıyorsun banlanmıssın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…